ταρω ερωτικες προβλέψεις 14/02 Τρίτη

kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλέψεις 14/02 Τρίτη

ταρω κριός: Ο Άσος των Κυπέλλων
Θα λάμψετε σήμερα σε υποχρεώσεις σας που αφορούν οργάνωση. Γι’ αυτό θα είναι καλό να είστε επιμελείς, ειδικά αν σχεδιάζετε κάτι ιδιαίτερο για απόψε!

ΣΗΜΕΡΑ: Η μέρα είναι ιδανική για να μυήσετε το ταίρι σας σε μια νέα δραστηριότητα, την οποία θα λατρέψει.
Συμβουλή της ημέρας: Αν υπάρχει ένταση και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας, αγοράστε εννέα μικρά πράσινα φυτά και τοποθετήστε τα στον χώρο εργασίας σας όλα την ίδια μέρα.

 

ταρω ταύρος: Ο Κρεμασμένος
Η μέρα είναι ιδανική για να προσεγγίσετε και να εντυπωσιάσετε με τη δουλειά σας, άτομα με επιρροή. Όσοι ταξιδέψουν, καλό θα είναι να μελετήσουν καλά την κάθε λεπτομέρεια πριν ξεκινήσουν.
ΣΗΜΕΡΑ: Ένα βήμα κάθε φορά, θα σας πάει εκεί που θέλετε. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη, ρισκάροντας να έχετε προβλήματα.
Συμβουλή της ημέρας: Αν γράψετε τον στόχο σας και τον έχετε αναρτημένο να τον βλέπετε συνεχώς, δεν θα παρεκκλίνετε από την πορεία σας.

zodia-taro-45

tarw-zwdia

ταρω δίδυμοι: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Αξιοποιήστε το χάρισμά σας του λόγου, για να πετύχετε μια εξαιρετικά προσοδοφόρα επαγγελματική συμφωνία. Η προσωπικότητά σας θα εντυπωσιάσει ένα άτομο επιρροής.
ΣΗΜΕΡΑ: Μην αναρωτιέστε πώς θα κυλήσει μια νέα γνωριμία σας. Σκεφτείτε μόνο αν είστε εσείς διατεθημένοι να παραδεχθείτε και να πείτε τα ειλικρινή συναισθήματά σας.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα μικρό φυτό σε κόκκινη γλάστρα ή δοχείο. Έτσι θα ενισχύσετε το πάθος και θα προωθήσετε την ερωτική σας ζωή.

ταρω καρκίνος: Το 7 των Ξιφών
Δεν θα σας ευνοήσει σε κάτι, αν κρύβεστε πίσω από άλλους για να περισώσετε κάποιο σφάλμα σας. Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε τις συνέπειες των πράξεών σας.
ΣΗΜΕΡΑ: Ο τρόπος που χειρίζεστε μια κατάσταση, λέει περισσότερα για εσάς ακόμη και από το αποτέλεσμα που θα επιφέρετε. Ίσως κάποιοι διστάζουν να σας ακολουθήσουν.
Συμβουλή της ημέρας: Για να προσελκύσετε και να κρατήσετε το άτομο που ποθείτε, πρέπει το κρεβάτι σας να είναι προσβάσιμο και από τις 3 πλευρές του!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Οι προσπάθειές στο ρομαντικό πεδίο, θα σας ανταμείψουν στο έπακρο. Θα σας ωφελήσει πολύ η υπομονετική σας στάση και θα δείτε να ανθίζει η κοινωνική σας εικόνα!

ΣΗΜΕΡΑ: Μια ματιά πίσω, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πόση πορεία έχετε διανύσει. Έτσι θα εκτιμήσετε πιο πολύ το σημείο που βρίσκεστε τώρα.
Συμβουλή της ημέρας: Να αλλάζετε άμεσα τις λάμπες που καίγονται. Μια καμένη λάμπα μπλοκάρει την ομαλή ροή της θετικής ενέργειας σε κάθε χώρο.

ταρω παρθένος: Το 9 των Ράβδων
Μην φθονείτε τα άτομα που είναι καλύτερα από εσάς. Μπορείτε κι εσείς να βελτιωθείτε σημαντικά αν καταβάλετε την ανάλογη προσπάθεια, γιατί διαθέτετε όλα τα φόντα.
ΣΗΜΕΡΑ: Οφείλετε να αξιολογήσετε μια κατάσταση με περισσότερη ειλικρίνεια. Δεν θα κερδίσετε κάτι εξαπατώντας τον εαυτό σας.
Συμβουλή της ημέρας: Οι καναπέδες και οι καρέκλες στο σπίτι σας πρέπει να έχουν ψηλή πλάτη. Αυτό δίνει την αίσθηση ασφάλειας και θαλπωρής σε όσους κάθονται!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω ζυγός: Η Δύναμη
Η επίλυση προβλημάτων των άλλων θα τονώσει το κύρος σας. Ένα αγαπημένο σας άτομο θα χρειαστεί τη στήριξη και τη συμβουλή σας, γι’ αυτό φροντίστε να είστε διαθέσιμοι.
ΣΗΜΕΡΑ: Αν θέσετε τις ανάγκες κάποιου άλλου μπροστά από τις δικές σας, θα επιφέρετε μια συναρπαστική ισορροπία στη σχέση σας με το εν λόγω άτομο!
Συμβουλή της ημέρας: Το τρεχούμενο νερό μέσα στον χώρο, καθαρίζει συνεχώς την αύρα και ενισχύει τη ροή χρημάτων μέσα στο σπίτι σας. Τοποθετήστε κοντά στην είσοδό σας ένα μικρό σιντριβάνι.

ταρω σκορπιός: Το 5 των Πεντάκτινων
Σήμερα ίσως έρθετε αντιμέτωποι με ένα άτομο που δεν έχει να πει καλή κουβέντα για εσάς. Χωρίς να γίνετε προκλητικοί, συλλογιστείτε πού μπορεί να έχετε σφάλλει.
ΣΗΜΕΡΑ: Αναρωτιέστε τι θα συμβεί αν κινηθείτε έξω από κανόνες, όμως από την άλλη πλευρά δεν θέλετε να εκληφθείτε ως αντισυμβατικοί. Τι είναι πιο σημαντικό για εσάς;
Συμβουλή της ημέρας: Για να ενεργοποιήσετε τον τομέα της φήμης, τοποθετήστε αντικείμενα με κόκκινο χρώμα στις νότιες γωνίες του σπιτιού και του εργασιακού σας χώρου.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Το 2 των Κυπέλλων
Πρέπει να ξεπεράσετε τα μειονεκτήματά σας, αν θέλετε να προοδεύσετε στην πνευματική σας πορεία. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, είναι να απαλλαγείτε πλέον από κακίες και πικρίες που κρατάτε.

ΣΗΜΕΡΑ: Τα σχέδιά σας για μια απόδραση, μπορεί να μην συμπίπτουν με το πρόγραμμα του έτερου ήμισύ σας. Η διάθεση για συμβιβαστικές λύσεις θα λύσει το πρόβλημα.
Συμβουλή της ημέρας: Ανάψτε αρωματικά ξυλάκια στο χώρο σας. Αυτό θα προσελκύσει το ταίρι σας με πιο ερωτική διάθεση και θα ενισχύσει την αγάπη σας, καθώς το ξύλο συμβολίζει την ανάπτυξη.

ταρω αιγόκερως: Η Αυτοκράτειρα
Πρέπει να καταλαγιάσετε κάπως την υπολογιστική φύση σας σε όλα, γιατί είναι βέβαιο ότι δεν θα σας ωφελήσει. Είναι πιο εύκολο να βρίσκετε μειονεκτήματα στους άλλους, επειδή χρειάζεται δουλειά για να βελτιώσετε τα δικά σας.
ΣΗΜΕΡΑ: Θα έχετε την ευκαιρία να διαπρέψετε από το λάθος κάποιου άλλου, που δεν είχε κατανοήσει πλήρως τι διακυβεύεται. Δεν πρέπει όμως να είστε αλαζόνες με τη νίκη σας.
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να είναι πάντα εφοδιασμένα τα ντουλάπια σας. Όσο πιο γεμάτα είναι, τόσο πιο επαρκείς θα νιώθετε.

zodia-zvdia-75

ταρω υδροχόος: Η Κρίση
Βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο της ζωής σας και πρέπει να επιλέξετε ποια πορεία να πάρετε. Μόνο οι ξεκάθαροι στόχοι θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα επόμενα βήματά σας.
ΣΗΜΕΡΑ: Ίσως να προκύψουν αλλαγές στα σχέδια που είχατε για σήμερα. Θα κερδίσετε πολύ έδαφος ωστόσο, αν είστε γρήγοροι στο να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές ρυθμίσεις.
Συμβουλή της ημέρας: Τα καράβια και οι βάρκες, ειδικά αν μεταφέρουν χρυσό ή νομίσματα, ευνοούν εξαιρετικά την εισροή πλούτου στο σπίτι και το εργασιακό σας περιβάλλον. Πρέπει όμως να είναι στραμμένα προς το εσωτερικό του χώρου και όχι προς κάποια έξοδο, ώστε να έρχεται το φορτίο αντί να φεύγει!

ταρω ιχθύες: Το 9 των Πεντάκτινων
Εντάξτε ένα πρόγραμμα εξάσκησης στην καθημερινότητά σας, ώστε να παραμένετε πάντα σε εγρήγορση. Ένας μυστικός θαυμαστής θα σας ζεστάνει την καρδιά σήμερα, με μια απρόβλεπτη γλυκιά χειρονομία!
ΣΗΜΕΡΑ: Αν υπάρχει κάποια κατάσταση που σας ενοχλεί αλλά δεν μπορείτε να την αλλάξετε, φροντίστε να την αποδεχθείτε. Μόνο αν την θεωρήσετε δεδομένη θα πάψει να σας ενοχλεί στην καθημερινότητα.
Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε ένα στρογγυλό γυάλινο διακοσμητικό κοντά στην εξώπορτά σας. Θα επιφέρει αρμονία (που την συμβολίζει ο κύκλος) και θα βελτιώσει την επικοινωνία όσων διαμένουν στο σπίτι (που την συμβολίζει το γυαλί).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera