ταρω ερωτικες προβλεψεις 3/05 Τρίτη

taro-tsigganiki-katastrwsi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 03/05 Τρίτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Περπατάτε στον λάθος δρόμο, με εντάσεις και πικρά λόγια στον αγαπημένο άνθρωπο σας. Οι αρνητικές όψεις του Άρη με την Αφροδίτη, θα σας κάνουν να απομακρυνθείτε, από τις συναισθηματικές επικοινωνίες. Αυτό πιθανόν να προκύπτει από την μεγάλη ψυχική – εγκεφαλική κούραση σας. Αν κάτι – κάποιος πλέον ….. δεν σας χαροποιεί, ή δεν σας γεμίσει … καλύτερα αποφύγετε το μόνιμα. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο σε αέρινο ζώδιο, θα δεχτούν ερωτικές προκλήσεις για ακόμη μια φορά, από άνθρωπο που τους πολιορκεί εδώ και πολύ καιρό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος – Νο 01
Οι επικοινωνίες έχουν πια εξαντληθεί, και τα συναισθήματα είναι πια αφημένα στην τύχη τους. Οι γεννημένοι Ταύροι, του πρώτου 10ημέρου, θα χρειαστεί να δείξουν την δυναμική τους, και να προβούν σε διάλογους για το κοινό μέλλον τους. Οι θετικές όψεις του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα, δημιουργούν τις θετικές προϋποθέσεις για μόνιμες λύσεις. Όσοι είναι ακόμα μέσα σε μοναξιά, θα έχουν την τύχη να έρθουν, σε επαφή με ποικιλία νέων ατόμων!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Η ερωτική σας προσοχή είναι στραμμένη στο παρελθόν…καθώς δεν έχετε ακόμα αποτινάξει από τις παλιές σκέψεις το τότε. Αν υπάρχει κάποιος που σας προβληματίζει, τότε μην χάνετε τον Έφηβοι, του τελευταίου δεκαημέρου θα έχουν γνωριμίες, που θα τους βάλουν και πάλι σκέψεις έρωτα. Όσοι είναι σε παράλληλες ερωτικές καταστάσεις, θα δεχτούν κριτική, καθώς η απουσία τους είναι μεγάλη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Όλοι οι Καρκίνοι, είναι επηρεασμένοι από τις υποκειμενικές, γνώμες των τρίτων προσώπων – φιλών που υπάρχουν στην δύσκολη καθημερινότητα σας. Οι συναισθηματικές – ερωτικές σχέσεις των περισσότέρων, τις προσεχείς ημέρες θα είναι μπλεγμένες. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα έχουν την τύχη να μπορέσουν να ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο των επιπολαιοτήτων και των λαθών, και να κινηθούν για να κάνουν ένα υγιές ξεκίνημα στην ζωή τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Οι Λέοντες είναι οι ευνοημένοι αυτών των τελευταίων ημερών, καθώς τα περισσότερα αστρολογικά δεδομένα είναι θετικά. Η προσωπική ζωή των Βασιλιάδων, του τρίτου δεκαημέρου θα εκτιναχθεί … και πιθανόν μέσα στις τελευταίες ημέρες του μήνα, να υπάρξουν νέοι έρωτες! Όσοι διατηρούν ακόμα εκκρεμείς καταστάσεις, και ιδίως μέσα από τον εργασιακό τους χώρο, θα πρέπει να γίνουν αρκετά πιο εγκρατείς, καθώς πολλά τα ύποπτα γεγονότα που θα προκύψουν τις προσεχείς ημέρες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Η ανεβασμένη ψυχολογία σας, επιτέλους αποδίδει καρπούς. Η θετική θέση του ανάδρομου Ερμή σε όψη με την Σελήνη… στις συγκεκριμένες μοίρες του ζωδίου του Ταύρου, σας φέρνει μπροστά σε προτάσεις που θα σας ξαφνιάσουν θετικά. Οι γεννημένοι με Ποσειδώνα σε τρίτο ή τέταρτο οίκο, θα πιεστούν από άτομο του παρελθόντος για ερωτική επανένωση. Αληθινές και οι εκδηλώσεις αφοσίωσης από άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου, που επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Όσοι Ζυγοί, έχουν ερωτικές εκκρεμότητες – εντάσεις με το συντροφικό τους ταίρι, θα προχωρήσουν για να τις ξεκαθαρίσουν άμεσα. Οι απόμακροι σύντροφοι μπορούν πια να ξεκινήσουν νέες συναντήσεις, χωρίς φόβο απόρριψης, με πολλές και θετικές πιθανότητες για σταθερή επανασύνδεση. Μια μεγάλη μερίδα από τους γεννημένους του μεσαίου δεκαημέρου, μάλλον θα δεχτεί καινούργια αγάπη, που θα σχετίζεται να κάνει με το εξωτερικό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Η καλή διάθεση, είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει αυτήν την εποχή. Οι εσωτερικοί πλανήτες, κάνουν όψεις με το ζώδιό σας, και σας ενθαρρύνουν για μεγάλες αλλαγές στην συναισθηματική ζωή σας. Οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στις μεσαίες μοίρες του ζωδίου τους, θα δουν δράσεις αγάπης και πίστης από τον αγαπημένο άνθρωπο… που θα τους κάνει να αισθανθούν αισιόδοξα. Οι μέρες μετά τις 06/05, θα είναι ιδανικές, για βήματα προς δεσμευτικές κινήσεις και μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Είσαστε με την Θεά τύχη πάνω από το κεφάλι σας. Όλα θα βελτιωθούν και θα προχωρήσουν τις επόμενές ημέρες που η θετική όψη της Σελήνης με τον Άρη. Όσοι εκ των Τοξοτών, έχουν εντοπίσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, το άτομο των προδιαγραφών τους, θα κινητοποιηθούν σε συγκατοίκηση…. ακόμα και επίσημη δέσμευση μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου, θα καταφέρουν τελικά να ξεφύγουν από τις δόλιες και δύσκολες σχέσεις… που τους σταματούν από το δημιουργικό τους μέλλον.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Έχετε χάσει την σταθερότητα του χαρακτήρα σας. Τα συναισθηματικά σας μπλεξίματα, από το μακρινό παρελθόν και το πρόσφατο παρόν,….σας έχουν βάλει έναν δρόμο χωρίς χάρτη! Ότι και αν σας φταιει σαν γεγονός.. έστω και το γεγονός ότι έχετε μείνει μόνοι σας, δεν είναι λόγος για να σκορπίζεστε. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Ταύρο ή Τοξότη … θα έχουν νέες συναισθηματικές επικοινωνίες από άτομο τους παρελθόντος, που επιθυμεί έντονα … και πάλι την αναθέρμανση των τότε συναισθημάτων σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Φωτισμένος ο οίκος των Υδροχόων , και μέχρι τα τέλη του Ταύρου. Όλο το αστρολογικό σκηνικό …. σας δοκιμάζει και σας ανοίγει νέα μονοπάτια, προκειμένου να λύσετε με τρόπο τις αντιδικίες σας, με το αγαπημένο πρόσωπο που σας απασχολεί ερωτικά, για να προχωρήσετε από κοινού σε κάτι περισσότερο. Οι έχοντες ωροσκόπο σε δεύτερο ή τρίτο ζωδιακό οίκο, θα έχουν άμεσες προτάσεις από ιδιαίτερο άτομο, που και θα πρέπει χωρίς καθυστέρηση να απορρίψουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Ασταμάτητες οι λεκτικές εντάσεις και τα καθημερινά προβλήματα που επιβάλλεται να πειθαρχήσετε στον ερωτικό δεσμό σας. Ποικιλότροπες σκέψεις υπάρχουν… γύρω από οριστικό χωρισμό. Η πλειοψηφία των Ψαριών, που δεν έχουν καμία διάθεση να κρατούν πια μια σχέση από συνήθεια και βόλεμα… θα τολμήσουν μέσα στις προσεχείς ημέρες να αποχωρήσουν. Όσοι έχουν εντοπίσει φρέσκο γνωριμία – έρωτα, θα δώσουν περισσότερο χρόνο για να υπάρξουν οι απαραίτητες ‘συστάσεις’.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.