ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/02 Πέμπτη

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 04/02 Πέμπτη taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Είναι σίγουρα προτιμότερο να μην πείτε πολλά, αυτήν την περίοδο, και μέχρι τις 10/02. Η σελήνη και η Αφροδίτη που συνδέονται άμεσα, με τον βαθύτερο συναίσθημα και την συνείδηση, σας βάζουν πάνω σε δρόμους, για να επιλύσετε μόνιμα τις όποιες εκκρεμότητες με τον σύντροφο σας, ίσως και με προηγούμενες ιστορίες, που ακόμη σας πονάνε. Οι αδέσμευτοι, μπορούν να κυνηγήσουν αυτό που έχουν ήδη εντοπίσει… θα το κατακτήσουν… εύκολα.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Έχετε αγκαλιάσει με υπερβολική αγάπη και εμπιστοσύνη τον άνθρωπο που υπάρχει, στην αισθηματική ζωή σας. Αυτό μεταξύ 08-15/02, θα χρειαστεί να το ξαναδείτε και από μια άλλη σκοπιά. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σας τοποθετεί μπροστά σε μεγάλες αλήθειες, που μέχρι τώρα οικειοθελώς κουκουλώνατε. Αυτοί που έχουν παράλληλη σχέση με άτομο σε δέσμευση, θα πρέπει να δείξουν μια παραπάνω προσοχή, καθώς οι μέρες είναι πονηρές και επικίνδυνες.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Βελτιώνεται σταθερά και ανοδικά η ψυχολογική σας διάθεση, που τόσο καιρό χαρακτηριζόταν από ύφεση και αστάθεια. Όσοι έχουν τρίτες σχέσεις, με ακατάλληλα άτομα, θα δώσουν τις αφορμές για ένα οριστικό και λυτρωτικό τέλος. Οι χωρισμένοι σύντροφοι μέσα σε αυτόν τον μήνα του Φεβρουαρίου, θα έχουν πολλές και θετικές αστρολογικές όψεις, να τους ευνοούν για επανασύνδεση και με επιτυχημένη πορεία στο μέλλον. Πολλές οι ανατροπές που αναμένονται.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Πολλά τα πρόσωπα και οι καταστάσεις πρέπει να αντιμετωπίσετε μέσα στις επόμενες 2 – 3 εβδομάδες. Οι μάσκες θα πέσουν και γεγονότα θα αποκαλυφτούν. Πολλοί και οι χωρισμοί που θα προταθούν ακόμη και ανάμεσα σε γάμους. Η σελήνη, σαν κυβερνήτης σας και μέχρι τις 08/02, σας βάζει μπροστά σε μεγάλα αισθηματικά διλήμματα. Ακόμη και οι ελεύθεροι, θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο καιρό ακόμη, μέχρι να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Η επιβράβευση έρχεται μέσα από πρακτικές εκδηλώσεις έρωτα και αγάπης από τον σύντροφο σας. Αυτοί που έχουν απομακρυνθεί έστω και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι τα μέσα του μήνα θα αναζητήσουν, λύσεις που θα τους δώσουν ευκαιρίες για επανασύνδεση. Όσοι έχουν γεννηθεί, στο πρώτο και ο τρίτο δεκαήμερο, θα δεχτούν κύματα νέων ανθρώπων – επαφών, για κάτι πιο σοβαρό.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Ο κυβερνήτης σας από την θέση τους κοντεύει να σας βγάλει εκτός ορίων και προγράμματος. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την κάθετη λογική σας για να ισορροπήσετε σχέσεις και γεγονότα. Οι πλειοψηφία των Παρθένων, ίσως και να χρειαστεί χώρο και χρόνο κάποιες ημέρες – εβδομάδες προκειμένου να πάρει τις οριστικές αποφάσεις. Μην κάνετε παράτολμες κινήσεις.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Με τονωμένο το ηθικό σας βρίσκουν οι ημέρες αυτές, και αυτό είναι κάτι που θα ανανεώσει και την ερωτική σας ζωή. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, τους, είναι και οι πιο τυχεροί, καθώς η Αφροδίτη από τον σταθερό Αιγόκερω, θα φέρει…και οικονομική ενίσχυση που θα βοηθήσει στην επίτευξη των κοινών στόχων ζωής.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

tarw-erwtoskopio

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Μην ταυτίζεται τον εαυτό σας με άλλες προσωπικότητες, που απλά μοιάζουν οι σκέψεις και οι δράσεις σας. Είστε κάτω από τον πύρινο Άρη, και αυτό σας εμποδίζει να δείτε ξεκάθαρα, τις αληθινές προθέσεις του κάθε ανθρώπου που σας πλησιάζει. Όσοι είναι σε λεκτικές διαμάχες με τον άνθρωπο τους… θα χρειαστεί να κάνει μια υπομονή μέχρι τις 15/02, που τα αστρολογικά θα είναι πιο ευνοϊκά.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Πολλές και αυξημένες οι υποχρεώσεις σας προς τρίτα πρόσωπα και υποθέσεις. Είσαστε αρκετά πιεσμένοι, άρα προσοχή στα λόγια και τις εντάσεις. Ο Κρόνος μέχρι και τις 18/02, κάνει θετικές όψεις με την Αφροδίτη, και σας ενισχύει, προκειμένου να ξεδιαλύνετε τις υπόγειες συμπεριφορές ατόμων του περιβάλλοντος σας. Αυτό θα έχει την ισχύ του, και για σχέσεις και για γάμους.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Οι σχέσεις αποκαθίστανται μέσα από την δική σας – προσωπική παρέμβαση. Οι ελεύθεροι θα καταφέρουν να συνεννοηθούν με μια καινούργια γνωριμία, που τους πλησιάζει και απομακρύνεται. Έχετε την πλήρη υποστήριξη της Αφροδίτης για 15 ημέρες ακόμη. Γενικότερα όλα μπορούν να διορθωθούν και θα αποκτήσουν πιο βαθιές βάσεις, μέσα από την αισθηματική επικοινωνία και τον διπλωματικό λόγο. Οι γεννημένοι με ανάδρομο Κρόνο, θα έχουν επιστροφές.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Η εμφάνιση μιας παλιάς αγάπης θα σας συγκινήσει. Αυτό θα έρθει σαν αποτέλεσμα των δικών σας δράσεων και λόγων. Ο Ερμής στον οίκο σας, έχει ακόμη πολλά δώρα να σας παρουσιάσει και να σας συμπληρώσει κενά, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Όλα αυτά θα σας υπενθυμίσουν ότι η ζωή είναι ωραία, και ακόμη πιο ωραία είναι αυτά που αναμένονται. Αυτοί που έχουν γενέθλιο Άρη σε γήινο ζώδιο, θα λάβουν ειδήσεις για χαρμόσυνα γεγονότα.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Οι ερωτικές σας σχέσεις θα περάσουν από ψιλό κόσκινο. Οι μέρες μέχρι την γιορτή των Ερωτευμένων, 11/02, σας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε την αλήθεια από τα ψέματα που σας σερβίρουν. Ο εσωτερικός σας κόσμος… για εσάς τους ελεύθερους θα βελτιωθεί και αυτό θα είναι ορατό στα περιβάλλοντα σας… και φυσικά και στην σχέση σας. Αυτοί που είναι σε χιλιομετρική απόσταση, θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

• Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη
πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

tarw-taro-xartomanteia