09/06 Δίας σε ορθή πορεία. Τα τρίτα πρόσωπα θα απομακρυνθούν

antres-kai-kerato

09/06 Δίας σε ορθή πορεία. Τα τρίτα πρόσωπα θα απομακρυνθούν

Μετά από πολλούς μήνες, ο πολυαγαπημένος Δίας, γυρίζει σε ορθή φορά, μέσα στον Ζυγό. Αυτό θα δώσει επιτέλους και το πράσινο φως σε όλα τα ζώδια, για να κάνουν το επόμενο σοβαρό βήμα τους, σε υποθέσεις οικονομικών – εργασίας, αλλά και σε δεύτερο τόνο, να ισορροπήσουν μέσα σε σχέσεις και γάμους.

Αστρολογικές επιρροές:

 

Σίγουρα οι πρώτοι που έχουν την εύνοια της ορθής πορείας, είναι οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, που θα δουν την δημοφιλία τους, να εκτοξεύεται. Αυτό θα παρασύρει νέους έρωτες, αλλά και επανασυνδέσεις. Στα υπέρ μπορείτε να συγκαταλέξετε και χρήμα, που δεν θα προκύψει μέσα από εργασία.

zodia-taro-45

Οι Δίδυμοι που έχουν μείνει μόνοι, μέσα σε αυτό το μήνα, που είναι και οι τυχεροί των άστρων, θα καταφέρουν να δώσουν πνοή σε μια παλιά σχέση, που αξίζει μια ακόμη ευκαιρία. Πολλές και οι προτάσεις, γάμου –συγκατοικήσεις , που θα προκύψουν αναπάντεχα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Κριοί, που έχουν χωρίσει αλλά και οι Ιχθείς, που έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι τους, μέχρι την πανσέληνο του μήνα αυτού, θα έχουν κάποια καινούργια γνωριμία, που σίγουρα θα δελεάσει τη δύσκολη τους προσοχή.

Για τους Λέοντες που δυσκολεύονται να απεγκλωβιστούν από το παρελθόν τους, το μόνο βέβαιο, είναι ότι μέσα από καινούργιες επαφές θα σβήσουν σιγά – σιγά τις άσχημες αναμνήσεις, και θα περάσουν ένα αξέχαστο Καλοκαίρι.

Οι Καρκίνοι, αλλά και οι εξίσου υδάτινοι Σκορπιοί, δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι νέο να εισέρχεται στην αισθηματική τους ζωή. Σίγουρα, υπάρχουν άσχημες αναμνήσεις, από το παρελθόν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν πρέπει να κολλήσετε μόνο στα παλιά.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουνιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για τους Τοξότες, που ήδη έχουν συμφιλιωθεί με τον Κρόνο, η ορθοδρόμηση του Δία, θα τους δώσει όλα αυτά που τόσο καιρό ζητούν. Αυτό σημαίνει, επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και ισορροπία, μέσα στη σχέση τους.

Οι Παρθένοι και οι Υδροχόοι, μετρούν ανάποδα αυτές τις ημέρες και μέχρι την πανσέληνο του Ιουνίου, που θα δώσει ευκαιρίες για διαλόγους, που θα ορίσουν μέσα στα ζευγάρια τα κοινά προγράμματα για το Καλοκαίρι.

Σε φάση αναμονής είναι και οι Ταύροι, που με την είσοδο 06/06 της Αφροδίτης μέσα στο ζωδιακό τους οίκο, όλη η ερωτική τους ζωή θα εκτοξευτεί και θα πάρει το δρόμο που τόσο καιρό παλεύουν.

zodia-zvdia-75