ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/09 Δευτέρα Α

anapodes-kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/09 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Δικαιοσύνη
Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε πολύ μόνοι και ευάλωτοι. Μπορεί να είστε σε σχέση, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει η αίσθηση της ασφάλειας και όλων των άλλων προδιαγραφών που ζητάτε. Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του μήνα αυτού, μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά σε αναγκαίες πια συζητήσει … και από τις δύο πλευρές. Αυτοί που έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν χρειάζεται άμεσα να κυνηγήσουν μια επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Το Άρμα
Όλα τα δύσκολα και περίπλοκα σενάρια … περνάνε από το ασταμάτητο μυαλό σας. Δεν είσαστε τελικά καθόλου χαρούμενοι με αυτά που ζείτε μέσα στην σχέση σας, και τώρα πια έχουν πολλαπλασιαστεί και ζητούν άμεσες λύσεις. Οι μέρες του Ζυγού που πλησιάζουν, θα δώσουν αφορμές καλές για επικοινωνίες και συναντήσεις, που σίγουρα θα δώσουν διέξοδο και απαντήσεις. Τα χρήματα που περιμένετε, έρχονται!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Ο Ήλιος
Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτά κατά κύριο λόγο σχετίζονται με τα εργασιακά και τα κοινωνικά σας δρώμενα, που έχουν απαιτήσεις. Πάντως και σχετικά γρήγορα, θα έχετε τα χειροπιαστά αποτελέσματα που ζητάτε. Οι έρωτες που πέρασαν, θα απασχολήσουν το μυαλό πολλών από εσάς, και ίσως και κάποιοι πιο τολμηροί να ανοίξουν επικοινωνίες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Η Εγκράτεια
Η σχέση που έχετε τώρα, δεν πληροί όλες τις προσωπικές σας προδιαγραφές, για να δώσετε ακόμη και κάτι περισσότερο. Αυτό είναι μια σειρά από σκέψεις, που θα σας πολλαπλασιαστούν το τρίτο 10ήμερο του μήνα αυτού, και ίσως και να χρειαστεί να κάνετε πιο αναλυτικές συζητήσεις, με τον άνθρωπο σας. Εσείς που έχετε, αυτήν την εποχή, αρκετά οικονομικά θέματα σε εξέλιξη, καλό θα ήταν να δώσετε παραπάνω βαρύτητα εκεί … χαμένοι δεν θα βγείτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Η Δύναμη
Θα χρειαστεί να κρατήσετε για λίγο ακόμη … την καρτερία και την ανυπομονησία σας. Το άτομο που θέλετε, είστε ερωτευμένοι μαζί του, περιμένει από εσάς, αλλά δεν θα αντέξει. Έχει σκοπό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να κάνει την επικοινωνιακή του κίνηση και να σας μιλήσει πιο καθαρά. Οι σχέσεις που έχουν περάσει από πολλά κύματα αυτήν την εποχή, θα βρουν την ισορροπία τους, και ίσως και μια ευχάριστη ανατροπή να υπάρξει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Οι Εραστές
Τρέχετε ασταμάτητα να προλάβετε να λήξετε καταστάσεις, που μόνο σας πονούν, να τις διαγράψετε … και να αφήσετε πλέον πολύτιμο χώρο, σε νέους έρωτες. Τώρα που ο Ήλιος φεύγει από πάνω σας, εσείς θα μπορέσετε να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία σε όλους τους τομείς. Οι χωρισμένοι που κάνουν την προσωπική τους προσπάθεια, να επανασυνδεθούν, θα έχουν και την θετική στάση των κοινών γνωστών … για αυτόν τον σκοπό.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.