ταρω: ημερησιες ερωτικές προβλεψεις Τετάρτη 24/12

taro-apistia

ταρω: ημερησιες ερωτικές προβλεψεις Τετάρτη 24/12

 

ταρω Γενικά: Η Αστρολογία και οι κάρτες ταρω, έχουν ένα σημαντικό κοινό σημείο αναφοράς. Χρησιμοποιούνται ως μέθοδοι πρόβλεψης από την στιγμή που ο άνθρωπος ένιωσε την ανάγκη να μάθει το μέλλον του. Το εν λόγω σημείο συνάντησης τους μέσα στους αιώνες, είναι η ερμηνεία των καρτών σε ενεργητικό συνδυασμό με πλανητικά στοιχεία πρόβλεψης που χρησιμοποιεί η Αστρολογία. Άπειροι οι  τρόποι συνδυασμού των Μυστικιστικών Καρτών Ταρώ με την επιστήμη της  Αστρολογίας.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις ταρώ και ενημερωθείτε για το τι θα σας συμβεί στις συναισθηματικές σχέσεις:

–           –           –

zodia-taro-45

 

Κριός:  ταρω Αρχιερέας:  Μια κρίσιμη ημέρα και γενικότερα περίοδος, όπου θα πρέπει να έχετε όλες σας τις αισθήσεις στο 100%, καθώς οι αρνητικές όψεις του Κυβερνήτη σας, θα σας φανερώσουν υπόγειες καταστάσεις στον συναισθηματικό σας δεσμό, που ίσως είχατε αντιληφθεί αλλά φοβόσασταν να τις δείτε κατάματα. Βοήθεια – πληροφορία  από τρίτο πρόσωπο θα λάβετε. Επίσης έχετε υπ’όψιν, ότι η εν λόγω κάρτα tarrot, αναφέρετε και σε εσάς…άρα μια προσοχή και εσείς!

Δυναμική ημέρας: ****/*

Φράση κλειδί: Δυναμισμός και Επέκταση

Ταύρος: ταρω  Άρμα: Η πλειοψηφία των Ταύρων, βιώνει άσχημο χωρισμό ή πολύ μεγάλες δυσκολίες σε επανασύνδεση. Η κάρτα ταρο με το Άρμα στον Βορρά, υποδηλώνει την εσώτερη δύναμη του ζωδιου σας, που θα πρέπει να επιστρατεύσετε προκειμένου να κρατηθούν οι ισορροπίες πρώτα μέσα στο κεφάλι σας, και μετά να τις εφαρμόσετε στην σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι είναι μια καλή περίοδος που οι πλανήτες σχηματίζουν ευνοϊκά τετράγωνα, που ίσως να σας χαρίσουν καρμικό έρωτα που θα σας ανανεώσει.

Δυναμική ημέρας: **/***

Φράση κλειδί: Κτητικότητα και εσωστρέφεια

 

Δίδυμοι: ταρω  Αστέρι: Είστε στο πρώτο βήμα μια νέας ζωής…ίσως από τα καλύτερα χαρτιά της Αρκάνα, που δείχνει τον δρόμο προς την συναισθηματική και σεξουαλική ωριμότητα. Οτιδήποτε άσχημο (χωρισμός- θάνατος) συνέβη, μοιραία θα περάσει στο παρελθόν και θα ξεχαστεί. Το αστέρι της ζωής ζητάει να βιώσει νέες καταστάσεις και γεγονότα στα οποία θα πρέπει να έχει ενεργό ρόλο και πρωτοβουλίες. Εκπροσωπείτε το πνεύμα ….άρα θα ανοίγετε δρόμο και θα φωτίζεται τα μονοπάτια. Σκεφτείτε πριν απαντήσετε θετικά σε οποιαδήποτε πρόταση για συναισθηματικό δέσιμο.

Δυναμική ημέρας:***/**

Φράση κλειδί:  Ανακούφιση και νέα προσπάθεια

Καρκίνος: ταρω Κρίση: Μια ουδέτερη κάρτα ταρώ στο παρόν σας, που θα δώσει την θέση της σε διπλωματικές κινήσεις που θα εκκινήσουν, μέσα από εσάς για να μπορέσετε να πάρετε και να ανακοινώσετε οριστικές αποφάσεις ζωής σε συντροφικό ταίρι, ακόμα και σε σύζυγο! Η ένωση δεν πέτυχε και οι επιλογές το επόμενο χρονικό διάστημα θα περιοριστούν σε οριστική διάλυση ή σε ανανέωση και επαναπροσδιορισμό των επιθυμιών των 2 πλευρών. Η πίστωση χρόνου θα οδηγήσει σε μαρασμό.

Δυναμική ημέρας: ****/*

Φράση κλειδί: Επιείκεια – τόλμη αποφάσεων

Λέων: ταρω  Κόσμος: Η επιρροή της Κάρτας  taro Κόσμος, στην καθημερινότητα σας, θα φανεί και με την βοήθεια του Δία που θα προσφέρει απλόχερα τις δυνάμεις του σε κοσμικό επίπεδο, προκειμένου να εξελίξετε τις στάσιμες καταστάσεις της ζωής σας. Το συναισθηματικό κομμάτι χωλαίνει πολύ και πλέον τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Κοιτάξτε περισσότερο την πρακτική πλευρά της ζωής και ανακοινώστε άφοβα τις αποφάσεις σας. Θα γίνουν σεβαστές. Μυστική  προστασία.

Δυναμική ημέρας: */****

Φράση κλειδί: Ενέργεια και θάρρος

Παρθένος: ταρω Δύναμη: Διπλές ερωτικές προτάσεις και διλήμματα ανάμεσα σε πολλαπλές επιλογές. Ο κυβερνήτης σας δεν θα σας βοηθήσει μιας  και οι εγκόσμιες αποφάσεις θα παρθούν από εσάς. Σημαντική είναι η  επίδραση του συναισθήματος  πάνω στην τετράγωνη λογική της Παρθένου που έχει αποκλείσει των ορίων της. Αν υπάρχει άτομο στο παρόν σας που το δημιουργεί όλο αυτό…τότε θα ανοίξει ο δρόμος της συνειδητής του απομάκρυνσης. Μην σταθείτε εμπόδιο στην ζωής σας.

Δυναμική ημέρας: **/***

Φράση κλειδί: Νίκη και πρωτοβουλία

Ζυγός: ταρω Ήλιος:  Πολλές και μπλεγμένες οι προσωπικές υποθέσεις….και ο χρόνος πια εχθρός σας. Κανείς δεν θα ανεχτεί την περιττή αναμονή και τις ελάχιστες δικαιολογίες σας. Χρειάζεστε ψυχικό απόθεμα  και συντηρητικό πνεύμα προκειμένου να αποφασίστε τι θα πάρετε μαζί στο μέλλον και τι θα απορρίψετε στο παρελθόν. Σίγουρα όχι όλα μαζί πια. Επιταχύνετε καταστάσεις  και διαδικασίες που άθελα εμπλέκουν τρίτα πρόσωπα.

Δυναμική ημέρας: ***/**

Φράση κλειδί:  Ευνοϊκοί οιωνοί και ιδέες

Σκορπιός: ταρω Τρελός: Η θέληση για μαχητικότητα σε προσωπικό επίπεδο και η ανάγκη περισσοτέρων ερωτικών βιωμάτων θα σας οδηγήσει στην μοναξιά. Οι δυνατότητες σας θα φανούν καλύτερα στην διεκδίκηση και κατάκτηση ενός και ξεχωριστού ανθρώπου που θα σας ικανοποιήσει καθ’ολοκληρίαν. Η  κατασπατάληση πνεύματος και λοιπών δυνάμεων μόνο ακάλυπτο μπορεί να σας αφήσει. Άτομο από το μακρινό σας παρελθόν θα σας αναστατώσει το μυαλό.

 

Δυναμική ημέρας: *****

Φράση κλειδί:             Ξαφνική αλλαγή

 

 

 

Τοξότης: ταρω  Δικαιοσύνη: Αστάθεια υπάρχει στην ζωή σας! Το εκπληκτικό πέρασμα της Αφροδίτης στον γειτονικό Αιγόκερω  θα φέρει αλλαγές τον τρόπο δράσης για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σας…επανασύνδεση – γάμος -απόγονος. Ανοδική πια…μπορεί να είναι η πορεία του πύρινου αυτού ζωδίου το επόμενο διάστημα, που πολλές και ευχάριστες καταστάσεις διευρύνουν τον συναισθηματικό ορίζοντα. Ξαφνικές αποφάσεις για μακρινό ταξίδι.

Δυναμική ημέρας: **/***

Φράση κλειδί:  Αρμονία και οικογένεια

Αιγόκερως: ταρω Αυτοκράτορας: Κάτι καινούργιο θα εμφανιστεί στην ζωή σας, μια τυχαία αλλά τυχερή συνάντηση θα σας βάλει σε συναισθηματικές σκέψεις. Ο ερχομός αυτού του ατόμου θα σας επηρεάσει ευχάριστα…και ίσως είναι αυτό που υπήρχε στις κρυφές επιθυμίες σας.  Πιθανότητα η ύπαρξη αυτού του ατόμου να είναι μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Μην τολμήσετε πρώτη κίνηση αν δεν υπάρξει πράσινο φως από την άλλη πλευρά. Για τους δεσμευμένους θα χρειαστεί θέληση και πρωτοβουλίες για να ισορροπήσετε τον δεσμό σας.

 

Δυναμική ημέρας: */****

Φράση κλειδί: Απόφαση και ανανέωση

Υδροχόος: ταρω Εραστές: Έντονη συναισθηματική –  σεξουαλική ζωή και γονιμότητα σε όλο το εύρος των εννοιών των λέξεων! Μια καταπληκτική περίοδος που η περισσότεροι πλανήτες σας πλησιάζουν με σκοπό να κάνουν την μόνιμη ανατροπή σε αυτό που χρόνια είχε γίνει ρουτίνα και ασφάλεια. Αν συναναστρέφεστε με άτομο του αέρα ή και της γης να είστε προετοιμασμένοι για ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας, που τώρα με την εμφάνιση του….θα δηλώσει και την αναγκαιότητα του.

 

Δυναμική ημέρας: ****/*

Φράση κλειδί:  Ανταμοιβή και Επιτυχία-Αποπλάνηση

 

Ιχθύς: ταρω  Μάγος:  Αρχή νέου κύκλου! Η αστάθεια και η αμηχανία των προηγούμενων μηνών θα γιγαντωθούν και θα υποδείξουν άμεσες λύσεις για μέτριες σχέσεις, που μόνο σας καθυστερούν. Η θέση  του Ποσειδώνα στις μεσαίες μοίρες του ζωδιου σας,  καλεί να αφήσετε τις προκαταλήψεις και να δώσετε την προτεραιότητα που απαιτείται  στον ταλαίπωρο εαυτό σας.  Αξιοποίηση πνευματικών χαρισμάτων.

Δυναμική ημέρας : *****

Φράση κλειδί: Ανεμελιά και εξέλιξη

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η βελτίωση της συναισθηματικής σας ζωής…ξεκινάει μέσα από εσάς. Οι υπόλοιποι απλά συμπληρώνουν!