tarw: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 26/1

taro-troxos-tixis

tarw: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 26/1

 

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο τροχός της τύχης

 

Αναρωτηθείτε το εξής… ποιες νέες αλλαγές ήρθε η ώρα και είστε έτοιμοι να κάνετε; Μπορείτε να μετριάσετε τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία σας για αλλαγή, παίρνοντας τον χρόνο για να κάνετε τα σωστά βήματα, να βρείτε τον ρυθμό; Υπάρχει κάτι παλιό ή από το παρελθόν που επιστρέφει στο τώρα και πρέπει να το αντιμετωπίσετε; Μήπως έχει να προσφέρει κάτι στις νέες αλαλγές;

 

Νιώθουμε την ανάγκη για αλλαγή και διαισθανόμαστε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουμε. Όμως μην βιαστείτε να προχωρήσετε και μην κάνετε αλλαγές έτσι απλά για να γίνουν.

 

Λαδώστε τον τροχό και σιγουρευτείτε πως δεν υπάρχει καθόλου σκόνη ή άλλα εμπόδια που μπορούν να ανατρέψουν την πορεία του όπως γυρίζει, δημιουργώντας προβλήματα ή την ανάγκη για επιστροφή στο παρελθόν.

zodia-taro-45

 

Έχουμε την αίσθηση πως θα υπάρξουν αλλαγές και θα ξεκινήσουν μόνες τους αν επικεντρωθούμε στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Δώστε προσοχή αν εμφανιστεί κάτι από το παρελθόν… έχει να προσφέρει κάτι ή πρέπει να απορριφθεί. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να κάνετε χώρο για οτιδήποτε καινούριο στη ζωή σας, με το να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε παλιό.

 

 

Πάρτε το χρόνο σας για να το κάνετε σωστά. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά μην προκαλέσετε την τύχη σας υποθέτοντας πως μπορείτε να αγνοήσετε πράγματα και καταστάσεις.

 

Θα δούμε τα αποτελέσματα των αλλαγών. Οι αλλαγές θα γίνουν πραγματικότητα και πλέον θα ξέρουμε πως μοιάζουν και πως μπορούμε να δουλέψουμε μαζί τους.

 

tarw διαβάστε επίσης