ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/09 Παρασκευή Α

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/09 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Κριός : Οι Εραστές
Μπορεί να έχετε πάει μακριά την ερωτική σας σχέση, αλλά μάλλον δεν έχει έρθει ακόμη το σωστό χρονικό σημείο, που θα μπορέσετε να περάσετε σε κάποια επίσημη φάση. Ο νέος μήνας του Οκτωβρίου, είναι πολύ καλύτερος και σίγουρα μπορεί να σας δώσει αφορμές … και για κάτι πιο μεγάλο. Σε μια ανάλογη κατάσταση βρίσκονται και οι μόνοι, που θα δεχτούν ερωτική πολιορκία που σίγουρα θα τους φτιάξει την διάθεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Ο Γητευτής
Έχετε βάλει πάνω από όλα την εργασία και την ηρεμία σας. Είστε το ζώδιο που από την αρχή του Φθινοπώρου, έχει βρει και τις περισσότερες δυσκολίες στην αισθηματική του ζωή. Μάλλον έχετε πια την ανάγκη να κάνετε την αυτοκριτική σας και να πάτε την ζωή σας, στην κατεύθυνση που επιθυμείτε. Αυτοί που αναζητούν έναν νέο και ποιοτικό έρωτα, θα το έχουν μέσα στον πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Σελήνη
Είσαστε πολύ και παρατεταμένα στεναχωρημένοι, για την ερωτική σας ζωή που δεν λέει να ισιώσει, παρά τις μεγάλες σας προσπάθειες. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα σας κάνει μέσα στον ερχόμενο μήνα, να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις. Σκεφτείτε μόνο με το αίσθημα και όχι το βόλεμα. Τουλάχιστον στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας … θα διαπρέψετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Το Αστέρι
Είστε το ζώδιο που ξεκινάτε και πάλι από την αρχή την αισθηματική σας ζωή, με έναν νέο άνθρωπο. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Ουρανού σίγουρα θα σας δώσουν και τις καλύτερες προδιαγραφές. Αυτό έχει και την μέγιστη ισχύ του, σε υποθέσεις που συσχετίζονται με επανενώσεις συντρόφων και γάμων. Πολλά και τα ευχάριστα σε οικονομικό επίπεδο … που θα σας φτιάξουν την ψυχολογία.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Το Άρμα
Δεν έχετε κανένα απολύτως νόημα, να πιέζετε και να παρακαλάτε τον άνθρωπο σας, για επανένωση και ευκαιρίες. Όποιος θέλει, ξέρει και μπορεί θα το κάνει και … χωρίς τίποτα περισσότερο. Οι μέρες είναι δύσκολες για όλα τα πύρινα ζώδια, που πρέπει να βάλουν ένα στοπ, στην αισθηματική τους κατρακύλα και να ορθώσουν και πάλι την αξιοπρέπεια τους. Ένα μικρό χρονικό διάστημα, μόνοι σας, σίγουρα … θα σας έκανε καλό.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Η Δικαιοσύνη
Επιτέλους βλέπετε φως σε αυτά που επιθυμείτε να κάνετε μέσα στην αισθηματική και την οικονομική σας ζωή. Οι μέρες που έρχονται … θα δώσουν και πολλές λύσεις και απαντήσεις, σε σχέσεις και ζευγάρια, που τον τελευταίο καιρό έχουν παγώσει ή έστω απομακρυνθεί επικοινωνιακά. Βρείτε τον σωστό τρόπο και μιας και είστε παιδιά του Ερμή … και βάλτε τα πάντα και τους πάντες στην θέση τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.