ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/07 Τρίτη Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/07 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Τρελός
Η διάθεση σας έχει μεγάλες αποκλίσεις και συνεχώς. Αυτό έχει άμεσα να κάνει με την αισθηματική σας σχέση, που δεν σας δίνει αυτά που σας αξίζουν. Αυτό το Καλοκαίρι, μπορεί να έχει ξεκινήσει λίγο δύσκολα – ανάποδα, αλλά μέσα στην εποχή του Λιονταριού που πλησιάζει, όλα θα στρώσουν. Ακόμη και οι σύντροφοι, που έχουν απομακρυνθεί επικοινωνιακά, τώρα και με κοινή πρωτοβουλία θα έρθουν πιο κοντά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Σελήνη
Όλες οι σκέψεις που κάνετε …αφορούν τον άνθρωπο σας, και την κοινή σας πορεία, ακόμη και σε πιο δεσμευτικά επίπεδα. Αυτό είναι και κάτι που το αναμοχλεύει στον μυαλό του, και ο άνθρωπος σας, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος για να σας το ανακοινώσει. Είστε το ζώδιο, που μέσα στην υπόλοιπη σεζόν του Καλοκαιριού, θα μπορέσετε να πάτε την ερωτική σας ζωή, ένα βήμα πιο κάτω και σταθερά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

ταρω – Δίδυμοι : Ο Κόσμος
Πολλές οι δημόσιες σχέσεις, που κάνατε ίσως και να έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να ζηλεύει, πέρα από τα φυσιολογικά του όρια. Σίγουρα αυτό σας επιβεβαιώνει. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο Ιούλιος, έχουν και για τους Διδύμους που χώρισαν είτε που είναι μόνοι τους, μεγάλες εκπλήξεις. Αυτό αφορά και τον εργασιακό τους χώρο … που εξελίσσεται.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο και σωστό, να πείτε στον άνθρωπο σας, με τον οποίο αυτήν την εποχή, σας χωρίζει μια ψυχική απόσταση, καλύτερα σωπάστε. Τα πράματα έχουν φτάσει στα απόλυτα άκρα τους, και το μόνο που απομένει, είναι να υπάρξουν λογικές λύσεις. Μέχρι τότε θα πρέπει να δώσετε μια παραπάνω σημασία, σε οικογένεια και εργασιακά δεδομένα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Γητευτής
Έχετε πάρει την απόφαση, αν το ταίρι σας, δεν κάνει κάποια άμεσα καταλυτική κίνηση, για να βελτιωθεί η σχέση σας, εσείς να μιλήσετε για όλα αυτά τα παράπονα σας. Ίσως και να είναι ο μοναδικός τρόπος, για να ενεργοποιηθεί. Το μόνο σίγουρο … και κάτω από τα άστρα που σας ευνοούν, είναι εσείς, να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα που επιθυμείτε. Λόγια που έχουν ερωτική απόχρωση … θα ακούσετε από κάποιον που έχετε συνεργασία, εσείς οι αδέσμευτοι.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Η Αυτοκράτειρα
Μην εκθέτετε τον εαυτό σας, σε άτομα, που ακόμη δεν γνωρίζετε καλά την προσωπικότητα τους. Ίσως και να σας απογοητεύσουν. Τα ζευγάρια που ετοιμάζονται να πάνε διακοπές, καλό θα ήταν να αφήσουν τα παράπονα και τις εντάσεις, και να απολαύσουν την εποχή. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι αυτήν την εποχή, θα βρουν νέα πρόσωπα να τους πολιορκούν έντονα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.