zodia: αστροσκοπιο Τρίτη 17/3

astrologia-dias-kronos

zodia: αστροσκοπιο Τρίτη 17/3

 

zodia: πολλοί άνθρωποι θα είναι στα χειρότερά τους το συγκεκριμένο πρωινό, που ακολουθεί την μαζική δόση περίεργης ενέργειας και πιθανών εμποδίων ή καθυστερήσεων, χάρη στο τετράγωνο του ερμή με τον κρονο και το τετράγωνο του ουρανού με τον Πλούτωνα. Μην κάνετε το λάθος να σκεφτείτε πως οι δονήσεις αυτών των δύο ευθυγραμμίσεων είναι αρχαία ιστορία. Κάποια από τη δύναμή τους μπορεί να είναι ισχυρότερη την Τρίτη από όσο ήταν τη Δευτέρα.

 

Επίσης, η θέση του ήλιου, ο ανήσυχος κύκλος της σελήνης, καθώς και η επαφή του άρη με τον κρονο, περιμένουν με ανυπομονησία να μας επηρεάσουν.

 

Ευτυχώς, η αφροδίτη έρχεται να μας σώσει, περνώντας στο ζωδιο του γήινου ταύρου μέχρι τις 11 Απριλίου. Χρησιμοποιήστε αυτό το δώρο για το πορτοφόλι ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό, με το να φέρεστε υπεύθυνα στα επαγγελματικά μέτωπα. Να θυμάστε πως παρά την θέση της σεληνης, ο μηνιαίος της κύκλος στο ζωδιο του υδροχοου σηματοδοτεί ώθηση για ομαδικά πρότζεκτ, ομαδικά αθλήματα, κοινωνικά γεγονότα και σε οτιδήποτε αφορά την φιλοσοφία της ζωής.

zodia-taro-45

 

Σιγουρευτείτε πως τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός του σπιτιού σας ή του γραφείου σας λειτουργού σωστά και με ασφάλεια. Προς το απόγευμα ευνοούνται οι μελέτες και οι ερευνες χάρη στην θετική επαφή του ήλιου με τον πλούτωνα.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw