ταρω ερωτικες προβλέψεις 28/02 Τρίτη

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλέψεις 28/02 Τρίτη

ταρω κριός: Το 9 των Κυπέλλων
Πρέπει να βρείτε καλύτερο τρόπο χειρισμού όσων σας αφορούν, για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με χάος αργότερα. Ίσως πρέπει να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, που θα σας τον εμπνεύσει ένα άτομο που νοιάζεται για εσάς.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας με τρόπους που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι γύρω σας.
Συμβουλή της ημέρας: Ένας βάτραχος με τρία πόδια και ένα κέρμα στο στόμα του, συμβολίζει την καλή τύχη μέσα στο σπίτι. Τοποθετήστε τον κάτω από ένα τραπέζι ή γραφείο, διαγώνια απέναντι από πόρτα.

 

ταρω ταύρος: Ο Τροχός της Τύχης
Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε ένα εγχείρημα που σκέφτεστε πολύ καιρό. Υψώστε το ανάστημά σας σε όσους αρνούνται να σας στηρίξουν.
Ίσως σήμερα να δυσκολεύεστε με τη ροή της μέρας, να σκέφτεστε ότι θα θέλατε να είστε κάπου αλλού. Το ταίρι σας θα σας βοηθήσει να αλλάξετε οπτική.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε μια κόκκινη κορδέλα 2 μέτρων κάτω από το στρώμα σας. Το δύο της συντροφικότητας και το κόκκινο χρώμα, θα προσθέσουν πάθος στην ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 9 των Πεντάκτινων
Αξιοποιήστε τη διάθεσή σας για δουλειά για να εντείνετε τους ρυθμούς σας. Μην επηρεαστείτε από μικροπολιτικές, για να ταχθείτε εναντίον ενός συναδέλφου.
Βιώνετε πραγματικά κάτι πάρα πολύ δύσκολο ή είστε απλά υπερβολικοί; Αν το συζητήσετε, θα νιώσετε πολύ καλύτερα.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα μικρό φυτό στο χώρο εργασίας σας και ονοματίστε το «φυτό χρημάτων». Βλέποντάς το, θα εμμένετε στον στόχο σας να προσεγγίσετε πιο πολλά εισοδήματα!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος: Το 5 των Ξιφών
Χρειάζεται προσπάθεια για να φέρετε στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων το άλλο μέρος, όσο αφορά τα επαγγελματικά σας
Έχετε κάτι που επιθυμεί και κάποιος άλλος. Είστε όμως πρόθυμοι να το στερηθείτε; Η μέρα σας καλεί να συλλογιστείτε τι είναι πραγματικά σημαντικό.

Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε δύο κόκκινα κεριά στη δεξιά πλευρά του υπνοδωματίου σας, απέναντι από το κρεβάτι σας. Να τα ανάβετε για λίγο κάθε μέρα, για να διατηρείτε ζωντανή τη φλόγα του έρωτα.

ταρω λέων: Ο Άσος των Κυπέλλων
Προετοιμαστείτε καλά, αν έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιο άτομο που είναι πιεστικό αλλά έχει θετική πρόθεση
Δυσκολεύεστε να παραδεχθείτε ότι κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω από εσάς, ακόμη κι αν τα δεδομένα γι’ αυτό είναι μπροστά στα μάτια σας.
Συμβουλή της ημέρας: Πάρα πολλά έπιπλα και πράγματα μέσα σε έναν χώρο, θα σας κάνουν να νιώθετε πιεσμένοι και δεν ευνοούν την καλή ροή της τύχης, της ευτυχίας και των ευκαιριών.

ταρω παρθένος: Το 7 των Ράβδων
Θα το νιώσετε πλέον ότι έχετε προσεγγίσει αρκετά τους στόχους σας. Αυτό θα σας γεμίσει ανακούφιση και θα βελτιώσει τη διάθεσή σας, για να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας ή άλλους αγαπημένους ανθρώπους.
Ίσως να μην βλέπετε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα σήμερα, παρά το γεγονός ότι οι καταστάσεις που βιώνετε σας είναι οικείες.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε έναν κρύσταλλο κουάρτζ κοντά στο παράθυρο του υπνοδωματίου σας. Το φως του να έλξει καλύτερες ρομαντικές προοπτικές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω ζυγός: Οι Εραστές
Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρουν τα επαγγελματικά σας την πορεία που θέλετε, ακόμη κι αν κάτι που σχεδιάζετε βρίσκει αντιστάσεις.
Μην επιτρέψετε σε μια ένταση που υπάρχει με το ταίρι σας – εξαιτίας της αρνητικής του διάθεσης – να φθείρει αμετάκλητα τη σχέση σας. Δείξτε επιείκεια.
Συμβουλή της ημέρας: Να επισκευάζετε αμέσως κάθε διαρροή στην κουζίνα, ακόμη και ένα μικρό στάξιμο της βρύσης. Δεν θέλετε να «φεύγουν» τα χρήματά σας από το σπίτι αργά και σταθερά, επειδή εμποδίζεται η ομαλή ροή πλούτου από κάτι τόσο απλό!

ταρω σκορπιός: Το 3 των Πεντάκτινων
Οι σωστές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν πολύ στα επαγγελματικά θέματα, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε ομαλή επαφή με τα άτομα που έχουν επιρροή.
Θα διατηρήσετε την ηρεμία σας μπροστά σε μια πρόκληση, που οι άλλοι θα δυσκολεύονται να χειριστούν και να αντιμετωπίσουν.
Συμβουλή της ημέρας: Αν υπάρχει καθρέφτης στο υπνοδωμάτιό σας, φροντίστε να βλέπετε από αυτόν την πόρτα του δωματίου. Αυτό θα σας δώσει ασφάλεια και θα σας προφυλάξει από φοβίες και από εφιάλτες.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Μην αθετήσετε μια υπόσχεσή σας, ακόμη κι αν χρειαστεί να αλλάξετε τη δική σας πορεία. Ίσως κληθείτε να αλλάξετε τα σχέδιά σας, εξαιτίας της άφιξης επισκεπτών στο σπίτι σας.
Ένας πιθανός κίνδυνος ελαχιστοποιείται, όταν λειτουργείτε με τον τρόπο που εσείς θεωρείτε σωστό και ηθικό – όσο δύσκολο κι αν φαντάζει.

Συμβουλή της ημέρας: Ένας καθάριος κρύσταλλος κουάρτζ στο παράθυρο της κουζίνας, θα ενισχύσει τα εισοδήματα στο σπίτι σας και θα σας ωθήσει στην αποταμίευση.

ταρω αιγόκερως: Ο Μάγος
Κάτι που δεν κυλά ομαλά στα επαγγελματικά σας θέματα, πρέπει να το διευθετήστε άμεσα πριν προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά. Να κάνετε αποφασιστικά βήματα, ακόμη κι αν τώρα σας φαντάζει δύσκολο.
Πολλές στιγμές θα είναι αλησμόνητες για εσάς σήμερα, όμως μια συγκεκριμένη θα τραβήξει την προσοχή και άλλων.
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να μην υπάρχουν πάνω από το κρεβάτι σας δοκάρια και κολώνες της οροφής. Τραβήξτε το λίγο πιο μπροστά αν χρειάζεται, για να μην εμποδίζεται η ομαλή ροή της ερωτικής ενέργειας στον χώρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω υδροχόος: Η Σελήνη
Δεν έχει νόημα να περιμένετε άπραγοι να συμβεί κάτι, γιατί τίποτα δεν θα γίνει αν δεν κάνετε κι εσείς κάποιες κινήσεις. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, αν κάνετε τα απαραίτητα άλματα.
Έχετε διάθεση για κάποια γιορτή, όμως οι υπόλοιποι δεν συμμερίζονται το κέφι σας; Από εσάς εξαρτάται να τους μεταδώσετε τη θετικότητά σας!
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα μικρό ενεργειακό σιντριβάνι κοντά στην εξώπορτά σας. Καθαρίζει την αύρα όσων μπαίνουν!

ταρω ιχθύες: Το 7 Των Πεντάκτινων
Μην χρονοτριβείτε με θέματα που χρειάζονται άμεσο χειρισμό, γιατί θα σας δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον.
Μην φοβάστε να επαναλαμβάνετε τον τρόπο που λειτουργείτε. Όσο πιο πολλές φορές κάνετε κάτι, τόσο εξοικειώνεστε με όλα τα πιθανά του αποτελέσματα.
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να δώσετε χαρακτήρα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, για να βελτιώσετε την ποιότητα και την ποσότητα της δουλειάς σας. Δώστε του χρώμα και ύφος, ειδικά αν εργάζεστε από το σπίτι.

zwdia-zvdia-taro-00