ταρω σημερα 02/02 Τριτη

tarw-krisi

ταρω η καρτα της ημερας ο Άσος των Ξιφων

Αναλογιστείτε τα εξής:
• Μπορώ να εγκαταλείψω όσα νομίζω ότι ξέρω;
• Πώς μπορώ να είμαι ανοικτός σε κάθε κεραυνό που πέφτει, προκειμένου η λάμψη του να φωτίσει κάτι καινούργιο ή διαφορετικό;
• Καταγράφω τις 1001 ιδέες που γεννά το μυαλό μου;

Χαλαρώστε όσο μπορείτε και αφήστε σκέψεις και συζητήσεις να κυλάνε, αντί να προσπαθείτε να τις εστιάσετε σε συγκεκριμένα θέματα ή πρόσωπα.
Το μυαλό μας πρέπει να δουλεύει υπερεντατικά για να παράγει τόσες ιδέες, τόσα σχέδια, πιθανότητες και στρατηγικές.
Επειδή η διαίσθηση επίσης λειτουργεί, φροντίστε να λαμβάνετε υπόψιν ό,τι σας λέει. Μην θεωρήσετε όμως αναγκαίο να δράσετε αμέσως. Κρατήστε τις ιδέες και την αίσθησή τους και σκεφτείτε τις ξανά αργότερα.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot
Ένας κεραυνός που μπορεί να ακουστεί, ενδέχεται να μας δώσει την αναπάντεχη εμπειρία μιας αποκάλυψης που θα προκαλέσει τις απόψεις μας ή θα αλλάξει τα σχέδιά μας ή θα μας κάνει να δούμε τα πράγματα αντεστραμμένα.
Μπορεί να είναι σοκαριστικό, αλλά αν κλείσουμε τα μάτια και αφήσουμε τη δόνηση να μας διαπεράσει, θα ανοίξουμε τα μάτια και θα πάρουμε μια γεύση από μια ίσως δραστική ενόραση ή διαπίστωση που θα αλλάξει ριζικά την πορεία της ζωής μας ή έναν συγκεκριμένο τομέα της.
Να είστε ανοιχτοί στην αλλαγή αντί να είστε άκαμπτοι στο σκεπτικό ότι ξέρουμε πώς πρέπει να είναι τα πράγματα, πώς πρέπει να κυλήσουν, ότι τα ξέρουμε όλα. Υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε και πορείες που μπορούν να μας προκαλέσουν και να μας εκπλήξουν, που οδηγούν σε αντισυμβατικά ή απρόσμενα αποτελέσματα ή προορισμούς.

zodia-zvdia-oroskopio-11