ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/05 Τρίτη

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 24/05 Τρίτη taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Όλοι οι Κριοί, ζητάτε την αλλαγή. Οι μέρες των Διδύμων είναι δημιουργημένες για αλλαγές. Απολαύστε τις τελευταίες στιγμές του Μαίου, με τις καλές σας παρέες και φυσικά δώστε και μια παραπάνω προσοχή και προτεραιότητα στον άνθρωπο σας. Αυτοί που ακόμη δηλώνουν μόνοι, ας κάνουν μια μικρή υπομονή μέχρι τις αρχές του Ιουνίου, που σας παρουσιάζονται καινούργιες ευκαιρίες για έρωτα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Οι προσωπικές επιθυμίες, δεν καλύπτονται από τον σύντροφο που στο τώρα έχετε στην ζωή σας. Η Αφροδίτη σήμερα σας αφήνει και προχωράει στους Διδύμους. Έχετε όμως την ερωτική της εύνοια, έτσι ώστε να κάνετε τις αλλαγές και τις προτάσεις σας. Αυτοί που έχουν και παράλληλη ιστορία, ίσως και να χρειαστεί να τροποποιήσουν κάποιες παραμέτρους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Είσαστε καλά και θα γίνεται ακόμη καλύτερα, τώρα που ο πλανήτης των αισθημάτων σας δίνει το 100% της εύνοιας του. Αν και οι περισσότεροι Δίδυμοι αυτήν την εποχή, είναι είτε μόνοι τους, είτε έχουν την καλή έμπνευση να απομακρυνθούν από ιστορίες, που δεν έχουν την προδιάθεση για κάτι πιο σημαντικό και γόνιμο. Ότι και αν κάνετε, σε καλό θα σας βγει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Είσαστε πολύ μπλεγμένοι με την προσωπική σας ζωή. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί με την Αφροδίτη, να προχωράει στους αέρινους Διδύμους, να δίνει μπλεξίματα και παρεξηγήσεις σε όλους τους υδάτινους. Αναμείνατε τον καινούργιο μήνα, που θα έχει περισσότερες αστρολογικές ισορροπίες. Για τους ελεύθερους, πολλές και οι τυχαίες συναντήσεις με νέα πρόσωπα που θα τους βάλουν σε τροχιά σχέσης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας, μέσα στην οικογένεια και τον δεσμό. Μετριάστε την επικριτική σας διάθεση και αποκαλύψτε τους στόχους σας. Οι Λέοντες που είναι μπλεγμένοι με τρίτα πρόσωπα, δεν θα αντέξουν για πολύ αυτήν την ηθική πίεση, και το πιο πιθανόν είναι μέσα στον Ιούνιο να τερματίσουν τις παράλληλες πορείες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Είστε υπό διαμόρφωση νέων ιδεών και σχεδίων για το Καλοκαίρι σας, που να είστε σίγουροι, ότι με τόσο καλές αστρολογικές όψεις, όλα θα κλίνουν προς όφελος σας. Αναμένεται μια αλλαγή από τις αρχές του Ιουνίου, που θα σας κάνει να σκεφτείτε ποιους θα πάρετε μαζί σας, στην νέα εποχή. Οι όσοι μόνοι Παρθένοι, θα τύχουν νέων επαφών που θα τους αναστατώσουν ποικιλοτρόπως.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Ένας ξαφνικός χωρισμός πιθανόν να προέκυπτε, αν εσείς συνεχίσετε να έχετε την μόνιμη αδιάλλακτη στάση στην προσωπική σας ζωή. Οι μέρες είναι εξαιρετικά καλές, με την Αφροδίτη να μπαίνει στους Διδύμους και να σας δίνει την ευκαιρία να λύστε υποθέσεις, που εκκρεμούν και σας στεναχωρούν. Αυτοί που έχουν χωρίσει πρόσφατα θα δουν μια περίεργη κινητικότητα, από το πρώην ταίρι τους, που ίσως και να ξαναζητά ευκαιρία για αποκατάσταση αισθημάτων. Σας έρχονται και άλλες εκπλήξεις .
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Πολλές οι ερωτικές αδικίες που θα αποκαταστήσει, η Αφροδίτη από τους Διδύμους. Οι δεσμευμένοι θα βρουν τις διόδους, για να έρθουν και πάλι πιο κοντά στα αρχικά συναισθήματα. Οι μπλεγμένοι με πολλές καταστάσεις θα βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων, και εν σχέση με καταστάσεις που μέχρι τώρα αγνοούσαν. Προφυλάξτε τον εαυτό σας από τις κακοτοπιές και μην καταναλώνεστε σε μέτριες προσωπικότητες, που μόνο σας μπερδεύουν, και εσείς για τέτοια δεν είστε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Είσαστε σε διαδικασίες ανάκαμψης, από άσχημες ερωτικές περιπέτειες. Οι μέρες που έρχονται, και πολύ περισσότερο από την νέα εβδομάδα, θα σας δώσουν την καλή ψυχολογία και την δυναμική για να κάνετε τις αλλαγές σε αυτά που ζείτε. Αυτοί που θα ταξιδέψουν για να συναντήσουν τον σύντροφο τους, θα έχουν υποδοχή με ευχάριστες εκπλήξεις και ‘δώρα’! Επίσης, σημαντικό ρόλο, θα παίξει στην ψυχολογία σας, και μια οικονομική – επαγγελματική είδηση που θα σας λύσει τα χέρια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Θα χρειαστεί να επιταχύνετε περισσότερο τις πράξεις σας, αν τελικά επιθυμείτε το Καλοκαίρι να σας βρει σε μια ισορροπία μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Όσοι έχουν ήδη στα προγράμματα τους, την δέσμευση ( γάμος – οικογένεια), θα έχουν και τον οικονομικό τομέα να τους αποδίδει ξαφνικά κέρδη – άνεση, που θα ενισχύσει τους σκοπούς τους. Οι μόνοι, είναι προ των πυλών καινούργιας γνωριμίες ή ακόμη και επανασύνδεσης, που σίγουρα θα πρέπει να φιλτράρετε πολλάκις και ενδελεχώς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Έχετε απορρίψει με μεγάλη ευκολία πολύ κόσμο που προσπάθησε να σας πλησιάσει. Τώρα που η Αφροδίτη περνάει στον Δίδυμο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αντιληφθείτε ότι σε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο κάνετε λάθος. Οι μέρες θα σας δώσουν τις πρακτικές ευκαιρίες, για να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις. Επιπροσθέτως, αφιερώστε περισσότερο χρόνο, στα οικογενειακά σας πρόσωπα, που αποζητούν την καλή σας παρουσία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Προβλέπονται ανατροπές μέχρι την λήξη της εβδομάδας, που θα είναι εκτός του προσωπικού σας ελέγχου. Το άτομο της αρεσκείας σας, ίσως και πια να μην επιθυμεί να είναι στο ίδιο μονοπάτι με εσάς. Δεχτείτε ώριμα την απόφαση και μην καταναλώνεστε σε δικαιολογίες και περιττές προσπάθειες. Η ανηφόρα για το ζώδιο σας τελειώνει μαζί με τον μήνα Μάιο. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι τους, θα έρθουν σε κοινωνικούς κύκλους που θα τους αποδώσουν καλύτερη ψυχολογία και ανεβασμένη διάθεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.