Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 31/7 – 02/08

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια  Ερωτικο Σαββατοκυριακο 31/7 – 02/08

 

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη που θα είναι στον Υδροχόο θα είναι τρομερά ισχυρή καθώς θα βρίσκεται απέναντι ακριβώς από τον Λέων. Και όλη αυτή η ενέργεια της Πανσελήνου θα βρίσκεται κάτω υπό την κυριαρχία του Ερμή το επομένο πρωί.

Το φαινόμενο αυτό που θα παρουσιαστεί δεν πρόκειται για μια απλή αλλαγή θέσης διαπλανητικής ενέργειας, αλλά για μία τόσο ισχυρή αλλαγή ενεργειακής πορείας , που παρομοιάζεται μόνο με την εικόνα του να μα μαζεύεται όλα σας τα υπάρχοντα σε βαλίτσες και να εγκαταλείπετε την κατοικία σας όχι για κάποιο απλό ταξίδι , αλλά για μια εξολοκλήρου νέα ζωή σε μία νέα μάλιστα διάσταση, ούτε καν σε αυτή που βρίσκεται ως την στιγμή αυτή.

zodia-taro-45

 
Θα βρεθείτε σε εκείνη τη θέση που ίσως ακόμα ξεστομίσετε κάτι του στυλ, “σας αφήνω όλους σας, και φεύγω μακριά σας , τόσο μακριά που δεν υπάρχει καν δρόμος για να έρθει κάποιος από εσάς να με βρει”. Φυσικά ο λόγος σας θα είναι μια μείξη τέλους των αντοχών σας και πειράγματος, θα είναι μία δήλωση ψυχής μέσα από χιουμοριστικό λόγο. Προσοχή όμως, καθώς δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι οι γύρω σας θα καταλάβουν το αστείο των λόγων σας. Μάλλον το πιο πιθανό είναι να το κατανοήσουν ως μία όχι και τόσο φιλική δήλωση σας ως προς εκείνους.

 
Για αυτό και σας συμβουλεύω, να σκεφτείτε αρκετά σε ποιους τελικά θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας , και σε ποιους όχι. Σίγουρα αποφύγετε εκείνους που ούτως ή άλλως δεν κατανοούν το ιδιαίτερο στυλ χιούμορ που διαθέτετε.
Η νύχτα της Παρασκευής είναι στα σίγουρα μία νύχτα αναθεώρησης όλων των κοσμικών λεπτομερειών και ζητημάτων και ο επαναπροσδιορισμός τους μέσω του καθρέφτη του Σύμπαντος. Αφού πράξετε λοιπόν, αυτό, επιλέξτε το φωτεινό μονοπάτι και αφήστε το να σας οδηγήσει σε νέες ουράνιες και πνευματικές διαδρομές και επισκεφτείτε εκείνες τις απάτητες ως σήμερα συμπαντικές περιοχές που ανοίγονται για εσάς και μόνο την εν λόγω νύχτα, δίχως δεύτερη σκέψη.

 
Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί βρίσκει τον Ερμή να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Αυτό ίσως επιφέρει κάποιο σύντομο δράμα στη ζωή σας κατά τη διάρκεια των δυο αυτών ημερών, όμως περισσότερο μεταφράζεται ως ευνοϊκός οιωνός, και προβλέπεται να φέρει στιγμές απόλαυσης και καλοπέραση αντί για δράμα.

 

Για καλό και κακό όμως ας έχετε και λίγο στο πίσω μέρος της σκέψης της , την μικρή αυτή πιθανότητα ενός δραματικού συμβάντος, και μακάρι να σας βρει μόνο το μέγιστο ενεργειακό πεδίο που θα κατακλύζει τον ουρανό το ΣΚ και να βιώσετε όμορφες συγκινήσεις και τρανταχτές εμπειρίες.

zodia-zvdia-75

Σε περίπτωση που τελικά κάτι πάει στραβά το ΣΚ ,να ξέρετε ότι αστρικά έχετε ήδη δεχθεί τη δύναμη που θα χρειαστεί ώστε να γυρίσετε το όλο γεγονός υπέρ σας, με την βοήθεια της θωράκισης του εαυτού σας και με όπλα σας το χιούμορ και τη μη εμβάθυνση της όλη κατάστασης. Τώρα δεν είναι ώρα για σκέψη και ανάλυση. Ότι έγινε , έγινε. Χαμογελάστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα , και χρησιμοποιώντας το χαμόγελο σας, αφήστε τη δύναμη να μπει μέσα στις φλέβες σας και να γεμίσει σώμα και ψυχή με δύναμη , τόση μεγάλη και τόσο δυνατή, που θα σας κάνει να πετάτε σε άλλα μέρη και σε σύννεφα ευτυχίας και αδρεναλίνης.

 

 

Μιας και όλες σας οι αισθήσεις σας θα είναι φορτισμένες στο 100%, προχωρήστε μπροστά και αντί να κοιτάζετε όλο το τοπίο , συγκεντρώστε το μυαλό σας σε ένα μόνο αντικείμενο. Μέσω αυτή της τακτικής θα υπερνικήσετε το όποιο δράμα αλλά και θα ανοίξετε έναν ολοκαίνουριο νέο ορίζοντα , προσωπικό ορίζοντα, ο οποίος στάλθηκε για να σας τοποθετήσει σε μια νέα διαδρομή ζωής και να σας δώσει όλες τις βάσεις για ένα νέο γενικό για το υπόλοιπο του βίου σας ξεκίνημα. Σας δίνεται εάν θέλετε μία νέα προοπτική αντίληψης της μέχρι τώρα εικόνας της ζωής και έχετε μάλιστα και τη δύναμη να την αλλάξετε.

 
H ανάδρομη Αφροδίτη κινείται πίσω στον Λέων την Παρασκευή. Όπως είναι γνωστό ο Λέων αγαπά τα δράματα, και τούτο προκαλεί την εμφάνιση του οποίου δράματος στο μήνα σας. όμως θεωρείστε το ως μία λυτρωτική κατάσταση , που θα σας δώσει επιτέλους την τελική λύση σε κάποιο ε δράμα ερωτικής φύσεως το οποίο έχει ριζώσει μέσα από το παρελθόν και ακόμα δεν έχετε ελευθερωθεί από αυτό. Ορίστε η ευκαιρία σας λοιπόν. Καιρός να το αντιμετωπίσετε, επιλύσετε, και έπειτα εξαφανίσετε για πάντα από τη ζωή σας. Το ερωτικό αυτό δράμα είτε είναι μία ιστορία παρελθοντική η οποία όμως είτε ανήκει στο βραχυπρόθεσμο πριν σας , ή ακόμη και όταν ήσασταν μικρά παιδιά.

zwdia-zvdia-taro-00

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Εδώ η βοήθεια της ανάδρομης Αφροδίτης είναι ανεκτίμητη αφού η ίδια θα βρίσκεται σε σχηματισμό τετραγώνου με τον Κρόνο, οπότε αυτή ναι μεν ευθύνεται για την εμφάνιση του δράματος , αυτή όμως και σας δίνει στο χέρι και τη τέλεια λύση του. Το Σάββατο βρίσκει τον πλανήτη Κρόνο ακόμα σε ετοιμασία εκκίνησης της πορείας του προς τα εμπρός.Έτσι έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για τυχόν αναποδιές ή καθυστερήσεις ιδίως στα ερωτικά σας, αλλά μη απελπίζεστε ότι και να είναι σίγουρα θα επιλυθεί την ίδια κιόλας ημέρα. Η όλη αναποδιά διαρκεί ώσπου ο Κρόνος να ενεργοποιηθεί πλήρως και να πάρει μπρος . Μη ξεχνάμε ότι όποιος εργάζεται σκληρά αμείβεται αντίστοιχα από το σύμπαν, οπότε εάν τελικά ο ερωτικός αυτός δεσμός είναι γραμμένος , τότε ακόμα και εάν κουραστείτε λίγο περισσότερο από ότι θα περιμένατε , να αναμένετε και την ανάλογη σε αντιστοιχία επιτυχία και απολαβή από΄την ερωτική αυτή σας επαφή. Εάν δείτε ότι τα αποτελέσματα που περιμένετε καθυστερούν να φανούν, μην πανικοβάλλεστε. Δώστε χρόνο λίγο στη σχέση αυτή , ίσως χαρίστε της ακόμα και ολάκερο το Σαββατοκύριακό σας, και σίγουρα στο τέλος οι καρποί που θα γευτείτε θα σας αποδείξουν ότι τελικά άξιζε να αφιερώσετε ένα σκ από το μήνα σας για την ερωτική αυτή σχέση αφού οι σύντομα μελλοντικές απολαβές που ετοιμάζονται να σας επισκεφθούν επισκιάζουν την όποια θυσία κάνατε.

 
Καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε σύνοδο με τον Δία, από μέσα σας βγαίνει μια βιασύνη για την εύρεση του μεγάλου σας έρωτα- της αγάπης της ζωής σας- καθώς και υπάρχει και κορύφωση στον τομέα της παρέας και του χιούμορ σας, θα γίνεται με απλά λόγια ο χιουμορίστας της παρέας. Και τα δύο αυτά συναισθήματα είναι παρορμητικά περισσότερο από πραγματικά για αυτό να κρατάτε πάντα ένα κρυμμένο χαρτί, ή να πατάτε πάνω σε δίχτυ ασφαλείας.

zwdia-taro-astra

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Την ημέρα του Σαββάτου η Αφροδίτη θα βρεθεί απέναντι τόσο στον Κρόνο όσο και στον Δία, λίγο πριν αυτή καταλήξει να περάσει στο ζωδιο των Ιχθύων. Μόλις η Αφροδίτη βρεθεί στους ιχθείς , αυτομάτως το κλίμα γύρω σας μαλακώνει. Επικρατεί ηρεμία, ευαισθησία και αναπτύσσεται κατά πολύ ο τομέας της φαντασίας και του ρομαντισμού. Η διέλευση της αυτή μαλακώνει επίσης την σκληρότητα που χαρακτηρίζει το τετράγωνο που έχει σχηματιστεί μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου. Θα μπορέσει όμως να διαλυθεί αυτό το σύννεφο δράματος που έχει ηδη δημιουργήσει αισθήσεις εσωτερικού πόνου , θα μπορέσετε να βγείτε νικητές από όλο αυτό το δραματικό γεγονός; η απάντηση δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη για αυτό σας συμβουλεύω να μη αφήσετε τις δυνάμεις που σας έδωσε το σύμπαν ανεκμετάλλευτες , ρουφήξτε όλη την συμπαντική ενέργεια που στέλνεται από τον ουρανό για εσάς στο περιβάλλον σας και θα είστε εντάξει.

 

Επειδή επίσης κατά τη διάρκεια όλου αυτού του Σαββατοκύριακού , Ο Άρης που βρίσκεται στο Καρκίνο δημιουργεί τρίγωνο με τον Κρόνο, δηλαδή έχουμε νερό πάνω σε νερό, διπλή εμφάνιση του στοιχείου του υγρού για να ξεφορτωθείτε την όποια αρνητικότητα, βγείτε έξω , κάντε πεζοπορία, ποδηλασία, χορό, να κρατάτε το σώμα σας σε συνεχή ρυθμική κίνηση και με αυτό τον τρόπο θα προφυλαχθείτε από ότι αρνητικό. Μη διστάσετε ακόμα και να ερωτευθείτε!

 

zodia-zvdia-yy