ταρω ερωτικες προβλέψεις 11/02 Σάββατο

ταρω ερωτικες προβλέψεις 11/02 Σάββατο

ταρω κριός: Το 7 των Κυπέλλων
Αυτά που προσπαθείτε να κάνετε σε αυτό το στάδιο της ζωής σας, είναι σαν να επιτελείτε θαύματα! Κανείς άλλος δεν θα τα κατάφερνε – ειδικά με τα δικά σας αποτελέσματα, όσο κι αν προσπαθούσε.

Συμβουλή της ημέρας: Κρεμάστε έναν καθρέφτη απέναντι από το γραφείο σας. Έτσι θα βλέπετε όποιον μπαίνει στον εργασιακό σας χώρο, χωρίς να γυρίζετε το κεφάλι.

 

ταρω ταύρος: Η Δύναμη
Σήμερα καλείστε να εξερευνήσετε όσα σας περιβάλλουν. Το πιο πιθανό είναι να εντοπίσετε μια ευκαιρία για την προσωπική και ερωτική σας ζωή, που δεν υποπτευόσασταν καν.
Συμβουλή της ημέρας: Για να προσελκύσετε περισσότερες ευκαιρίες στον δρόμο σας, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, κρεμάστε έναν μελωδό έξω από την εξώπορτά σας.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 7 των Πεντάκτινων
Έχετε ανάγκη να βρεθείτε και να μιλήσετε τετ-α-τετ, με ένα άτομο που σας γνωρίζει πολύ καλά. Είστε σε μια φάση που θέλετε να αποστασιοποιηθείτε για λίγο από τις ομαδικές και απρόσωπες δραστηριότητες.
Συμβουλή της ημέρας: Για να προσεγγίσετε και να υλοποιήσετε πιο γρήγορα έναν στόχο σας, βάλτε κοντά σας ένα φυσικό σύμβολο ή φωτογραφία του στόχου.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω καρκίνος: Το 3 των Ξιφών
Σήμερα είναι πιθανό να βρεθείτε στο επίκεντρο μιας κατάστασης που δεν κατανοείτε απόλυτα. Να ξέρετε ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης παρεξήγησης.
Συμβουλή της ημέρας: Ο σωστός φωτισμός σε έναν εργασιακό χώρο, είναι το βασικό στοιχείο για καλύτερη απόδοση και δημιουργικότητα. Να προτιμάτε το πλούσιο φυσικό φως όπου είναι εφικτό. Όσο αφορά τις λάμπες σας, να επιλέγετε πάντα αυτές που βγάζουν λευκό φως. Το κίτρινο φως, όσο ρομαντικό και ζεστό κι αν είναι, μειώνει την παραγωγικότητά σας.

ταρω λέων: Το 9 των Κυπέλλων
Είστε επιρρεπείς σε μικρά ατυχήματα αυτή την περίοδο. Ωστόσο αν τους δώσετε περισσότερη σημασία, είναι πιθανό να σας οδηγήσουν στο κατώφλι κάποιων χρυσών ευκαιριών!
Συμβουλή της ημέρας: Οι καθρέπτες μέσα στο υπνοδωμάτιο είναι αποδεκτοί, μόνο σε θέσεις που βελτιώνουν την καλή ενέργεια του χώρου. Μια καλή θέση για τον καθρέφτη, είναι σε σημείο που να βλέπετε την πόρτα του δωματίου. Έτσι θα αντανακλά έξω από αυτό τον ιερό και ερωτικό χώρο την αρνητική ενέργεια.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω παρθένος: Το 5 των Ράβδων
Δεν έχετε καμία πρόθεση να διαπραγματευτείτε με τον / την «αντίπαλό» σας. Αυτό που έχετε ανάγκη, είναι την πλήρη επικράτησή σας και την άνευ όρων παράδοση του άλλου ατόμου!
Συμβουλή της ημέρας: Είναι σημαντικό να έχουν ψηλή πλάτη οι καρέκλες και οι καναπέδες σας. Έτσι όσοι κάθονται, θα έχουν μια αίσθηση προστασίας σε σχέση με το περιβάλλον.

ταρω ζυγός: Ο Αυτοκράτορας
Θεωρείτε ότι βιώνετε μια άβολη συγκυρία αυτή την περίοδο. Όμως αν κάνετε λίγες μικρές αλλαγές, ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε ότι είναι μια εμπειρία που θα θέλατε να περάσετε ξανά και ξανά. Μια διόρθωση στην ανταπόκριση ή την οπτική σας, μπορεί να επιφέρει μεγάλη διαφορά.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε αρωματικά στοιχεία (σαπουνάκια, στικ, φακελάκια) στο συρτάρι με τα εσώρουχά σας. Αυτή η απλή κίνηση αρωματοθεραπείας μπορεί να κάνει θαύματα στην ερωτική σας ζωή, ειδικά αν αναδύεται το δικό σας άρωμα ή αυτό του έτερου ήμισύ σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ταρω σκορπιός: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Εσείς και το ταίρι σας βρίσκεστε στην πλέον κατάλληλη στιγμή να πάρετε ένα ρίσκο, προκειμένου να βιώσετε μια εμπειρία που ονειρεύεστε τον τελευταίο καιρό.
Συμβουλή της ημέρας: Δέστε κινέζικα νομίσματα σε κόκκινη κορδέλα και κρεμάστε ή τοποθετήστε τα στη γωνιά του πλούτου, στο σπίτι και τον εργασιακό σας χώρο. Τα νομίσματα πρέπει να είναι 3 ή 6 ή 9. Ειδικά το 9, θεωρείται ο πιο ισχυρός αριθμός για τα οικονομικά.

ταρω τοξότης: Ο Ιππότης των Ξιφών
Το σύμπαν σας παρέχει μια σπάνια και εξαιρετικά πολύτιμη ματιά στο μέλλον σας αυτές τις ημέρες, ακόμη κι αν εσείς δεν το συνειδητοποιείτε. Να ξέρετε ότι βρίσκεστε σε ένα πολύ σημαντικό μεταίχμιο στη ζωή σας.
Συμβουλή της ημέρας: Κρεμάστε 4 φωτογραφίες σε τετράγωνο σχηματισμό στο υπνοδωμάτιό σας. Η τετράδα αποτελεί θεραπεία για την αποκατάσταση της ενέργειας αυτού του χώρου, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια και την σταθερότητα στη σχέση σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω αιγόκερως: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Δεν είστε διατεθημένοι αυτή την περίοδο να πάρετε το μέρος συγκεκριμένης πλευράς σε μια συγκυρία που βιώνετε. Έχετε την αίσθηση ότι αυτό θα δυσχεράνει την κατάσταση – και έχετε απόλυτο δίκιο. Προσπαθήστε να είστε οι ενορχηστρωτές για μια γαλήνη με διάρκεια.
Συμβουλή της ημέρας: Αν νιώθετε ότι παρουσιάζονται κωλύματα και αναβολές στα επαγγελματικά σας θέματα, κάτι έχει μπλοκάρει την ενέργεια στον εργασιακό σας χώρο. Αγοράστε και τοποθετήστε την ίδια μέρα μέσα σε αυτό τον χώρο, 9 μικρά, πράσινα και υγιή φυτά.

ταρω υδροχόος: Ο Πύργος
Το να κινηθείτε με ταχύτητα μπροστά αυτή την περίοδο, ίσως να μην είναι τόσο εύκολο όσο νομίζατε. Πέρα από την ταχύτητα της κίνησης, έχει μεγάλη σημασία να κάνετε και τις σωστές κινήσεις…
Συμβουλή της ημέρας: Μην τοποθετείτε καθρέφτη ακριβώς απέναντι από το άνοιγμα της εξώπορτάς σας. Αντίθετα από την διαδεδομένη πεποίθηση, ο καθρέφτης σε αυτή τη θέση δεν κρατά έξω από το σπίτι την κακή ενέργεια. Την «φωτογραφίζει» στην είσοδό σας και στη συνέχεια τη διαχέει στο υπόλοιπο σπίτι!

ταρω ιχθύες: Το 5 των Πεντάκτινων
Έχετε την τάση να απαιτείτε από τους άλλους να είναι θαυματοποιοί. Θέλετε να διορθώσουν δικές σας λάθος κινήσεις, χωρίς μάλιστα να απασχοληθείτε καν με τον κόπο που πρέπει να κατατεθεί γι’ αυτό.
Συμβουλή της ημέρας: Να κρατάτε πάντα κλειστές τις πόρτες σε ντουλάπες και ντουλάπια. Έτσι αποτρέπετε να βγαίνουν σε κοινή γνώση τα προσωπικά σας θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75