ταρω σήμερα 3/07 Κυριακή

178534595

 ταρω η κάρτα της ημέρας: Ο Κόσμος Αντεστραμμένος

Αναρωτηθείτε τα εξής:

· Μπορώ να χρησιμοποιήσω όσο χρόνο χρειάζομαι για να ολοκληρώσω αυτά που ήδη υφίστανται, πριν περάσω σε κάτι καινούργιο;
· Πώς μπορώ να ξεπεράσω τη συνήθεια να ορίζω τον εαυτό μου με βάση αυτά που νομίζω ότι υπολείπομαι; Μήπως δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου με μια πιο συνολική εικόνα
· Σε ποια θέματα με συγκρατεί ο φόβος, αντί να αφήνομαι ελεύθερος έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου;

 

«Μόνο όταν έπαψα να αναζητώ την εστία μέσα από άλλους και έστησα τα θεμέλια της εστίας μέσα στον ίδιο μου τον εαυτό, ανακάλυψα ότι δεν υπάρχουν πιο σταθερές ρίζες από αυτές ανάμεσα σε ένα πνεύμα και ένα σώμα που αποφάσισαν να γίνουν ένα σύνολο» Ρούπι Κάαρ

Η ενέργεια μεταλλάσσεται και όλα αρχίζουν να κάνουν μια κίνηση ή να αλλάζουν, και να σημειώνουν βήματα προόδου.
Δεν θέλουμε όμως να μας παρασύρει η ορμή της ενέργειας, που μπορεί να μας σπρώξει σε δράση πριν να προλάβουμε να οργανωθούμε, να προετοιμαστούμε και να προσαρμοστούμε σε αυτήν.

zodia-taro-45

tarw-zwdia

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι υπήρξε στασιμότητα ή καρτερία, που ανέμενε στο περιθώριο την κατάλληλη στιγμή και την κατάλληλη ενέργεια και τις κατάλληλες συνθήκες. Αυτά είναι τα σημεία στα οποία πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας.

Ξεσκονίστε τα, σκεφτείτε τι χρειάζονται τώρα προκειμένου να σημειώσουν πρόοδο. Μπορεί αυτά να μην έχουν αλλάξει, όμως έχουμε αλλάξει εμείς. Μια αλλαγή στην οπτική, στην προσέγγιση, στη σημασία τους, στην κατεύθυνσή τους… όλα πρέπει να ληφθούν υπόψιν ώστε να δράσουμε με τον σωστό τρόπο αντί με τον πιο άμεσο τρόπο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να χειριστούμε, κάποια σημεία που πρέπει να ολοκληρώσουμε, κάποια κομμάτια που υπολείπονται να τα ανακαλύψουμε ή να τα ανακτήσουμε και να τα βάλουμε στη θέση τους, πριν να ορμήσουμε στο προσκήνιο αυτού που έπεται.
Τα συναισθήματα μπορούν να κεντριστούν από μια αφύπνιση, που συνειδητοποιεί την έλλειψη της πληρότητας. Ξεκινά έτσι μια αναζήτηση, μια λαχτάρα που αποζητά εκείνη την μαγική απάντηση που θα συνενώσει όλη την εικόνα, με έναν τρόπο που θα μας επιφέρει ικανοποίηση, εκπλήρωση, ολότητα.

Το γεγονός ότι ο Κόσμος εμφανίζεται Αντεστραμμένος, υποδεικνύει ότι αναζητάμε μέσα σας καταφύγια, αντί σε αυτά που θα έπρεπε να εστιάσουμε. Προσπαθούμε να τα βρούμε και να τα αναγνωρίζουμε εξωτερικά… και το «έξω» σημαίνει σε άλλο άτομο, σε ένα βιβλίο, σε έναν δάσκαλο, σε κάτι που θα αγοράσουμε.

zwdia - love

«Μέσα σε κάθε άτομο, υπάρχει μια αντανάκλαση του Όλου».
Ας θυμίσουμε ο ένας στον άλλο ότι είμαστε μοναδικοί και πλήρης, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Και ενώ απολαμβάνουμε το πώς και με τι οι άλλοι συμπληρώνουν τη ζωή μας, δεν χρειάζεται να προδώσουμε τη δική μας δύναμη επειδή νομίζουμε ότι έχουμε κάποια έλλειψη.

Όταν θα μπορούμε να δεχθούμε το «είμαι μέρος του Συνόλου επειδή είμαι το Σύνολο», τότε θα σταθούμε στο κατώφλι της επόμενης φάσης, του επόμενου κεφαλαίου, του επόμενου επιπέδου. Έτοιμοι να περάσουμε απελευθερωμένοι σε οποιονδήποτε άλλον ή ο,τιδήποτε άλλο πέρα από ανάγκη, απληστία, προσκόλληση, φόβο.

zwdia-3-zodia