taro: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 24/3

anapodes-kartes-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 24/3

 

Η κάρτα taro της ημέρας: η δικαιοσύνη

taro η δικαιοσύνη: αναρωτηθείτε το εξής… είστε δίκαιοι απέναντι στους άλλους και τον εαυτό σας; Έχετε εκφράσει ξεκάθαρα τις ανάγκες σας; Διατηρείτε μία ανοιχτή και δεκτική συμπεριφορά όταν ακούτε τους άλλους; Μπορείτε να είστε λογικοί και όχι συναισθηματικοί στις αντιδράσεις σας;

 

Δεν είναι κακό να ζητάτε αυτό που θέλετε. Αλλά είναι πιο σημαντικό να ζητάτε αυτό που χρειάζεστε.

 

Χρησιμοποιήστε την σημερινή ημέρα για να βρείτε τη φωνή σας, να μιλήσετε και να εκφράσετε τις ανάγκες σας. Να είστε ξεκάθαροι και άμεσοι χωρίς να ντρέπεστε.

zodia-taro-45

 

Περνάμε πλέον σε έναν νέο κύκλο και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να δημιουργήσουμε κάτι καινούριο, να φυτέψουμε τους σπόρους αυτών που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Για αυτό φυτέψτε τους σπόρους των προτάσεων, των ιδεών και των σχεδίων.

 

Ψάξτε για την αλήθεια σήμερα. Να είστε ανάμεσα σε ανθρώπους που είναι ειλικρινείς, αυθεντικοί, που δεν προσπαθούν να σιωπήσουν τους άλλους, αλλά έχουν θέληση να ακούσουν.

 

 

Ενθαρρύνετε τις συζητήσεις, αλλά να έχετε και τη θέληση να μείνετε σιωπηλοί και να ακούσετε… να ακούσετε πραγματικά αυτό που εκφράζει κάποιος άλλος, αυτό που ζητάει, αυτό που χρειάζεται. Ύστερα βρείτε έναν τρόπο για να το κάνετε πραγματικότητα, με έναν τρόπο δίκαιο για όλους.

 

Μία ισορροπημένη προσέγγιση και ένας μετρημένος τόνος φωνής θα είναι περισσότερο παραγωγικός. Για αυτό βρείτε το κέντρο βάρους… που βρίσκεται σε ένα μέρος λογικής… μιλήστε με έναν τρόπο που να λέει πως εκφράζεστε χωρίς να κρίνετε, χωρίς να κατηγορείτε, χωρίς να απαιτείτε… διατηρήστε την γλώσσα του σώματος που λέει πως θέλετε ένα ακούσετε και να καταλάβετε.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw