zodia: αστροσκοπιο Τετάρτη 11/3

astrologia-kronos-20-7

zodia: αστροσκοπιο Τετάρτη 11/3

 

zodia: Την Δευτέρα είχαμε το φαινομενικά ευχάριστο τρίγωνο ανάμεσα στον αρη και τον δια, ενώ ο κόκκινος πλανήτης σχημάτισε παραλληλία με τον ραγδαίο πλανήτη της αλλαγής Ουρανό, την Τρίτη. Την Τετάρτη, θα υπάρχουν έντονα ενοχλητικές δονήσεις, καθώς ο αρης συνδέεται με τον ουρανό στην δέκατη πέμπτη μοίρα του κριου, και ταυτόχρονα σχηματίζει τετράγωνο με τον γνώστη των μυστηρίων, πλούτωνα, στο ζωδιο του αιγοκερω.

 

Αν σχεδιάζατε μία ημέρα απολαύσεων με ένα αγαπημένο πρόσωπο, ή σκεφτόσαστε να ζητήσετε από το αφεντικό σας εκείνη την αύξηση, σκεφτείτε το ξανά. Ούτε η θέση της αφροδιτης δεν πρόκειται να σας βοηθήσει, καθώς η ενέργειά της γίνεται επιθετική, χάρη στον πλανήτη ποσειδώνα.

 

Φυσικά, το τέλος της διέλευσης της σεληνης μέσα από το ζωδιο του σκορπιου, όταν η σεληνη περάσει στο ανέμελο και φλογερό ζωδιο του τοξοτη, προσθέτει άλλη μία νότα περιπλοκότητας. Μην πιέσετε καταστάσεις ζητώντας άμεση ικανοποίηση κάρμα. Ακόμα και όταν η σεληνη ανακουφιστεί μέσα στο γεμάτο στόχους και διψασμένο για γνώση ένατο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου, δεν πρέπει να ταράξετε τα πράγματα, ειδικά με αγαπημένα πρόσωπα που ψάχνουν για ησυχία, ηρεμία και χαρά.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw