ταρω σήμερα 23/06 Πέμπτη

0c0165ec70626d4946ee7c57ec4b0d7d

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 7 των Κυπέλλων Αντεστραμμένο

 

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Τι βλέπω να έχει αποκαλυφθεί, που πρέπει να το εμπιστευθώ και να δράσω επί αυτού;
· Πώς μπορεί να θολώνει μια κατάσταση, συνεχίζοντας να δίνω στον εαυτό μου υπερβολικά πολλές επιλογές και εναλλακτικές;
· Τι είναι αυτό που προσπαθεί να μου τραβήξει την προσοχή προκειμένου να εστιάσω πάνω του;
· Τι είναι αυτό που οπισθοχωρεί προκειμένου να ανοίξει έναν δρόμο, που πρέπει να τον ακολουθήσω για να σημειώσω πρόοδο;

 

«Η λιακάδα ήταν σαν να πασπάλιζε με χρυσόσκονη τους τις καταπράσινες πλαγιές των λόφων» Μοντ Χαρτ Λάβλεϊς

Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου σε συνδυασμό με την Πανσέληνο – συνθήκες που μόλις ολοκληρώθηκαν, είναι αυτές που προκαλούν το 7 των Κυπέλλων να εμφανίζεται αντεστραμμένο.

Τώρα απαιτείται προσήλωση στους στόχους και διαύγεια. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό, από τα δύο πιο σπουδαία αστρολογικά σώματα να διαχέουν το πιο έντονο φως τους στον πλανήτη μας, προκειμένου να μας δείξουν πορείες.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τώρα όλοι καλούνται να επιδείξουν τη μέγιστη προσοχή τους σε όσα αρχίζουν να συνειδητοποιούν. Μπορεί να μην ξέρετε τι είναι αυτά και πώς να τα εντοπίσετε. Ωστόσο θα νιώσετε να φωτίζονται και να διανοίγονται καταστάσεις ή απόψεις μέσα σας, που δεν θα μπορείτε πλέον να τις παραβλέψετε ή να προσποιηθείτε ότι δεν μπορείτε ή να μην θέλετε να τις δείτε…

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πράγματα που είστε τώρα βέβαιοι ότι πρέπει να απομακρυνθούν, να απελευθερωθούν, ώστε να μην είστε πλέον παγιδευμένοι σε μια ατέρμονη λίστα επιλογών και πιθανοτήτων. Αντ’ αυτού, έχετε μια ξεκάθαρη και αποφασιστική αίσθηση της κατεύθυνσης, του στόχου, των αναγκών.

zwdia - love

Αυτό σημαίνει επίσης ότι αφαιρούνται πλέον οι όποιες επικαλύψεις, και όλα αποκαλύπτονται στην πλήρη τους δυνατότητα και ανοίγουν τον δρόμο για να προχωρήσουν ολοταχώς μπροστά. Το συνετό τώρα είναι να αξιοποιήσετε αυτή την συγκυρία, παρά να ταλαντεύεστε ακόμη με εκφράσεις του τύπου «μάλλον αυτό είναι το σωστό, όμως μήπως πρέπει να σκεφτώ και…».
Όχι, δεν έχετε να σκεφτείτε άλλο, ξεκινήστε τώρα!

Μην αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα που στηρίζονται στον φόβο, να σας εμποδίσουν να κάνετε την επιλογή και να προχωρήσετε μπροστά. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και αυτά που ανοίγονται μπροστά σας. Όσο θολά ή μπερδεμένα κι αν φάνταζαν πρωτύτερα, τώρα είναι καθάρια κι εσείς καλείστε να δράσετε.

zwdia shmera