Zwdia: αστροσκοπιο Σάββατο 22/11

astrologia-zwdia

Zwdia: αστροσκοπιο Σάββατο 22/11

 

Zwdia: η αλλαγή της ενέργειας των πλανητών από την Παρασκευή μέχρι το Σάββατο, είναι τεράστια. Πέρα από το πέρασμα της σεληνης από το σταθερό και υδάτινο ζωδιο του σκορπιου στο φλογερό και μεταβλητό τοξότη, ο ήλιος βρίσκεται στο τέλος του σκορπιου, έτοιμος να περάσει και εκείνος στον Τοξότη. Αυτό οδηγεί στην Νέα σεληνη που ενεργοποιείται στην 1η μοίρα του Τοξότη.

 

Είναι ασυνήθιστο αυτό που συμβαίνει. Να έχουμε την αλλαγή της σεληνης την ίδια ημέρα με την ετήσια είσοδο του ήλιου στο ίδιο ζωδιο. Όπως και να έχει, όταν η νεα σεληνη ξεκινήσει, ξεκινάμε και εμείς να περπατάμε σε ένα δρόμο επιτυχίας όσον αφορά τους κύριους τομείς της ζωής μας. Κάθε νέα σεληνη μας δίνει το κίνητρο να πετύχουμε για τις επόμενες τριάντα μέρες.

 

Η κίνηση του ερμή και του κρονου, θα οδηγήσει στην σύνοδό τους στις 25 Νοεμβρίου. Χρησιμοποιήστε την κίνησή τους αυτή για να διαχειριστείτε τα επαγγελματικά σας θέματα. Η διπλή έμφαση στο ζωδιο του τοξοτη –με τους δύο φωτοδότες –δίνει απίστευτη ώθηση για διασκέδαση, παιχνίδια, αθλήματα και συγκέντρωση σε μακροχρόνιους εκπαιδευτικούς στόχους. Η λογοτεχνία και οι εκδόσεις βρίσκονται στην κορυφή.

zodia-taro-45

 

Η επαφή της σεληνης με την αφροδιτη μας βοηθά να ενισχύσουμε τους ρομαντικούς μας δεσμούς, τις καλλιτεχνικές μας αναζητήσεις και την παραγωγικότητά μας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε το τετράγωνο ερμή-δια. Αν πιέσουμε υπερβολικά τα προσωπικά μας σχέδια χωρίς ρυθμό ή λογική, ίσως γυρίσουν εναντίον μας.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia