taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 19/4

taro-sex

taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 19/4

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο διάβολος ανεστραμμένη

 

taro ο διάβολος: αναρωτηθείτε το εξής… τι είναι καινούριο στη ζωή σας το οποίο σας παρασύρει προς το μέρος του, σαν ελκύει με τον μαγνητισμό του να το εξερευνήσετε και να το δοκιμάσετε, σας προσφέρει την ευκαιρία για μία νέα ευκαιρία; Ποιον ή τι χρειάζεστε για να απελευθερωθείτε έτσι ώστε να προχωρήσετε μπροστά και να υιοθετήσετε έναν νέο εαυτό ή να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή; Τι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να νιώσετε το αίσθημα της ελευθερίας;

 

Απελευθερωνόμαστε από τα δεσμά, τα όρια, τους περιορισμούς, τα ταμπού. Είμαστε πλέον ελεύθεροι από αυτά που μας περιορίζουν, μας εμποδίζουν, μας κρατούν πίσω ή μέσα.

 

Ήρθε η ώρα να απελευθερωθούμε από ανθρώπους, σχέσεις, καταστάσεις, μέρη που δεν υποστηρίζουν την εξέλιξή μας ή το να είμαστε ο πραγματικός μας εαυτός. Αυτός που καθορίζει τα πρέπει και τα υποτίθεται πάνω μας δεν είναι υγιής για εμάς πλέον, ούτε είμαστε υποχρεωμένοι πια να φτιάχνουμε δικαιολογίες για να τον κρατάμε κοντά μας.

zodia-taro-45

 

Γινόμαστε κάτι καινούριο… ξεκινάμε ένα νέο μονοπάτι που διαφέρει ή μας απομακρύνει από το παλιό… και θέλουμε να δώσουμε την άδεια στον εαυτό μας να το κάνει και να μας περιβάλλουν αυτά που υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν την διαδικασία.

 

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι στους πειρασμούς. Αν όμως μπούμε στον πειρασμό να πετάξουμε οτιδήποτε θυμίζει τον παλιό μας εαυτό και να ανακαλύψουμε ποιοι θέλουμε να είμαστε και ποιοι θέλουμε να γίνουμε, τότε είναι θετικό.

 

Όμως μπορεί επίσης να οδηγήσει σε εθισμούς και σε τάσεις υπερβολής. Να ενδώσουμε στα χειρότερα χαρακτηριστικά μας.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra