ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/02 Τετάρτη Α

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/02 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Πολλά αυτά που έχετε βάλει σαν στόχο μέσα στο μυαλό σας, και τελικά έχετε πάρει την απόφαση να τα φέρετε εις πέρας μέσα στην Άνοιξη. Σε όλα αυτά που θα προσπαθήσετε ο άνθρωπος σας, θα είναι υποστηρικτής σας. Οι σχέσεις που έχουν παγώσει, λόγω κάποιων προβλημάτων, από την αρχή του Μαρτίου, τα ζευγάρια θα έρθουν πολύ πιο κοντά. Αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έρθουν πιο κοντά σε μια παλιά τους αγάπη.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : Η ΙΕΡΕΙΑ

Μην κάνετε και πάλι μέσα στην σχέση σας, τα λάθη του παρελθόντος. Μπορεί να σας έχουν αδικήσει κάποιες καταστάσεις, αλλά από την δική σας πλευρά, κρατήστε τις ισορροπίες. Σε μια πιο χαλαρή κατάσταση είναι οι ελεύθεροι, που αυτήν την εποχή, θέλουν να ασχοληθούν περισσότερο με τα δικά σας θέματα και τα ανοδικά τους οικονομικά. Οι έρωτες και οι νέες σχέσεις, θα παρουσιαστούν από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα Μαρτίου και μετά.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Δίδυμοι : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ψάχνετε με το μυαλό και την καρδιά σας, να βρείτε τις σωστές λύσεις για την σχέση σας, που δεν δείχνει να έχει καλή πορεία, αυτούς τους τελευταίους μήνες. Μια τελική προσπάθεια θα δείτε και από τον άνθρωπο σας, μέσα στις αρχές της Άνοιξης. Ελεύθεροι και χωρισμένοι, θα ρίξουν παραπάνω το βάρος τους, σε εργασία και διασκέδαση που σίγουρα θα τους φτιάξει την διάθεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : ΤΟ ΑΡΜΑ

Κάποιος παλιός σας έρωτας, θα εμφανιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα και θα σας κάνει και πάλι να μπείτε σε σκέψεις για επανασύνδεση. Πολλά και τα καλά που θα έρθουν και στους ήδη εν σχέση που κάνουν σκέψεις για να πάνε σε πιο σημαντικές δεσμεύσεις, μέσα στην Άνοιξη. Τα οικονομικά θα βελτιωθούν και θα παίξουν και αυτά τον ρόλο τους. Θέματα οικογενείας – περιουσιακών θα σας απασχολήσουν ευχάριστα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : Ο ΗΛΙΟΣ

Θέλετε να θέσετε τους όρους και τις προδιαγραφές σας, από τώρα, στην νέα σχέση που έχετε δημιουργήσει. Αυτό είναι καλό, και μόνο σε μια πιο στρωτή πορεία θα σας βγάλει. Εσείς που έχετε τις δυσκολίες με τον άνθρωπο σας, των χιλιομετρικών αποστάσεων, να είστε σίγουροι, ότι τα πράματα αλλάζουν και μέσα στην Άνοιξη θα βρεθούν λύσεις που θα μηδενίσουν αυτό το πρόβλημα πια.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Η ΔΥΝΑΜΗ

Με τον Ήλιο να αφήνει τον δύσκολο Υδροχόο, εσείς θα έρθετε και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς. Αυτό θα δώσει και πιο ήρεμες καταστάσεις, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Εσείς που αναζητάτε μια καινούργια και μόνιμη σχέση, θα την έχετε μέσα στον νέο μήνα. Ίσως σε κάποιους αυτό, να είναι και μια επιστροφή από το παρελθόν, και αυτήν την φορά υπό νέους όρους και προϋποθέσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.