ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/07 Σαββάτο Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/07 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Οι Εραστές
Είσαστε καλά και σας φαίνεται. Οι δυσκολίες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, έχουν υποχωρήσει … και αυτό που μένει, είναι πια εσείς, να οργανώσετε οικονομικά και διακοπές. Όσοι προσπαθούν να ξανα – ζεστάνουν το κλίμα, μέσα στην σχέση τους, θα το καταφέρουν. Τα άστρα θα δώσουν και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και νέες επαφές, για τους νέους, που ζητούν … έναν ποιοτικό σύντροφο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Κάνετε ότι μπορείτε και ότι προλαβαίνετε … για να λύσετε – λήξετε τις παλιές σας καταστάσεις, και να ισορροπήσετε την τωρινή σας σχέση. Δεν χρειάζεται ωστόσο, να είσαστε πιεστικοί … χρόνο έχετε. Οι μέρες οι τελευταίες του Ιουλίου, θα φέρουν κοντά, και κάποιες ερωτοφιλίες, που πιθανόν και να γίνουν μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, μεγάλες αγάπες. Τύχη θα υπάρξει σε οικονομικά – νομικά ζητήματα σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Σελήνη
Από σήμερα και μέχρι να φύγει αυτός ο μήνας, θα έχετε ένα γεμάτο πρόγραμμα, από νέες γνωριμίες, ευχάριστες οικονομικές ανατροπές, προτάσεις ψυχαγωγίας … και όχι μόνο. Όσοι έχουν σοβαρή σχέση, και μέσα στο επόμενο διάστημα … θα μιλήσουν για γάμο, ή θα έρθουν ξαφνικά μαντάτα για εγκυμοσύνη. Μια εποχή, που όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Αυτό που σας χρειάζεται …. είναι διακοπές. Έχετε περάσει πολλά αυτό το διάστημα, και πλέον πρέπει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Οι σχέσεις που έχουν αντέξει, πριν να έρθει ο Σεπτέμβριος, θα έχουν περάσει σε κάτι πιο δεσμευτικό. Ωστόσο, μέχρι τότε, αυτοί που κρατούν και μια δεύτερη κατάσταση, στην σκιά, ίσως και να πρέπει να την λήξουν. Οι αποκαλύψεις είναι πιθανές. Μην ρισκάρετε χωρίς κέρδος.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Χαμογελάστε, τα πάντα έχουν ευθυγραμμιστεί με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Αυτό είναι και κάτι που ακουμπάει … τον ερωτικό σας τομέα. Οι σχέσεις που είχαν χάσει την ένταση των επικοινωνιών τους, τώρα θα έχουν και πάλι τους κανονικούς τους ρυθμούς. Αγάπες και αισθήματα, θα έρθουν στους εργένηδες … μέσα από νέα γνωριμίες, που πραγματικά θα τους φτιάξουν την διάθεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Κόσμος
Εσείς και τα ερωτικά σας πείσματα, έχετε γοητεύσει κάποιον, που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας κάνει αποκαλύψεις … για τα αισθήματα του. Αυτό είναι και το ζητούμενο σας. Είστε το ζώδιο, μέχρι ο Ήλιος να φτάσει στον ζωδιακό σας οίκο 22 / 08, σίγουρα θα έχετε βρει τον άνθρωπο της καρδιά σας. Οι δεσμοί, που έχουν και τρίτο άτομο στο μεταξύ τους, σίγουρα περνάνε την κρίση τους, αλλά το πιο πιθανόν είναι, να απομακρύνουν …. τους παρείσακτούς.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.