Αστρολογια 25/02 Μια Ξεχωριστη Ημερα

ζωδιο-zwdia-90-ζωδια

Αστρολογια 25 Φεβρουαρίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη ( στους Ιχθύς / Τοξότη)

Η δεκτική, διπλωματική πλευρά σας τσακώνεται με την δυναμική, αποφασιστική σας πλευρά. Το αποτέλεσμα είναι είτε μια μάχη βούλησης μεταξύ του Γιν και του Γιανγκ σας, είτε μια νέα δημιουργική ενέργεια που εκμεταλλεύεται και τα δύο.

Αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί με τη μορφή προβλημάτων στις σχέσεις , οικονομικών αγώνων, διαφωνίες σε σχέση με τον έλεγχο ή με ώθηση να αναλάβετε δράση σε σχέδια που έχετε ήδη κάνει. Αν είστε συνήθως πιο άνετοι με την Γιν πλευρά σας (την δεκτική και διπλωματική), μπορεί να νιώσετε πως σας στριμώχνουν στη γωνία ή πως πρέπει να διαπραγματευτείτε υπό πίεση.

zodia-zvdia-22

Αν γείρετε περισσότερο προς την Γιανγκ πλευρά σας (την διεκδικητική και προσανατολισμένη στην δράση), μπορεί να νιώσετε αναγκασμένοι να καλύψετε το σπαθί σας, με το οποίο θα προτιμούσατε να πατάξετε τον εχθρό σας. Όπως και να έχει, πρέπει να ισορροπήσετε τις δύο πλευρές σας και να βρείτε μια νέα αντιμετώπιση που δουλεύει και για τις δύο.

taro-zodia-76

Αστρολογια 25 Φεβρουαρίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ( στους Ιχθύς)

Η φαντασία πετά στα ύψη υπό αυτή την όψη. Οι πιθανότητες φαίνονται πιο πλούσιες, οι ιδέες εμφανίζονται πιο μαγικές και η δημιουργικότητα ρέει σαν ρευστό μέλι. Η διαίσθησή σας πιθανότατα είναι πιο ρευστή και μπορεί ακόμα και να έχετε μεταφυσικές εμπειρίες.

Τα όνειρα μπορεί να είναι πιο ζωντανά και ενεργά, ακόμα και όταν ονειροπολείτε με τα μάτια ανοιχτά. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη για διαλογισμό ή απλώς να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Η ψυχική σας διαύγεια μπορεί να είναι λίγο θολή, αν και μπορεί να έχετε αναλαμπές από ιδέες και πιθανότητες, που κανονικά δεν θα παρατηρούσατε.

Είναι μια εποχή έμπνευσης αν εμπλέκεστε σε δημιουργικές δραστηριότητες, όπως έργα τέχνης, μουσική, συγγραφή και άλλες δημιουργικές μορφές επικοινωνίας και έκφρασης.

zodia-098

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είναι η στιγμή που το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας (το διαισθητικό, δημιουργικό, μη ορθολογικό) μπορεί να είναι πολύ ενεργό. Για την ακρίβεια, μπορεί να σας είναι δύσκολο να εστιάσετε και να συγκεντρωθείτε στο αριστερό μέρος (το λογικό, ορθολογικό και ρεαλιστικό).

Η κριτική σας ικανότητα και η αντικειμενικότητά σας μπορεί να δυσλειτουργούν και μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς στους ευσεβής πόθους και στην φαντασιοπληξία. Αν παίρνετε κάποια σημαντική απόφαση τώρα, ίσως είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε κάποιον έμπιστο φίλο για να σας επαναφέρει στην πραγματικότητα αν χρειαστεί πριν δεσμευτείτε σε οτιδήποτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια  25 Φεβρουαρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο ( Ιχθύς / Αιγόκερω)

Έχετε την ευκαιρία τώρα να κάνετε κάποια πρόοδο σε ότι αφορά τα αποτελέσματα στα έργα, την καριέρα, τις φιλοδοξίες και την δημιουργική έκφρασή σας. Είναι δυνατό να επικεντρωθείτε και να βρείτε την πειθαρχία, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε κάποια βήματα προς την υλοποίηση των στόχων σας.

Περιτριγυρίζεστε από δυνατότητες επιτυχίας, αν και δεν θα σας δοθούν απλώς, θα πρέπει να προσπαθήσετε γι’ αυτές. Το μυαλό σας και ο σκοπός σας θα είναι ξεκάθαρα και δυνατά τώρα, και θα σας βοηθήσουν να είστε αποφασιστικοί και παραγωγικοί. Η ηγεσία, η διαχείριση και η οργάνωση είναι ικανότητες που θα φτάσουν σε κορύφωση τώρα. Μπορείτε με επιτυχία να δείξετε τη σιγουριά που απαιτείται από την κατάσταση, αρκεί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει άκαμπτος ή αυταρχικός.

Είναι μια καλή περίοδος για να μάθετε και να εξασκήσετε νέες δεξιότητες ή να επικεντρωθείτε στο διάβασμα. Είναι επίσης η εποχή που μπορείτε να κάνετε σχέδια για μελλοντικά έργα ή να πραγματοποιήσετε πρόοδο στα υπάρχοντα. Εκμεταλλευτείτε τη στο έπακρο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia