Zwdia: αστροσκοπιο Τρίτη 2/12

Zwdia: αστροσκοπιο Τρίτη 2/12

 

Zwdia: δεν έχουμε βγει ακόμα από την ένταση της ατμόσφαιρας. Ο πλανήτης άρης έκανε εχθές την δήλωσή του στην ανθρωπότητα, τον τελευταίο μήνα του χρόνου. Εχθές είδαμε τρεις ξεχωριστές ευθυγραμμίσεις του αρη, ενώ σήμερα φροντίσει να μας υπενθυμίσει ξανά την παρουσία του με τον πλανήτη ερμή.

 

Ευτυχώς, η συνεργασία του ερμή, του αρη και του ήλιου, θα βοηθήσει την ένταση να μειωθεί πιο γρήγορα και εύκολα από όσο νομίζουμε. Η παραγωγικότητα πρόκειται να αυξηθεί στους τομείς της ειδικότητάς σας. Μπορείτε επίσης να περιμένετε μερικές υπέροχες ευκαιρίες να σας χτυπήσουν την πόρτα χάρη στο μεγάλο τρίγωνο στα ζωδια της φωτιάς ανάμεσα στην σεληνη στο ζωδιο του κριου, την αφροδιτη στο ζωδιο του τοξοτη και τον δια στο ζωδιο του λεοντα. Αν προσθέσουμε και τον ερμή, θα είστε απίστευτα παραγωγικοί και με φοβερή αυτοπεποίθηση.

 

Προσέξτε την αβεβαιότητα που θα φέρει η σεληνη στο ζωδιο του κριου, όταν σχηματίσει τετράγωνο με τον αρη στο ζωδιο του αιγοκερω. Τα πράγματα θα βελτιωθούν όταν η σεληνη περάσει αργότερα στο ζωδιο του ταυρου. Το κλειδί για αυτή τη θέση της σεληνης, είναι να τακτοποιήσετε οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχετε αφήσει στη μέση εδώ και καιρό, και καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούριο προς το παρόν.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia