ταρω ερωτικες προβλεψεις 29/04 Παρασκευή

osiris-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 29/04 Παρασκευή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Υπάρχει δυνατότητα σε όλους τους Κριούς, αυτές τις ημέρες, και μέχρι τις 02/05, να ξεκαθαρίσουν την θέση τους απέναντι στους τρίτους εμπλεκόμενους. Αυτοί που έχουν μακροχρόνια σχέση, θα απαιτήσουν επισημοποιήσεις και θα τις λάβουν. Όσοι είναι μόνοι θα βάλουν ένα πλάνο μέχρι τα τέλη του Ταύρου, να ισορροπήσουν πρώτα οι ίδιοι πριν ψάξουν για νέα αγάπη –άτομο που θα πληροί τις προδιαγραφές τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Μην δώσετε ακόμα και άλλο χρόνο και όχι πάνω από μια ευκαιρία, στο άτομο που σας ενδιαφέρει…που στο κοινό σας παρελθόν, σας έχει απογοητεύσει σε διάφορα επίπεδα. Οι γεννημένοι που έχουν ανάδρομο Άρη, σε τρίτο ή ένατο ζωδιακό οίκο, είναι και αυτοί που θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν με νέες προϋποθέσεις και συνθήκες. Όσοι ζουν μέσα σε διπλά – τριπλά ‘‘παιχνίδια’‘ στην αισθηματική τους ζωή, πρέπει να είναι αρκετά προσεχτικοί, καθώς τα σχόλια ή κουτσομπολιά είναι γύρω και παντού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο17
Πολλές και καλές οι εκπλήξεις, που θα σας φανερωθούν από αύριο και τις προσεχείς ημέρες από τον αγαπημένο άνθρωπο σας. Οι όψεις του ανάδρομου Ερμή, με τον υδάτινο Ποσειδώνα στα Ψάρια, θα σας βοηθήσουν πολύ, έτσι ώστε να έρθετε αισθηματικά κοντά με το ταίρι σας… και να λύσετε παλαιότερες παρεξηγήσεις. Όσοι έχουν γεννηθεί με Κρόνο σε έκτο οίκο , πριν λήξει ο μήνας…. θα έχουν ευθεία προσέγγιση από προσωπικότητα του πρόσφατου παρελθόντος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγούς

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Η διάθεση σας έχει απότομα σκαμπανεβάσματα. Η θέση της Σελήνης για τις επόμενες μέρες, στις πολύ συγκεκριμένες μοίρες του Αιγόκερω , θα σας φέρει κατά μέτωπο σε συναισθηματικές δηλώσεις που θα σας εκπλήξουν. Οι γεννημένοι με Ουρανό…. σε τέταρτο ή δωδέκατο οίκο, θα πιεστούν υπερβολικά από πρόσωπο του παρελθόντος, για περαιτέρω συζητήσεις. Άπειρες και οι επιθετικές- ερωτικές κινήσεις από άτομα, του ευρύτερου σας φιλικού περιβάλλοντος…. που θέλουν να σας πλησιάσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Πολλά τα καινούργια θέματα και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι Λέοντες, στους ερωτικούς τους δεσμούς. Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου, ίσως να δεχτούν έντονη κριτική από τον μοναδικό σύντροφο τους, καθώς η ανία και η αδιαφορία είναι μόνιμα ανάμεσα σας… μόνιμα. Όσοι δεν έχουν πλέον… την ανάγκη της ερωτικής κάλυψης, θα αποχωρήσουν τις πρώτες ημέρες του μήνα Μαίου…. και χωρίς πια να αφήνουν ανοιχτές πόρτες, για μετέπειτα επιστροφή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Όλα τα μάτια και η θετική ενέργεια του Δία, είναι πάνω στην προσωπική και ερωτική ζωή σας. Τα αστρολογικά είναι επίσης υπέρ σας, και οι περισσότεροι….δεν αποκλείεται μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μαίου, να δεχτούν σοβαρές και ποιοτικές προτάσεις για…. συμβίωση ή ακόμα και για οικογένεία /γάμο. Όσοι είναι ακόμα στο κλαμπ των μοναχικών, θα δεχτούν προκλήσεις – κρούσεις από νέα πρόσωπα ….από τον κοινωνικό τους κύκλο, που πιθανόν…να τους ενδιαφέρουν πολύ!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Η εν δυνάμει ιδιαίτερη θέση της ερωτικής Αφροδίτη στον Ταύρο, και σε καλή όψη με τον Δία, θα επιτρέψει σε πολλούς Ζυγούς, που είναι σε φάση χωρισμού στην προσωπική – ερωτική τους ζωή… να το σκεφτούν και μια δεύτερη φορά και με πιο ώριμη λογική. Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου, και ιδίως της ιδιαίτερης γενιάς του 1960, που έχουν δεσμό, με μεγάλη χιλιομετρική απόσταση θα μπορέσουν, να βρουν τον τρόπο, έτσι ώστε αυτό
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Τάση για ανεξαρτησία γενικότερα, θα δημιουργηθεί τις προσεχείς ημέρες σε όλους τους Σκορπιούς! Για όσους έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή τους, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού γάμου ή συγκατοίκησης.! Τύχη πολλή και λαμπερά γεγονότα στην συναισθηματική / κοινωνική ζωή, θα φέρει η κινητικότητα του ανάδρομου Ερμή εν σχέση με την ερωτική Αφροδίτη…. σε όλα τα ζώδια του νερού. Επίσης, ο σταθερός Δίας από την Παρθένο, θα δώσει άπειρες ευκαιρίες σε όλους τους ελεύθερους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Πολλές οι ερωτικές σας καταστάσεις, παλιές και νεότερες, που καλείστε να βάλετε σε μια πειθαρχία στην σχέση σας. Όσοι είναι σε παράλληλες / υπόγειες καταστάσεις, θα δεχτούν λεκτική επίθεση, καθώς η συνειδητή αδιαφορία τους είναι παρούσα. Πολλές και οι υπόγειες σας σκέψεις…γύρω από οριστικό χωρισμό από αυτές. Η πλειοψηφία των ιδιότροπων Τοξοτών που, έχουν ήδη βρει ιδανική αγάπη, καλό θα ήταν, να δώσουν άπλετο χρόνο στον εαυτό τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η ερωτική προσοχή σας, είναι στραμμένη για ακόμα μια φορά στο παρελθόν σας…καθώς δεν έχετε ποτέ προσπαθήσει να ξεφύγετε από τις τότε σκέψεις και αναμνήσεις. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο, που ακόμα σας απασχολεί …τότε μην αφήνετε πλέον τον χρόνο σας να κυλάει…..και μιλήστε ειλικρινά στο σχετικό άτομο. Οι ελεύθεροι του τρίτου δεκαημέρου… θα έχουν γνωριμίες που θα τους βάλουν και πάλι σε δρόμους αγάπης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Θα πρέπει να βρείτε την εσώτερη δυναμική που την έχετε από την ζωδιακή φύση σας, και να πείτε καταφατικά ‘όχι ‘σε οτιδήποτε και οποιοδήποτε σας στεναχωρεί. Για τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις που θα τους φέρουν σε μια κατάσταση αποφάσεων, για την ερωτική τους ζωή. Τα αστρολογικά δεν θα κρατηθούν πολύ ακόμα μέσα σε ύφεση απέναντι σας. Για τους ελεύθερους που παίζουν παντού… κάτι θα τους έλξει την προσοχή μέχρι τις 03/05.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 21
Τις επόμενες ημέρες του μήνα Μαίου σας ωθεί ο δύσκολος ανάδρομος Ερμής και ο Δίας, με την σταθερότητα τους, ώστε να τολμήσετε να κάνετε δράσεις / επιπρόσθετες επικοινωνίες μέσα στην σχέση σας. Από τις προσεχείς ημέρες 02/05 και μετά… δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήστε και πιο σοβαρά την σχέση σας. Για τους Ιχθείς, που έχουν βρει, το έτερον ήμισυ, τους περιμένουν μέρες ακραίου πάθους-έντασης, ενώ τα όποια οικογενειακά θέματα, μπαίνουν σε μια καλύτερη πορεία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.