ταρω- ερωτικες προβλεψεις Παρασκευή 19/12

taro-sex

ταρω- ερωτικες προβλεψεις Παρασκευή 19/12

 

ταρω – κριος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  η κρίση

Η καρτα  ταρω η κρίση υποδηλώνει ότι μπορείτε  να απελευθερωθείτε από παλιούς τρόπους συμπεριφοράς απέναντι στον/στην σύντροφο σας ή ακόμα και την οικογένεια σας. Ήρθε  η ώρα να διευρύνετε τις  γνώσεις σας για το πώς πρέπει να διαχειρίζεστε μια σχέση και να ξεχάσετε καταστάσεις του παρελθόντος οι οποίες ακόμα σας ταλαιπωρούν. Πρέπει να επιμείνετε πάση θυσία στην βελτίωση των σχέσεων σας καθώς όσα πιο πολλά προσφέρετε στην σχέση σας ή τα όποια προβλήματα σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ανταμοιβή σας. Ορισμένοι από εσάς προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας θα χρειαστείτε την   βοήθεια  πνευματικών συμμάχων.

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

ταρω  ταυρος

Η καρτα ταρο της ημέρας: το τρία των ράβδων ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω – το τρία των ράβδων ανεστραμμένο ,δείχνει ότι πολλοί από εσάς κουρασμένοι από τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και εξερευνώντας καινούρια στοιχεία ,αναζητάτε νέες περιπέτειες! Προσπαθείτε – συγκρίνοντας τα συν και τα πλην- να δείτε πως θα ήταν καλύτερο να ενεργήσετε. Διευρύνετε τις προοπτικές σας και τους ορίζοντες σας έχοντας ως δύναμη την γνώση! Μην βιαστείτε να πάρετε τις όποιες αποφάσεις .Συλλογιστείτε αυτό που σας προσφέρεται και προχωρήστε με βάση ούτε την λογική ούτε την καρδιά, αλλά με βάση το ένστικτο σας!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – διδυμοι

Η καρτα tarw της ημέρας: ο ήλιος

Η καρτα ταρω-  ο ήλιος υποδηλώνει ότι η λύση στα όποια προβλήματα σας έρχεται   με το να  αφήστε το φως σας να βγει στον κόσμο. Ένα μεγάλο χαμόγελο παρουσιάζεται στο πρόσωπό σας εκπέμποντας  μια τεράστια  ενέργεια και  η ψυχή σας  φωνάζει  ένα μεγάλο μεγάλο ναι ! Ίσως έχετε καταφέρει έναν μακροπρόθεσμο στόχο , μια ερωτική εκπλήρωση , μια νέα φιλία! Παρουσιάζεστε  υγιείς, ενεργητικοί και ενθουσιώδεις με μια ζεστή και γενναιόδωρη καρδιά. Ήρθε η ώρα να γιορτάσετε , να βγείτε και να παίξετε κάτω από τον ήλιο.  Αφήστε τη δημιουργικότητα σας ελεύθερη. Λάμψτε!

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – καρκινος

Η καρτα taro της ημέρας: το άρμα ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω το άρμα ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε φτάσει σε ένα σημείο της ζωής σας όπου υπάρχουν αντιφατικές επιρροές. Από την μια θέλετε να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας ,από την άλλη καταπνίγετε τις όποιες επιθυμίες σας.

Ήρθε ή ώρα να επαναξιολογήσετε πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις. Από εσάς εξαρτάται το αν θα πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας, γιατί αργότερα ίσως είναι πολύ αργά. Συγκεντρώστε την ενέργεια σας και την προσοχή σας και κατευθύνετε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε. Για ορισμένους από εσάς σκουριασμένες ιδέες και ηθικολογίες δεν ωφελούν!

 

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – λεων

Η καρτα ταρω της ημέρας: το άστρο

Η καρτα ταρω – το άστρο υποδηλώνει ότι πολλοί από εσάς αν και αντιμετωπίζεται προβλήματα που επί του παρόντος φαίνονται δυσεπίλυτα έως άλυτα, το τοπίο σιγά – σιγά θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει . Θα υπάρξουν αποκαλύψεις με τον καλύτερο τρόπο και η διάθεση σας που τώρα είναι πεσμένη , θα αρχίσει και πάλι να ανεβαίνει . Όσοι ετοιμάζεστε να κάνετε μια νέα σχέση- αλλά για τον άλφα ή βήτα λόγο έχετε κάποιες αμφιβολίες- οι αμφιβολίες αυτές εξαχνώνονται, και εσείς θα επενδύσετε με όλη σας την εμπιστοσύνη σε αυτή τη νέα σχέση

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 ταρω παρθενος

Η καρτα ταρο της ημέρας: οι εραστές ανεστραμμένη

Η καρτα ταρω οι εραστές ανεστραμμένη υποδηλώνει μια πολύ άσχημη κατάσταση για  καθώς οι κύριες ερμηνείες που αποδίδονται σήμερα σε αυτήν την καρτα είναι: Ανέλπιδη αγάπη, ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες, απόρριψη πρότασης για σχέση ή επανασύνδεση, απιστία. Αν πάρουμε την  κάθε περίπτωση ξεχωριστά: O όρος ανέλπιδη αγάπη σημαίνει μια σχέση που εσείς ποντάρατε και χάσατε! Ο όρος ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες  ξεκινάει από τα χαμηλότερα επίπεδα του “ζωώδους ” και  φθάνει  στα μεσαία που είναι ο γάμος  ή τα ανώτερα που είναι εγκεφαλική σχέση . Και εδώ όμως παρουσιάζεται αποτυχία σε όλα τα επίπεδα με μια διαφορά. Ή ότι εσείς ζητούσατε πολλά και αυτός δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας ή ότι εκπέμπατε σε διαφορετικό μήκος κύματος και ό ένας δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τον άλλο. Ο όρος απόρριψη αναφέρεται στο γεγονός ότι το πρόσωπο για το οποί ενδιαφερόσασταν τελείωσε ! Ο όρος απιστία σημαίνει ότι τώρα που εγώ γράφω αυτήν την πρόβλεψη ή εσείς τον απατάτε ή εκείνος εσάς!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω-  ζυγος

Η καρτα tarw της ημέρας: ο κόσμος

Η καρτα ταρω  ο κόσμος υποδηλώνει ότι αρχίζετε και βγάζετε μια πιο θετική συμπεριφορά προς τους γύρω σας και  γενικότερα προς την ζωή! Κάποια κομμάτια από ένα παζλ που σας απασχολούσαν στο παρελθόν αρχίζουν τώρα να ενώνονται. Κάποιοι κύκλοι συμπληρώνονται, αφήνοντας σας ένα συναίσθημα ικανοποίησης. Για κάποιους από εσάς που υπάρχουν ακόμα κάποια εκκρεμή θέματα  σε ορισμένους τομείς, το μόνο που έχετε να κάνετε ,είναι να περιμένετε την θετική εξέλιξη τους παρά τις όποιες αναβολές και καθυστερήσεις! Σε κάποιους από εσάς πέφτει ένα τυχερό ταξίδι!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το οκτώ των κυπέλλων

Η καρτα ταρω – οκτώ των κυπέλλων αποκαλύπτει ότι για πολλούς από εσάς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα επιθυμούσατε. Τώρα είστε έτοιμοι να σπάστε  τα ιδανικά σας , τα πιστεύω σας , τις όποιες σχέσεις και γενικά πράγματα που για εσάς έχουν χάσει πια την αξία τους. Βγαίνετε σε ένα καινούριο ταξίδι αναζητώντας την ευτυχία ξανά. Αναρωτιέστε αν σε αυτό το ταξίδι  θα βρείτε το θρυλικό νησί Τaprobana . Aρκετοί από εσάς που νοιώθουν μια   πνευματική μοναξιά θα αποφασίσουν να ασχοληθούν με την μεταφυσική

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – τοξοτης

Η καρτα ταρω της ημέρας: το δύο των ξιφών

Η καρτα ταρω – δύο των ξιφών σας παροτρύνει να μην αρνείστε ότι ναι μεν έχετε αισθήματα αλλά να προσποιείστε το ότι είστε αδιάφοροι σε καταστάσεις που ακόμα σας πονάνε Διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας  με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να  σαπίσουν σιγά-σιγά μέσα στον ψυχολογικό σας κόσμο. Μην αγνοείτε τα πραγματικά σας συναισθήματα και μην γυρίζετε  την πλάτη στην αλήθεια

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – αιγοκερως

Η καρτα ταρο της ημέρας: το άρμα

Η καρτα ταρω – το άρμα υποδηλώνει ότι μετά από αρκετό καιρό αρχίζει και αυξάνεται η σεξουαλική σας δραστηριότητα. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: ο πρώτος και βασικότερος είναι  ότι εξαιτίας επαγγέλματος , καριέρας και τα σχετικά ,είχατε παραμελήσει  όχι μόνο τους οικείους σας ,αλλά πάνω από όλα τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, Ο δεύτερος  λόγος -κυρίως για παντρεμένους- η συνειδητοποίηση ότι δεν  δίνατε στο κρεβάτι όσα θα έπρεπε , θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις όποιες ιδέες σας και να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον/.την σύζυγο σας

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – υδροχοος

Η καρτα tarw της ημέρας: η βασίλισσα των ράβδων

Η καρτα ταρω- η βασίλισσα των ράβδων δείχνει ότι δεν θα πρέπει να σαστίσετε από την καινούρια πρόκληση η οποία  σας παρουσιάζεται .  Θα πρέπει να το παίξετε φιλικοί και άνετοι σε μια γυναίκα που είναι όχι μόνο επαγγελματικά επιτυχημένη αλλά και σεξουαλικά. Δοθείτε ψυχή τε και σώματι σε αυτήν την καινούρια ευκαιρία που σας παρουσιάζεται, γιατί στο μέλλον μπορεί να αποδειχθεί σχέση ζωής για εσάς!

 

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 

ταρω  – ιχθυες

Η καρτα taro της ημέρας: το έξι των ράβδων

Η καρτα ταρω  – έξι των ράβδων αποκλειστικά και μόνο στον αισθηματικό τομέα υποδηλώνει ότι θα κάνετε μια παρθενική γνωριμία με ένα χαρισματικό άτομο!

Με το άτομο αυτό  θα μπορέσετε να κάνετε ένα πετυχημένο δίδυμο και να οδηγηθείτε σε μεγάλες νίκες και επιτυχίες . Τόσο στον αισθηματικό τομέα το πρόσωπο  αυτό θα σας οδηγήσει στην υπερδιέγερση αλλά και στα επαγγελματικά θα σταθεί για εσάς πηγή έμπνευσης. Η καρτα όμως αυτή κρύβει μια θανάσιμη παγίδα.

Την παγίδα της υπερηφάνειας !Του να ξεχάσετε κάποια στιγμή – με την πάροδο του χρόνου – πως αυτό το άτομο σας βοήθησε σας στήριξε  και ανεβήκατε!  Βλέποντας όμως  τα πράγματα όπως εσείς   θέλετε  και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα, ένα είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει.

Η πτώση σας!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας