zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 14/3

synastria-erwtikes-sxeseis

zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 14/3

 

zodia: οι πλανητικοί κύκλοι μίας ημέρας δεν εξαφανίζονται απλά μετά από είκοσι τέσσερις ώρες. Αντίθετα, συνεχίζουν να μας επηρεάζουν, αλλά κατά κάποιο τρόπο κάτω από το συνειδητό εύρος της επίγνωσης. Έτσι, ο κρονος είναι έτοιμος να γυρίσει ανάδρομος στην πέμπτη μοίρα του τοξοτη και όλοι μας πρέπει να κατανοήσουμε το συγκεκριμένο πλανητικό σώμα.

 

Βάλτε τα δυνατά σας για να ευθυγραμμιστείτε σωστά με αυτά που αφορούν τον κρόνο, όπως η υπευθυνότητα, η λογική, η συγκέντρωση, η δομή, η μορφή, η σκληρή δουλειά οι επαγγελματικοί στόχοι και η επιτυχία.

 

Η σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω μπορεί να ενισχύσει τις επικοινωνιακές και λογοτεχνικές επιδιώξεις, μέσα από μία εποικοδομητική επαφή με τον ερμή.

zodia-taro-45

 

Μην αφήσετε την αρνητική φύση κάποιου να σας επηρεάσει όταν ο ερμής έρθει σε σύγκρουση με τον αρη. Δυστυχώς, οι απογευματινές ώρες θα εστιάσουν στο κατά πόσο μπορείτε να συμβιβαστείτε για το καλό των ανθρώπινων σχέσεων. Ταυτόχρονα να περιμένετε υποστήριξη και ώθηση όσον αφορά την εξερεύνηση των αναγκών σας καθώς και τις γονικές σας ικανότητες.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw