ταρω ερωτικες προβλέψεις 24/05 Τετάρτη

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλέψεις 24/05 Τετάρτη

ταρω κριός: Ο Ερημίτης
Με σύνεση και χαμηλούς τόνους καλείστε να χειριστείτε τη σημερινή μέρα. Εστιάστε την προσοχή σας στα καλά που έχετε και φροντίστε λίγο περισσότερο για την ατομική σας ευημερία σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Μείνετε μακριά από εντάσεις και συγκρούσεις. Ειδικά αν αποτραβηχτείτε σε χώρους που σας παρέχουν αίσθημα ασφάλειας, θα καταφέρετε να συντονιστείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο χωρίς περισπασμούς. Απευθυνθείτε στη σοφία που κρύβετε μέσα σας.

ταρω ταύρος: Το 3 των Πεντάκτινων
Με επιφύλαξη θα πρέπει να κινηθείτε σήμερα σε όλους τους τομείς, γιατί θα σας ασκείται έλεγχος και επίβλεψη ακόμη και εν αγνοία σας. Χειριστείτε τη μέρα με θετική οπτική, ως μια ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητες και την αξία σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις αυτής της φάσης αν διατηρήσετε την ηρεμία σας, και θα επιβραβευθείτε με κάποιες εξαιρετικά θετικά ευκαιρίες.

 

ταρω δίδυμοι: Το 5 των Ράβδων
Κάποια πρόκληση σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, την οποία θα πρέπει να αποδεχθείτε και να φέρετε σε πέρας. Είναι βέβαιο ότι έχετε τη δύναμη να βγείτε στην αντίπερα όχθη. Κάθε εμπειρία έχει τη δυναμική να σας βελτιώνει και να σας ωριμάζει ως προσωπικότητες, αρκεί να έχετε θετική οπτική και ετοιμότητα να ρισκάρετε.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Το 6 των Πεντάκτινων
Από σήμερα θα αρχίσετε να βλέπετε τους καρπούς των κόπων που έχετε καταβάλει τον τελευταίο καιρό! Η σκληρή σας δουλειά θα αρχίσει να αποδίδει, γι’ αυτό να αναμένετε επιβράβευση – ίσως και οικονομικής μορφής. Αποδεχθείτε όποιο χέρι βοήθειας σας προσφερθεί και δώστε κι εσείς το δικό σας όπου σας ζητηθεί. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι η κατάλληλη στιγμή να διευθετήσετε μια ιδιαίτερη συνάντηση που σκέφτεστε εδώ και καιρό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Το Άρμα
Σήμερα θα είναι συνετό από μέρους σας να επιστρατεύσετε την πειθαρχία και τη θέλησή σας για πρόοδο. Έτσι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία σε κάποια εμπόδια που θα προκύψουν στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ο αισθηματικός τομέας θα είναι εξίσου ευοίωνος σήμερα, αρκεί να μην φανείτε υπερβολικά κυριαρχικοί. Δεν αποκλείεται μια ευχάριστη ρομαντική απόδραση.

ταρω παρθένος: Ο Τροχός της Τύχης
Ίσως βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό δίλλημα για την πορεία που πρέπει να διαλέξετε. Σήμερα το σύμπαν σας παροτρύνει να αναλογιστείτε με ποιον τρόπο αποδίδετε καλύτερα και σε ποιον τομέα νιώθετε καλύτερα. Αυτή είναι μέρα αποφάσεων για το συνολικό σας μέλλον. Να σκεφτείτε συνετά πριν δράσετε σε οτιδήποτε.

ταρω ζυγός: Η Κρίση
Ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που έχετε να δείτε καιρό, σήμερα θα έρθει σε επαφή μαζί σας. Ένα αντικείμενο που θεωρούσατε ότι είχατε χάσει και σας έλειπε πολύ, σήμερα θα το βρείτε. Προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει, σήμερα θα λυθούν ως διά μαγείας από μόνα τους. Αυτή η ιδιαίτερη μέρα διέπεται από θεϊκή δύναμη, που θα σας φέρει ανακούφιση και απελευθέρωση από παλιές πρακτικές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω σκορπιός: Το 2 των Ράβδων
Η νωθρότητα και η απραξία θα διέπουν τη σημερινή μέρα, κάτι που οφείλεται σε ένα αίσθημα μελαγχολίας που σας έχει καταβάλει τελευταία. Επειδή δεν υπάρχει κάποια αφορμή για να νιώθετε έτσι, είναι στο χέρι σας να απομακρυνθείτε από τη λύπη και την κατάθλιψη. Η συμβουλή της ημέρας για εσάς, είναι να αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια.

ταρω τοξότης: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με ένα ευαίσθητο άτομο ανδρικού φύλου, που θα σας βοηθήσει πολύ με ένα πρόβλημά σας. Ίσως να πρόκειται για γιατρό ή θεραπευτή – αν το πρόβλημά σας είναι σωματικό, είτε για δάσκαλο ή μέντορα – αν το πρόβλημα είναι πνευματικό. Η ισορροπία και η διαύγεια αυτού του ατόμου θα σας κάνει να νιώσετε προστατευμένοι όσο αφορά τα αισθήματά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω αιγόκερως: Ο Ιεροφάντης
Η μέρα θα ξεκινήσει λίγο ιδιόρρυθμα, με κάποιες μικρές ανησυχίες ή ταλαιπωρίες. Προσπεράστε τις, με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και στις επιλογές ζωής που έχετε κάνει. Τα εμπόδια προκύπτουν για να τα χειρίζεστε και να τα ξεπερνάτε. Προκειμένου να μείνετε εστιασμένοι στο στόχο σας, προτιμήστε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας. Έτσι θα ανανεώσετε τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σας.

ταρω υδροχόος: Ο Ακόλουθος των Ράβδων
Σήμερα σας αναμένει μια πολύ καλή πρόταση ή μια εξαιρετική ευκαιρία. Να έχετε ανοικτά τα μάτια και τα αφτιά σας για να την αδράξετε αμέσως, γιατί θα εξελιχθεί προς όφελός σας. Η μέρα ενδείκνυται για ρίσκα γενικότερα, μιας και η θεά τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ταρω ιχθύες: Η Σελήνη
Η μέρα σήμερα ενδέχεται να συνοδεύεται από κάποιους φόβους και ανησυχίες, που πρέπει να εντοπίσετε την πηγή τους. Δεν αποκλείεται επίσης να λάβετε κάποιες δυσχερείς ειδήσεις. Μην τις αφήσετε να σας αποθαρρύνουν ως προς τους στόχους σας, συνεχίστε την πορεία σας απρόσκοπτα και με εστιασμένη προσοχή. Σήμερα θα είναι συνετό να είστε λίγο επιφυλακτικοί όσο αφορά τις προθέσεις των φιλικών σας ατόμων.

zwdia-zvdia-taro-00