zodia: Ημερήσιο αστροσκοπιο Σάββατο 16/5

zodia: Ημερήσιο αστροσκοπιο Σάββατο 16/5

 

zodia: προχωρήστε όσο το δυνατόν με περισσότερη αισιοδοξία και πρακτικότητα, καθώς η σεληνη αφήνει τις τελευταίες μοίρες στο ζωδιο του κριου για να περάσει στο γήινο ζωδιο του ταυρου. Οι τέχνες, οι χειροτεχνίες και οποιοδήποτε πρότζεκτ συνδυάζει φαντασία, δείχνουν πολλά υποσχόμενα –ευγενική χορηγία του τριγώνου σε ζωδια του νερού ανάμεσα στην αφροδιτη και τον ποσειδώνα. Αυτή η αρμονική ευθυγράμμιση διπλασιάζει τις πιθανότητες καθώς δίνει μεγάλη ώθηση στους ερωτικούς δεσμούς και τις κοινωνικές δραστηριότητες.

 

Στην πορεία θα βιώσουμε ακόμα περισσότερη υποστήριξη από το σύμπαν καθώς η σεληνη θα σχηματίσει εποικοδομητικά εξάγωνα με τον ποσειδώνα και την αφροδιτη.

 

Θα υπάρξει ενίσχυση των πρωταρχικών μας σχέσεων και ίσως αντικατάσταση κάποιας πρόσφατης διαμάχης με συναισθήματα κατανόησης και αγάπης. Όμως, να θυμάστε πως με την νέα σεληνη που πλησιάζει στο ζωδιο του ταυρου, όλες οι ευθυγραμμίσεις στον ουρανό θα δώσουν εύνοια στην ολοκλήρωση παλιών πρότζεκτ με πρακτικό άγγιγμα, και όχι σε μη ρεαλιστικά μελλοντικά σχέδια.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00