22/07 Ήλιος στον Λέοντα. Ευκαιρίες για χρήμα – νέους έρωτες

zwdio-lewn-ermis

22/07 Ήλιος στον Λέοντα. Ευκαιρίες για χρήμα – νέους έρωτες

Στις 22 του Ιουλίου ο Ήλιος, θα αφήσει τον αξιαγάπητο Καρκίνο και θα περάσει μέσα στο πύρινο του σπίτι, αυτό του Λέοντα. Μια δυναμική εποχή 4 εβδομάδων, που θα σας φέρει ισορροπίες …σε όλο τον ζωδιακό κόσμο.

Προβλέψεις για όλους:

 

Σίγουρα εσείς οι Βασιλιάδες, είσαστε δημοφιλείς όλο τον χρόνο, ωστόσο στο τώρα, αυτό θα πολλαπλασιαστεί και θα σας κάνει να βρείτε λύσεις … σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα.
Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στους Τοξότες, που μέσα από την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει ένεκα του Κρόνου, αυτό το χρονοδιάστημα… θα έχουν ξαφνικό χρήμα και ίσως και να επανασυνδεθούν κάποιοι, με το αγαπημένο τους άτομο.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για τους ολιγαρκείς Ταύρους, θα χρειαστεί μια παραπάνω προσπάθεια… για να ξεφύγουν πλέον, από τις άσχημες αναμνήσεις του παρελθόντος, και να ανοίξουν τα μάτια τους, στα καλά που θα τους φέρει αυτή η αλλαγή ζωδίου.

Εκπλήξεις θα έχουν τα χαρούμενα παιδιά, οι Δίδυμοι, από τα εργασιακά τους, που επιτέλους … θα ξεκολλήσουν. Αυτό θα τους δώσει και τη δυναμική, να ασχοληθούν πιο ενεργά και με τον δεσμό τους.
Σε μια ανάλογη φάση βρίσκονται και οι Ιχθείς, που περιμένουν μια καλύτερη οικονομική κατάσταση, για να περάσουν άμεσα και μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, ακόμη και σε επίσημες δεσμεύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μάλλον εσείς οι Καρκίνοι, φορτωθήκατε πολλά στην πλάτη σας, σαν υποχρεώσεις και στο τώρα έχετε αλλάξει … όλα σας τα προγράμματα, για να εξυπηρετηθούν πρώτα οι άλλοι. Αλλάξτε το αυτό λοιπόν.
Επίσης και οι Υδροχόοι, θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή και ευαισθησία … σε ερωτικές υποθέσεις, που έχουν μείνει στάσιμες μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρθένοι και Αιγόκεροι, σηκώστε τα μανίκια σας. Πριν να φύγει αυτός το Ιούλιος, εσείς θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές, και στα εργασιακά αλλά και στα αισθηματικά σας ζητήματα. Ουδείς που σας χαλάει τη διάθεση και την καθημερινότητα, δεν θα παραμείνει δίπλα σας. Είτε αυτός λέγεται συνεργάτης, είτε ακόμη και εραστής.

zwdia - love

Τα άτακτα παιδιά οι Κριοί, και οι ακόμη πιο ζωηροί Σκορπιοί, θα απολαύσουν μια εποχή που θα έχουν χρήμα πολύ, νέους έρωτες, καλές συνεργασίες, αλλά και προτάσεις, από το παρελθόν τους, γύρω από επανασυνδέσεις … κτλ συνηθισμένα για αυτούς!
Αυτό μαζί με προτάσεις για ταξίδια, θα έχουν και οι γλυκύτατοι Ζυγοί, που μάλλον αυτό το Καλοκαίρι, θα βρουν τον νέο τους σύντροφο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia