ταρω – ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Κυριακή 7/12

kartes-taro

ταρω – ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Κυριακή 7/12

tarw – κριος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το πέντε των ξιφων ανεστραμμένο

Η καρτα  ταρω πέντε των ξιφών ανεστραμμένο, υποδηλώνει ότι κάποιοι από εσάς φτάνοντας σε ένα αδιέξοδο, θα κάνετε τα στραβά μάτια για να έχετε κάποιο όφελος. Προσέξτε όμως, γιατί παραμονεύουν μεγάλοι κίνδυνοι  και ίσως από κακή πληροφόρηση, παρασυρθείτε,  και γίνετε εσείς από θύτες  θύματα! Μην  επιτρέπετε  στον εαυτό σας   να αποθαρρύνεται από την αποτυχία της πρώτης προσπάθειας. ή από τις όποιες αποτυχίες. Κατά ένα παράδοξο τρόπο, αυτή η πρόβλεψη  αναφέρετε περισσότερο στους πολιτικούς και στις αμοιβαίες συγκρούσεις  που  θα υπάρξουν μεταξύ τους με στόχο να υποβιβάσουν ό ένας τον άλλον, παρά στους ερωτευμένους!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

tarw  ταυρος

Η καρτα taro της ημέρας: το εννέα των ράβδων

Η καρτα ταρω εννέα των ράβδων προβλέπει  για ορισμένους από  εσάς το τέλος μιας ταραγμένης περιόδου με τον/την σύντροφο σας και συνάμα και ένα είδος προστασίας για εσάς. Για κάποιους άλλους όμως προειδοποιεί ότι τα προβλήματα δεν έχουν εξαλειφθεί εντελώς και ότι οι όποιοι καυγάδες και φιλονικίες ενδεχομένως να αρχίσουν ξανά. Κάποιοι από εσάς πληγωθήκατε αρκετά , χρειάζεται λοιπόν τώρα να έχετε μάτια και αυτιά ανοικτά γιατί υπάρχουν ακόμα κρυμμένοι εχθροί. Οι διδασκαλίες του παρελθόντος  σας έχουν αφήσει καλύτερα εξοπλισμένους για να αντιμετωπίσετε τις όποιες εχθρότητες, δημιουργώντας μια ισχυρή άμυνα.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – διδυμοι

Η καρτα  ταρω της ημέρας: το δύο των ράβδων

Η καρτα ταρω δύο των ράβδων υποδηλώνει  μια στιγμή  αναποφασιστικότητας. Ίσως θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν την στιγμή περισσότερο το ένστικτο σας παρά την λογική σας. Πολλοί από εσάς θα αναγκαστείτε να κάνετε  μια επιλογή χωρίς το όφελος της πρόβλεψης . Την λύση στο πρόβλημα σας θα την δώσει  κάποιο μεγαλύτερο άτομο από εσάς , με μεγαλύτερη εμπειρία στην ζωή.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το επτά των ξιφών

Η καρτα ταρω επτά των ξιφών δείχνει ότι εσείς μπορεί  να μην αντιμετωπίζετε την αλήθεια αυτήν την στιγμή ή ότι περιβάλλεστε από τρίτους ανθρώπους, που προσπαθούν να σας ξεγελάσουν με τον όποιο τρόπο. Εάν κάποιοι από εσάς αποφασίσετε να κάνετε ένα δεσμό και να εγκαταλείψετε τον παλιό, αναρωτηθείτε για μια ακόμα φορά : Είναι η σωστή ενέργεια ; Είναι ο κατάλληλος χρόνος;;

Ορισμένοι από εσάς αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας, διότι θα αρχίσουν να χειροτερεύουν τα πράγματα για τον εαυτό σας επειδή αρνείστε να  δείτε την αλήθεια

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο διάβολος

Η καρτα ταρω ο διάβολος υπαινίσσεται ότι  είστε δέσμιοι των δικών σας παθών και συναισθημάτων ή ότι μια κατάσταση δεν είναι υγιής για εσάς! Μπορεί να αγνοείτε την αλήθεια ή να σας τυφλώνει μια ψευδαίσθηση. Βεβαιωθείτε ότι δεν περιφρονείτε τις αξίες σας και δεν κινδυνεύετε ότι το πολυτιμότερο έχετε.: Τον αυτοσεβασμό σας! Στο άμεσο μέλλον  να ξέρετε ότι θα χρειαστεί να έχετε μάτια και αυτιά ανοικτά για να μην παραπλανηθείτε από κάποιον που θέλει να σας εκμεταλλευτεί ή να σας διατάζει!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw –  παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: το έξι των δηναρίων

Η καρτα ταρω έξι των δηναρίων σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση  υποδηλώνει το τι έχετε προσφέρει εσείς στους άλλους και τι οι άλλοι σε εσάς . Η καρτα αυτή δηλώνει ότι θα πρέπει να ερευνήσετε  τα τρέχοντα κίνητρα σας ,αλλά και του συντρόφου σας, τις πραγματικές σας επιθυμίες, σε συνδυασμό με τις τρέχουσες ανάγκες σας. Αν κάποιοι από εσάς σηκώστε το πέπλο της αυταπάτης με το οποίο καλύπτετε όλες αυτές τις έννοιες τότε θα διαπιστώσετε πόσο σημαντικό μέρος του εαυτού σας έχετε χάσει μέχρι τώρα

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw –  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο βαλές των κυπέλλων

Η καρτα ταρω βαλές των κυπέλλων  αναφέρετε στο γεγονός ότι καθώς ένα νέο ειδύλλιο παρουσιάζεται μην διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Αν έχετε ήδη δεσμό, τότε η καρτα αυτή σημαίνει  ότι είναι καιρός να είστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στον σύντροφο σας και περισσότερο δημιουργικοί όσον αφορά την σχέση σας. Τέλος σε μια φάση επανασύνδεσης δείχνει ότι είστε έτοιμοι για συγχώρεση!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το οκτώ των κυπέλλων ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω οκτώ των κυπέλλων ανεστραμμένο δείχνει ότι βρίσκεστε  σε ένα τέλμα προβλημάτων. Προσπαθείτε να πείσετε  τον εαυτό σας ότι πρέπει  να είστε ευχαριστημένοι με ό, τι έχετε  ήδη πετύχει και αρνούμενοι να αποδεχθείτε το γεγονός  ότι υπάρχει μια αρνητική σχέση , Κάποιοι από εσάς θα τα παρατήσετε, ενώ άλλοι από εσάς που δεν νοιώθετε ακόμα έτοιμοι για μια τέτοια κίνηση, θα προσπαθήσετε να καλύψετε το συναισθηματικό σας κενό με την ευχαρίστηση που δίνουν τα όποια υλικά αγαθά!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

tarw – τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο βαλές των κυπέλλων ανεστραμμένος

Η καρτα ταρω βαλές των κυπέλλων ανεστραμμένος δείχνει  έναν αντίπαλο. Έναν αόρατο ταραχοποιό. Ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να σας  δελεάσει με μια  ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή! Όσοι από εσάς βιώνετε μια συναισθηματική απογοήτευση επιλέξτε να απομονωθείτε για λίγο από τους άλλους . Σε όσους δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω να είστε προετοιμασμένοι για εμπόδια και απογοητεύσεις!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: το δύο των ράβδων

Η καρτα ταρω το δύο των ράβδων σας κάνει σήμερα να νοιώθετε παντοδύναμοι!.

Αν ήσαστε σε μια προβληματική σχέση η κάρτα αυτή υποδηλώνει ότι ήρθε η ώρα να πάρετε την σωστή απόφαση , να απαλλαγείτε από τους όποιους ανασταλτικούς παράγοντες και να κάνετε αυτό που σας κάνε να νοιώθετε  πιο γεμάτοι. Σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση θα χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες πρωτοβουλίες και να υιοθετήσετε νέες ιδέες,  Αρχίστε να διευρύνετε τις προοπτικές σας.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το επτά των ράβδων ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω επτά των ράβδων ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε αρχίσει να χάνετε την πίστη σας. στον σύντροφο σας .Το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν κάποιες έριδες ανάμεσα σας,  χωρίς λόγο και αιτία σας ενισχύουν την άποψη ότι μπορεί να υπάρχουν ανταγωνιστικά συμφέροντα, ή ότι τρίτα άτομα που ζηλεύουν τη σχέση σας θέλουν να σας βλάψουν

Μην τους αφήσετε να σας υπερφαλαγγίσουν .Υπερασπιστείτε την σχέση  σας με όλες σας τις δυνάμεις !

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – ιχθυες

Η καρτα ταρο της ημέρας: ο βασιλιάς των δηναρίων ανεστραμμένος

Η καρτα ταρω ο βασιλιάς των δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει την προσέγγιση πού θα γίνει στο πρόσωπο σας από ένα ύπουλο άτομο . Θα σας πλησιάσει με κίνητρο τα οικονομικά οφέλη. Μπορεί να δίνει υποσχέσεις περί έρωτα και για ρομαντικές σχέσεις αλλά μην τον πιστέψετε!  Επίσης αντιμετωπίστε με μεγάλη προσοχή δελεαστικές  χρηματοοικονομικές προτάσεις που θα σας; γίνουν από μεγαλύτερο σας άτομο.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας