ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/08 Τετάρτη Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/08 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε ιδιαίτερα ανεβασμένοι … αυτήν την εποχή και αυτό έχει σαν βάση του, την στρωμένη σας οικονομική κατάσταση, αλλά και έναν νέο – κεραυνοβόλο έρωτα που σας έχει αλλάξει την διάθεση. Σίγουρα είστε πάρα πολύ προσεχτικοί για να μην κάνετε και πάλι… τα επιπόλαια λάθη του παρελθόντος. Σοφά λοιπόν σκέφτεστε. Οι μέρες, ευνοούν και κάποιους για επανένωση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Εγκράτεια
Μην κρατάτε μέσα στην καρδιά και την καθημερινότητα σας, τις πικρές αναμνήσεις του τότε. Οι μέρες που έρχονται αστρολογικά σας υποστηρίζουν και σας κάνουν … να δείτε τα πάντα με μια πιο ψύχραιμη ματιά. Δεν έχει καμία σημασία αν είστε μόνοι σας, ή αν έχετε πρόσφατα χωρίσει. Εσείς θα πρέπει α προσπαθήσετε, να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας, και ίσως από τον επόμενο μήνα του Σεπτεμβρίου … να δείτε παραπάνω την ερωτική σας καθημερινότητα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε ότι ο άνθρωπος σας, που τόσο πολύ τον αγαπάτε, θα κάνει τις δικές του πλέον κινήσεις, έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά, και να ξεχάσετε πια τα λάθη και τις παρεξηγήσεις που συντελέστηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες. Οι έχοντες και παράλληλες διαδρομές, αυτήν την εποχή, και κάτω από την αυστηρή ματιά του ανάδρομου Ερμή, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί, καθώς οι αποκαλύψεις, ίσως και να είναι πολύ κοντά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Υπάρχουν πολλά ζητήματα, που έχετε αφήσει μέσα στην σχέση σας, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, και για πολλούς λόγους. Με την λήξη τώρα του Καλοκαιριού, και μέσα από τις αληθινές πρωτοβουλίες του συντρόφου σας, εσείς θα δείτε ότι θα πρέπει να ανεβάσετε ρυθμούς … και να πάρετε πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει, λίαν συντόμως θα έχουν νέες γνωριμίες, που θα τους φτιάξουν το κέφι.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Με τον Ήλιο να σας αφήνει… στην ησυχία σας, εσείς θα έρθετε και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι θα βάλετε σαν απόλυτη σας προτεραιότητα τα εργασιακά σας θέματα. Εσείς που έχετε μια δύσκολη ερωτική σχέση – γάμο, μπορείτε να ανοίξετε πιο σοβαρές – αληθινές κουβέντες, να εντοπίσετε τα όποια θέματα σας ενοχλούν και να κάνετε τις πρακτικές σας προτάσεις για να δοθούν λύσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Κόσμος
Πάρτε χαρτί και μολύβι και κάντε μια λίστα, με όλα αυτά που πρέπει άμεσα να κάνετε μέσα στις επόμενες ημέρες που ο Ήλιος … θα σας δίνει την θετική του ενέργεια και σε κάθε τομέα της ζωής σας. Είστε αυτοί, που μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα έχετε τις περισσότερες αισθηματικές επιστροφές, τυχερό χρήμα και νέες ευκαιρίες, στα επαγγελματικά σας σχέδια.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.