taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 10/5

kartes-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 10/5

 

Η κάρτα taro της ημέρας: η βασίλισσα των ξιφών

 

Taro η βασίλισσα των ξιφών: αναρωτηθείτε το εξής… πιστεύετε αρκετά στον εαυτό σας για να του δώσετε την άδεια να ζήσει τη ζωή του παρά να περιμένετε ή να χρειάζεστε την άδεια των άλλων; Μπορείτε να πείτε ναι όταν ξέρετε πως είναι σωστό, όταν αυτό θέλετε να πείτε; Μπορείτε να πείτε όχι όταν ξέρετε πως είναι σωστό, όταν αυτό χρειάζεται να πείτε; Μπορείτε να αναγνωρίσετε το πώς δίνετε τη δύναμή σας; Μπορείτε να αναγνωρίσετε το πότε και πως κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας;

 

Το να είστε ισχυροί δεν σημαίνει πως πρέπει να καταδυναστεύετε τους άλλους. Το να στέκεστε πάνω στη δύναμή σας δεν σημαίνει να διαλύετε τους υπολοίπους.

 

Σήμερα μας ζητούν να σκεφτούμε το πόσο πολύ τείνουμε να ζητάμε την άδεια των άλλων για να είμαστε ο εαυτός σας, το πόσο χρειαζόμαστε αναγνώριση και αποδοχή πριν αποκτήσουμε την θέληση να είμαστε η μοναδική ανθρώπινη μορφή μας.

zodia-taro-45

 

Αναγνωρίστε το πότε οι άλλοι προσπαθούν να ακυρώσουν την ενέργειά σας για να νιώσουν καλύτερα για τον εαυτό τους… και το αν το ανεχόμαστε ή έχουμε τη θέληση να απομακρυνθούμε από όλο αυτό το δράμα.

 

Αναγνωρίστε το αν χαρίζετε τη δύναμή σας… για να ευχαριστήσετε, να αρέσετε, να αποφύγετε την διαμάχη, ή επειδή έχετε δώσει σε κάποιον την κυριότητα του εαυτού σας.

 

Δεν είναι κακό να αμφισβητείτε… να ζητάτε περισσότερες πληροφορίες… να διαφωνείτε αλλά να κάνετε συζητήσεις. Πείτε όχι. Πείτε ναι.

 

zodia-zvdia-75

 

 

Το να πείτε ναι υποδηλώνει πως δίνετε στον εαυτό σας άδεια, πως κρατάτε την δύναμη στα χέρια σας να καθορίσετε τι είναι σωστό για εσάς, τι σας χρειάζεται και πώς να προχωρήσετε στον κόσμο.

 

Λέμε ναι επειδή το επιλέγουμε και όχι επειδή το περιμένουν από εμάς, όχι επειδή πρέπει, ούτε επειδή θέλουμε απεγνωσμένα να νιώσουμε πως μας αποδέχονται και μας αγαπούν. Λέμε ναι επειδή ξέρουμε πως είναι το σωστό για εμάς εκείνη τη στιγμή.

 

Λέμε όχι επειδή το επιλέγουμε, όχι επειδή θέλουμε απλά να είμαστε αντίθετοι, όχι επειδή φοβόμαστε, όχι επειδή υποτιμούμε τον εαυτό μας και σκεφτόμαστε πως είμαστε ανίκανοι ή ανάξιοι. Λέμε όχι επειδή ξέρουμε πως αυτό πρέπει να πούμε εκείνη τη στιγμή.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra