ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/07 Σαββάτο Β

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/07 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Γητευτής
Έχετε αναθεωρήσει πολλά … από την ημέρα, που χωρίσατε. Ίσως και στο τώρα να βλέπετε και πιο καθαρά, το τι πραγματικά συνέβαινε. Οι μέρες του Αυγούστου, θα σας δώσουν μια καλύτερη ψυχολογία, και κάπως έτσι θα προχωρήσετε σε νέες και … πιο ποιοτικές γνωριμίες. Πολλά και τα καλά νέα και εξελίξεις, που θα έχετε στον οικονομικό σας τομέα. Ακόμη και νομικά ζητήματα, διαζύγια, περιουσιακά, θα λήξουν … υπέρ σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αρχιερέας
Αποφασίστε και πράξτε άμεσα. Ποιον και τι θέλετε … να υπάρχει στην ερωτική σας ζωή. Οτιδήποτε άλλο, είναι κοροϊδία για εσάς και τους γύρω σας. Μπορεί να είστε αρκετά μπερδεμένοι, με την τελική σας επιλογή αλλά οι τρίτοι αυτό, ίσως και να μην το αντιλαμβάνονται … τόσο αθώα. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς κοιτάξτε το δικό σας συμφέρον και μην δεχτείτε καμία πίεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Το Αστέρι
Αισθάνεστε χαμένοι μέσα σε καταστάσεις και λόγια, που έχουν συντελεστεί στην σχέση σας. Αυτό κρατάει ίσως και κάποιους μήνες, και κάποιος ή και οι δύο σας, πια έχετε κουραστεί. Αυτόν τον μήνα του τρέχοντος Ιουλίου, θα ανοίξουν οι συζητήσεις και οι αποφάσεις … θα πρέπει να είναι πια οριστικές. Μέχρι τότε, δώστε μια παραπάνω σημασία στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Πιο κάτω είναι … τα καλύτερα. Εσείς έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε άνετοι. Η σχέση σας, έχει δρομολογηθεί έτσι ώστε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα … να γίνει επίσημη. Τα εργασιακά σας έχουν ωριμάσει και στον επόμενο τόνο, θα σας αποδώσουν μέγιστα κέρδη, αλλά και η ψυχολογία σας έχει πάρει την άγουσα. Εσείς είστε λοιπόν ο μαέστρος, που πρέπει να συντονίσει … όλα αυτά τα ευχάριστα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Έχετε δοκιμάσει τα πάντα, και τελικά κάτι πρακτικό δεν εξελίσσεται. Ίσως και να έχει έρθει η σωστή ώρα, να κάνετε ένα βήμα πίσω, και να επιτρέψετε σε όποιον τολμά και μπορεί να έρθει αυτός … πιο κοντά σας. Οι μέρες αστρολογικά είναι υπέρ σας … και σας κάνουν πολύ πιο γοητευτικούς στο άλλον φύλο. Αυτό θα χρειαστεί έναν πιο σοβαρό και μετρημένο τρόπο διαχείρισης, από την πλευρά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Μην πείτε όλα τα μυστικά σας, σε μια καινούργια γνωριμία. Ίσως και να χαθεί τελικά το ενδιαφέρον, πολύ γρήγορα. Από την ερχόμενη εβδομάδα, ο Ποσειδώνας σε θετικές όψεις με την Αφροδίτη, θα σας φέρει κάποιον παλιό σας γνώριμο, που θα σας αναστατώσει …. την καθημερινότητα. Ωστόσο, εσείς μην χαλαρώνετε, ακούστε καλά και μετά ενεργήστε. Πολλά και τα ευχάριστα που θα σας έρθουν από τα επαγγελματικά – οικονομικά σας θέματα. Απολαύστε την εποχή.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο