05/11 Ερμής στον Τοξότη. Ερωτικές εξαρτήσεις

ermis-anadromos

05/11 Ερμής στον Τοξότη. Ερωτικές εξαρτήσεις

Στις 05 Νοεμβρίου ο πλανήτης των επικοινωνιών θα έρθει μέσα στην φωτιά του Τοξότη, και θα αλλάξει όλο το στρωμένο και βαρετό αισθηματικό τοπίο σε όλες τις σχέσεις….παλιές και καινούργιες.

Προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Μπορεί να έχετε αρκετές τελικά αμφιβολίες για τον άνθρωπο σας, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι αν αυτήν την εποχή πολλαπλασιάσετε την επικοινωνία, σίγουρα μόνο θετικό αποτέλεσμα θα έχετε.

zodia-taro-45

Ταύρος: Κρατήστε τον ρυθμό που έχετε στη καλή σας καθημερινότητα, και θα δείτε ότι οι ερωτικές ισορροπίες θα επανέλθουν με τον άνθρωπο σας, που και αυτός από την μεριά του θα κάνει ότι καλύτερο.

Δίδυμοι: Εσείς σηκώστε τα μανίκια. Έχετε μπροστά σας πολύ δουλειά και πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε, κάτω από αυτό το εξαιρετικό αστρολογικό σκηνικό. Ακόμη και οι επανασυνδέσεις, έχουν βαρύτητα.

zwdia-66

Καρκίνος: Δοκιμάστε να είστε θετικοί, σε αυτά που λογικά σας αποζητά, ο άνθρωπο σας, και θα δείτε ότι έχει να σας κάνει προτάσεις, που σίγουρα και εσάς πλέον θα σας αφήσουν έκπληκτους.

Λέων: Αν εσείς που έχετε μείνει μόνοι, δεν το βάλετε κάτω στην προσπάθεια σας, για να επανενωθείτε, με το άτομο που ακόμη αγαπάτε, σίγουρα θα έχετε το θετικό αποτέλεσμα που ζητάτε.

Παρθένος: Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο, από αυτό που ήδη αληθινά προσφέρετε στον άνθρωπο σας. Κάτι άλλο, ίσως και να μεταφραστεί σε υπερβολή και βαρεμάρα.

Ζυγός: Έχετε στην διάθεση σας πολλές ακόμη εβδομάδες, που η ερωτική συνεργασία Ερμή και Αφροδίτης, θα σας κάνει άκρως ερωτεύσιμους σε παλιές και νέες γνωριμίες.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Αλλάξτε λίγο τον τρόπο που βλέπετε τον άνθρωπο σας, ίσως λίγο χαλαρά. Αφήστε τα δράματα, είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, άρα μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

Τοξότης: Μην λέτε και πολλά αυτές τις ημέρες, και σίγουρα μην αποκαλύπτετε την μελλοντική σας στρατηγική. Αφήστε του άλλους να σας κάνουν την έκπληξη, που αναμένετε.

Αιγόκερως: Εσείς ότι και να ευχηθείτε αυτές τις ημέρες, θα το έχετε. Ακόμη και εκείνη η μόνιμη πίκρα που έχει δημιουργηθεί, λόγω κάποιου χωρισμού, θα υποχωρήσει, μέσα από επικοινωνίες που θα μιλούν για επανασύνδεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Υδροχόος: Τελικά το όλο νόημα εσείς το βρίσκετε μέσα στην εργασία και στον φιλικό σας κύκλο. Το καλύτερο θα ήταν να συνεχίσετε και με αυτούς τους ρυθμούς, καθώς η ερωτική σας ζωή, θα χρειαστεί λίγο ακόμη χρόνο για να στρώσει.

Ιχθείς: Είστε από τους υπερτυχερούς της εποχής, που θα έχουν χρήμα και νέους αληθινούς έρωτες να πλησιάζουν. Κάντε το καλύτερο δυνατό, λοιπόν με τα δώρα του Ερμή σε όλα τα υδάτινα ζώδια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11