ταρω ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 06/10

taro-ilios

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  Τρίτη 06/10 taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Πολλές και καλές  οι εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν από αύριο  και τις προσεχείς ημέρες  από τον αγαπημένο άνθρωπο σας.  Οι όψεις του  ανάδρομου Ουρανού  με τον υδάτινο Ποσειδώνα στα Ψάρια, θα σας βοηθήσουν πολύ, έτσι ώστε να έρθετε αισθηματικά  κοντά με το ταίρι σας… και να λύσετε  παλαιότερες παρεξηγήσεις. Όσοι  έχουν γεννηθεί με Κρόνο  σε έκτο  οίκο , πριν λήξει ο μήνας….  θα έχουν ευθεία προσέγγιση από προσωπικότητα του πρόσφατου παρελθόντος.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

 

Η κάρτα ταρω  το Άρμα: Η διάθεση σας έχει απότομα σκαμπανεβάσματα. Η θέση της Σελήνης  για τις επόμενες μέρες, στις πολύ συγκεκριμένες μοίρες των Καρκίνων , θα σας φέρει κατά μέτωπο  σε συναισθηματικές δηλώσεις που θα σας εκπλήξουν. Οι γεννημένοι με Ουρανό…. σε τέταρτο  ή δωδέκατο οίκο, θα πιεστούν υπερβολικά  από πρόσωπο του παρελθόντος, για περαιτέρω συζητήσεις. Άπειρες  και οι επιθετικές- ερωτικές κινήσεις από άτομα του ευρύτερου σας φιλικού περιβάλλοντος…. που θέλουν να σας πλησιάσουν.

Ερωτική Τύχη:  10/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Τάση  για ανεξαρτησία γενικότερα, θα δημιουργηθεί τις προσεχείς ημέρες σε όλους τους ’Εφήβους’! Για όσους έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή τους, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού γάμου ή συγκατοίκησης.! Τύχη πολλή  και λαμπερά γεγονότα στην συναισθηματική  /  κοινωνική ζωή   θα φέρει η κινητικότητα του ανάδρομου Ερμή εν σχέση με την ερωτική Αφροδίτη…. σε όλα τα ζωδια του αέρα.  Επίσης, ο σταθερός Δίας από την Παρθένο,  θα δώσει άπειρες ευκαιρίες σε όλους αυτούς,  που έχουν παλέψει,   και θα τους κάνει  δώρα και διευκολύνσεις, στους περισσότερους τομείς της ζωής τους… και τον ερωτικό φυσικά.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη:  Η αλήθεια είναι ότι o Κρόνος σε δύσκολες όψεις στον υδατινό οίκο σας  δεν σας έχει βοηθήσει.. ακόμα… με τον καλύτερο τρόπο,  τις τελευταίες  εβδομάδες. Ο ερωτικός / σεξουαλικός μαγνητισμός, που εκ ζωδιου, σκορπάτε  σε όλους αυτούς που σας ενδιαφέρουν θα τους βάλει  στην σκέψη  να σας γνωρίσουν καλύτερα. Για  το προσεχές / άμεσο χρονικό διάστημα, βγείτε  από την στασιμότητα  και πράξτε εποικοδομητικά. Για τους ρομαντικούς, που είναι μέσα σε σοβαρή σχέση, η συμβουλή των ημερών είναι…, να προσθέστε ποικιλία – εκπλήξεις στα κοινά σας ενδιαφέροντα.

Ερωτική Τύχη: 07/10

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Εγκράτεια

 

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Ο αυστηρός  Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σας επηρεάζει και  θα σας βάλει σε ωριμότερες σκέψεις για την ζωή σας σε γενικότερο  επίπεδό αλλά ειδικότερα για τον ερωτικό σας τομέα. Όσοι έχουν άλυτα  θέματα με το συντροφικό τους ταίρι, θα πρέπει άμεσα να τα διευθετήσουν. Οι χωρισμένοι Βασιλιάδες, θα μπορέσουν να κάνουν επιτέλους σωστές επικοινωνίες και συναντήσεις. Μια μικρή μερίδα του 3ου  δεκαημέρου της γενιάς του 1950, θα δεχτεί μοναδικό έρωτα, που θα έχει να κάνει με τον επαγγελματικό χώρο.

Ερωτική Τύχη:  10/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Τις επόμενες ημέρες του μήνα αυτού  σας ωθεί  ο δύσκολος ανάδρομος Ουρανός και ο Δίας, με  την σταθερότητα τους, ώστε να τολμήσετε να κάνετε δράσεις / επιπρόσθετες επικοινωνίες  μέσα στην σχέση σας. Από τις προσεχείς ημέρες 8-9/10, και μετά… δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήστε και πιο σοβαρά την σχέση σας. Για τους γήινους, που έχουν βρει, το έτερον ήμισυ, τους περιμένουν μέρες ακραίου πάθους-έντασης ενώ τα όποια οικογενειακά θέματα, μπαίνουν σε μια καλύτερη  πορεία.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω  Η Αυτοκράτειρα: Θα πρέπει να βρείτε την εσώτερη δυναμική που την έχετε από την πύρινη φύση σας, και να πείτε καταφατικά ‘όχι ‘σε οτιδήποτε και οποιοδήποτε σας στεναχωρεί. Για τους γεννημένους του 1ου  δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις που θα τους φέρουν σε μια κατάσταση αποφάσεων για την ερωτική τους ζωή. Ο Άρης δεν θα κρατηθεί  πολύ ακόμα μέσα σε ύφεση απέναντι σας. Για τους ελεύθερους που παίζουν παντού… κάτι θα τους έλξει την προσοχή μέχρι τις 15/10.

Ερωτική Τύχη: 07/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Υπάρχει δυνατότητα σε όλους τους Σκορπιούς αυτές τις ημέρες, και μέχρι τις 19/10  να ξεκαθαρίσουν την θέση τους απέναντι στους εμπλεκόμενους. Αυτοί που έχουν μακροχρόνια σχέση θα απαιτήσουν επισημοποιήσεις και θα τις λάβουν. Όσοι είναι μόνοι θα βάλουν ένα πλάνο μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου να ισορροπήσουν πρώτα οι ίδιοι πριν ψάξουν για νέα αγάπη –άτομο που θα πληρεί τις προδιαγραφές τους.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

 

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Μην δώσετε ακόμα και άλλο χρόνο και  όχι πάνω από  μια ευκαιρία στο άτομο που σας ενδιαφέρει…που στο κοινό σας παρελθόν, σας έχει απογοητεύσει σε διάφορα επίπεδα. Οι γεννημένοι  που έχουν ανάδρομο Ποσειδώνα,  σε τρίτο   ή ένατο ζωδιακό οίκο,  είναι και αυτοί που θα καταφέρουν να  επανασυνδεθούν με νέες προϋποθέσεις και συνθήκες. Όσοι ζουν μέσα σε διπλά – τριπλά  ‘‘παιχνίδια’‘ στην αισθηματική τους ζωή, πρέπει να είναι αρκετά προσεχτικοί, καθώς τα σχόλια ή  κουτσομπολιά  είναι γύρω και παντού.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Οι Εραστές

 

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Πολλά τα καινούργια θέματα και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι Αιγόκεροι  στους ερωτικούς τους δεσμούς. Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου, ίσως  να δεχτούν έντονη  κριτική από τον μοναδικό σύντροφο  τους, καθώς η ανία  και η αδιαφορία είναι μόνιμα ανάμεσα σας… μόνιμα. Όσοι Αιγόκεροι  δεν έχουν πλέον… την ανάγκη της ερωτικής κάλυψης, θα αποχωρήσουν  τις τελευταίες ημέρες του μήνα…. και χωρίς πια να αφήνουν ανοιχτές πόρτες για μετέπειτα επιστροφή.

Ερωτική Τύχη: 08/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

 

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Όλα τα μάτια  και η θετική ενέργεια του Δία από την Παρθένο  είναι πάνω στην προσωπική και  ερωτική ζωή σας. Τα αστρολογικά είναι επίσης υπέρ σας, και οι περισσότεροι Υδροχόοι….δεν αποκλείεται μέσα στην μεσαία εβδομάδα του Οκτωβρίου…. να δεχτούν σοβαρές και ποιοτικές προτάσεις για…. συμβίωση ή ακόμα και για οικογένεία /γάμο. Όσοι  είναι ακόμα στο κλάμπ των  μοναχικών, θα δεχτούν προκλήσεις – κρούσεις από νέα πρόσωπα ….από τον  κοινωνικό τους κύκλο, που πιθανόν…να τους ενδιαφέρουν πολύ!

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ιερέας

 

Η κάρτα ταρω ο Ιερέας: Η εν δυνάμει ιδιαίτερη θέση της ερωτικής Αφροδίτη στην δυναμική Παρθένο  και  σε καλή  όψη με τον Δία, θα επιτρέψει σε πολλούς ΤΙχθύες, που είναι σε φάση χωρισμού στην προσωπική – ερωτική τους ζωή… να το σκεφτούν και μια δεύτερη φορά και με πιο ώριμη λογική. Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου, και ιδίως της ιδιαίτερης  γενιάς του 1980, που έχουν δεσμό,  με μεγάλη  χιλιομετρική απόσταση θα μπορέσουν, να βρουν  τον  τρόπο, έτσι ώστε αυτό να μην είναι πια μόνιμο πρόβλημα για καμία από τις δύο πλευρές.

Ερωτική Τύχη: 08/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._