Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 10 -16/08

zvdio-didymoi-idanikos-erwtikos-syntrofos

Κριός

Η αρχή της εβδομάδας θα σας βρει με έντονες τάσεις ανεξαρτησίας. Εάν είστε εργένηδες αυτό σηματοδοτεί πως αυτή την εβδομάδα θα προτιμήσετε να θέσετε τις όποιες ρομαντικές περιπέτειες σας σε δεύτερη μοίρα και να απολαύσετε την ελευθερία σας στο έπακρο. Εάν όμως είστε δεσμευμένοι καλό θα ήταν να προσέξετε μήπως δείξετε υπερβολικό ζήλο για ανεξαρτησία και τελικά έρθετε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο σας. Ηρεμήστε όμως καθώς όσο επιδιώκετε την επίτευξη των προσωπικών σας συμφερόντων και συναισθημάτων τότε όχι μόνο δεν πράττεται κάτι το κακό , αντιθέτως κάνετε καλό στον εαυτό μας με το να κυνηγήσετε τα όνειρα σας ή τους στόχους σας. Αυτός ο έντονος λοιπόν ανεξάρτητος χαρακτήρας που θα υιοθετήσετε εξαρχής των ημερών , πρόκειται να διαρκέσει όλη την εβδομάδα αυτή και συνέχεια θα αυξάνεται σε ένταση . Προσοχή χρειάζεται να δώσουν στους συντρόφους τους οι δεσμευμένοι καθώς στα μεσοβδόμαδα θα ρίξετε όλο σας το είναι στην εργασία σας, αντί τελικά στον τομέα της αγάπης. Οι μη δεσμευμένοι ίσως κάνετε μία γνωριμία ακόμα και στον εργασιακό σας χώρο που θα μοιράζετε μαζί σας το έντονο αυτό πνεύμα ανεξαρτησίας και επικινδυνότητας που σας διακατέχει και ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποια λίγο επικίνδυνη δραστηριότητα από κοινού- δεν είναι καθόλου άσχημη σκέψη απλά κανονίστε να συναντηθείτε την Κυριακή που είναι η ευνοϊκότερη για νέες γνωριμίες και για τα ερωτικά σας ημέρα της εβδομάδας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Οι έντονες ερωτικές επιδράσεις των πλανητών και των αστέρων επάνω σας καθώς και οι συνεχείς ρομαντικές ενέργειες που σας στέλνουν, ίσως τελικά σας οδηγήσουν στο να ξεπεράσετε τα συνήθη αισθηματικά όρια που έχετε από τη φύση σας, στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Δεν πειράζει εάν θελήσετε να εξερευνήσετε λιγάκι το φάσμα της ερωτικής σας φύσης, αλλά καλό θα ήταν να μην προβείτε σε υλοποίηση πράξεων που σίγουρα αργότερα θα μετανιώσετε . Η ερωτική σας έντονη παρόρμηση καθώς και τα τα έντονα συναισθήματα που νιώθετε για το ταίρι σας, το πάθος σας για αυτό, θα συνεχιστούν και θα αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο προς τα μέσα της εβδομάδας οπότε δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να κανονίζατε ένα όμορφο ρομαντικό δείπνο για τους δυο σας αποκλειστικά. Το ερωτικό αυτό σας ανέβασμα θα συνεχιστεί ως και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα σας βρει και πάλι πλήρως παραδομένους σε αυτόν τον ξεχωριστό άντρα ή την ξεχωριστή γυναίκα που βρίσκεται ως ταίρι στη ζωή σας και θα βιώσετε απίστευτες εσωτερικής προέλευσης παρορμήσεις για την επισημοποίηση του δεσμού σας ή την αποδοχή πως πρόκειται για αυτό ή αυτήν την μία και μοναδική αγάπη της ζωής σας. Και πάλι σας συμβουλεύουμε να μην βιαστείτε. Περιμένετε λίγο να δείτε μήπως τελικά ακόμα και το διήμερο αυτό παρουσιάσει ο σύντροφος σας κάποιο χαρακτηριστικό που δεν σας αρέσει καθόλου στους άλλους και τελικά πέσετε από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του.

 

Δίδυμοι

Τη Δευτέρα ή την Τρίτη ίσως χρειαστεί να πάρετε μία απόφαση σχετικά με το εάν θέλετε τελικά να αρχίσετε μία σχέση ή να ανεβάσετε το επίπεδο της ήδη υπάρχουσας σχέσεως σας. Θα ξέρετε ακριβώς τι απόφαση να πάρετε, – για αυτό μην κάνετε το λάθος να αμφισβητήσετε το ένστικτό σας η να θέσετε δεύτερες σκέψεις στο είναι σας. Άλλωστε αναπόφευκτα ο τρόπος που σκέφτεστε για την ερωτική σας ζωή , θα επηρεάσει απόλυτα και θα αλλάξει τον μέχρι σήμερα τρόπο σκέψης που είχατε. Θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε αυτή την αλλαγή του χαρακτήρα σας , μέσα από λεπτούς τρόπους και λεπτομέρειες του τρόπου δράσης σας Πέμπτη με Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεστε χαμένοι στις προσωπικές σας απολαύσεις και στα χόμπι σας, καθώς και στην ξεκούραση σας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα ζητήσετε από τα ταίρια σας να σας κρατήσουν συντροφιά στην διάρκεια δημιουργίας των καλλιτεχνικών σας θεμάτων, ενώ οι αδέσμευτοι θα συνειδητοποιήσετε με κάποια πικρία ότι δίπλα σας δεν υπάρχει κάποιο άτομο που να μοιράζεται τα ίδια πάθη και χόμπι με εσάς.

 

Καρκίνος

Τη Δευτέρα θα βρεθείτε σε μία φάση όπου θα θελήσετε και ίσως μάλιστα το πράξετε , όπου θα σας τρώει η γλώσσα σας να πετάξετε μία ατάκα σε κάποιο τρίτο πρόσωπο, αλλά μη προβείτε σε τέτοια ενέργεια δίχως πρώτα να σκεφτείτε τι θέλετε να εκφράσετε και το πως θα το εκφράσετε. εάν τελικά δεν καταφέρετε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό τουλάχιστον , βεβαιωθείτε ότι θα πείτε κάτι που θα μπορέσετε κάπως να το σουλουπώσετε έπειτα ή να το δικαιολογήσετε άμεσα. Η Τετάρτη και η Πέμπτη ενδείκνυνται για κοινωνικές συναναστροφές τόσο με φιλικά σας πρόσωπα όσο και με άτομα ερωτικού ενδιαφέροντος, φροντίστε να κάτι πέρα της πεπατημένης σας οδού εξόδου. Το Σαββατοκύριακο αυτό θα έχετε αρκετό χρόνο να επενδύσετε στα ερωτικά σας, αλλά καλού κακού συνδυάστε αυτές τις ώρες κάνοντας παράλληλες και μικροδουλειές στο σπίτι, όπως το να βάλετε ένα πλυντήριο ρούχων κλπ. , εάν διαθέτετε φαντασία , ή εάν νομίσετε ότι δεν σας φτάσει ο χρόνος , να ξέρετε εκ των προτέρων πως υπάρχει τρόπος να συνδυάσετε και τα δύο αυτά σκηνικά. Στην περίπτωση που επιστρατεύσετε την φαντασία σας, μπορείτε κάλλιστα να σκαρφιστείτε με τον σύντροφο σας ένα παιχνίδι ρόλων καθώς θα βάζετε μπουγάδα.

 

Λέων

Στην αρχή της εβδομάδας μια μικρή αλλαγή της ρουτίνας μπορεί να επηρεάσει κατά πολύ την ερωτική σας ζωή. Ότι και εάν γίνει αποδεχτείτε το- είναι για το καλύτερο. Γενικότερα μέχρι Τετάρτη βράδυ θα βρεθείτε περισσότερο συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας από ότι στην σχέση σας. Έχετε επικεντρωθεί σε μία θεραπευτική αγωγή που σας έκανε πιο υγιή από ποτέ , ίσως ακόμη και να άλλαξε τις διατροφικές σας συνήθειες. Το ζήτημα αυτό φυσικά και είναι θετικότατο για εσάς στη γενικότητα του, μην ξεχνάτε όμως πως το να συζητάτε συνεχώς και ασταμάτητα για υδατάνθρακες πχ την ώρα που ο σύντροφος σας κάθετε στο τραπέζι μαζί σας και τρώει πάστα αντίστοιχα , δεν είναι και ο ορισμός του ρομαντισμού. Όσοι είστε δίχως σχέση , αξιοποιήστε αυτή την εβδομάδα με το να βγείτε έξω και κάντε ένα δημιουργικό σόλο κάπου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας προσέξουν οι γύρω σας πέρα του φυσικού ορίου (είναι άραγε επειδή το κομμάτι το οποίο παίζεται πχ στη κιθάρα είναι καταπληκτικό ή επειδή εσείς είστε καταπληκτικοί;)

 

Παρθένος

Όσο και εάν είναι κύριο χαρακτηριστικό σας και εάν σας αρέσει να κατευθύνεται , οργανώνεται και διευθύνεται τον κόσμο γύρω σας, θα πρέπει τη Δευτέρα και την Τρίτη να παραιτηθείτε της όποιας προσπάθειας και να αφήσετε την μοίρα να σας πάει εκεί που πρέπει. Αφήστε τις προσωπικές σας ρομαντικές προκαταλήψεις και θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Σας το υποσχόμαστε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, το πρακτικό κομμάτι του χαρακτήρα σας αναλαμβάνει δράση ξανά. Μην ανησυχήσετε ότι πρόκειται να δημιουργηθούν προβλήματα στον τομέα της ερωτικής σας ζωής. Μη ξεχνάτε πως ακόμα και ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών μετατρέπεται σε μία ιδιαίτερα ερωτική τοποθεσία όταν εσείς βρίσκεστε εκεί. Το Σαββατοκύριακο καταφθάνει και ενώ για τους πάντες επικρατεί μία διάθεση χαλάρωσης και στασιμότητας , για εσάς συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μετριάσετε την ενέργεια και ιδίως το άγχος σας. Πιστέψτε όταν λέω ότι είστε πολύ πιο όμορφοι (και πολύ πιο προσιτοί) όταν είστε χαλαροί και ήρεμοι συνάμα. Πάρτε βαθιές αναπνοές και ευχαριστηθείτε τον κόσμο που υπάρχει τριγύρω.

 

Ζυγός

Εάν στις αρχές τις εβδομάδες τύχει να συμπληρώσετε κάποιο ερωτικό κουίζ θα εκπλαγείτε από το πόσο υψηλό θα είναι το τελικό σας σκορ. Επομένως ακουμπήστε πάνω στο τραπέζι το εν λόγω περιοδικό και αμέσως κανονίστε εκείνο το ερωτικό ραντεβού με το εκπληκτικό αυτό άτομο που επιθυμείτε ευθύς αμέσως. Την Τετάρτη θα είστε κάπως αδιάθετοι ενώ την Πέμπτη, θα βιώσετε μια πνευματικής φύσεως επαφή , η οποία θα σας ηλεκτρίσει και θα σας θυμίσει γιατί ο ερωτικός τομέας για εσάς φαντάζει τόσο συναρπαστικός. Το Σαββατοκύριακο αυτό φροντίστε να κάνετε κάτι απλό αλλά μεγάλης για εσάς σημασίας – κάντε έναν μεγάλο περίπατο με ένα άτομο που αγαπάτε πάρα πολύ ή ασχοληθείτε με την κηπουρική . Σε περίπτωση που τα λουλούδια στον κήπο σας έχουν ανθίσει, αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και φτιάξτε μια ανθοδέσμη για την/τον σύντροφο σας . Πιστέψτε με , τα λουλούδια αυτά θα αποτελέσουν την τέλεια ρομαντική ατμόσφαιρα , χωρίς καν να πείτε ούτε μια λέξη.

 

Σκορπιός

Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα σας βρει με έντονο πάνω σας το χαρακτηριστικό , να λέτε αυθόρμητα και δίχως καμία προσπάθεια ή δεύτερη σκέψη κάποιες πολύ όμορφες κουβέντες με αποδέκτη το ταίρι σας. Δεν είναι κακό μερικές φορές να αφήνουμε τον εαυτό μας να φανερώνει τόσο έντονα στα συναισθήματα του, οπότε μην πανικοβληθείτε- πείσε τε το εγώ σας ότι ήταν το Φεγγάρι που μιλούσε μέσω εσάς. Ο ήλιος λάμπει για εσάς και τη αγάπη σας , στα μέσα της εβδομάδας οπότε βγείτε έξω μαζί και διασκεδάστε -χαρείτε το συναίσθημα αυτό. Το Σαββατοκύριακο σας δίνει απλόχερα τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας με το να του φανερώσετε ένα κρυμμένο σας ταλέντο που έχετε από μικρά παιδιά. Εξέπληξε λοιπόν τον έρωτα σας , με το να του χορέψετε πχ κλακέτες ή με το να βγάλετε από την ντουλάπα την εφηβική σας κιθάρα και να του παίξετε τα αγαπημένα σας κομμάτια. Θα σας ανταμείψει ιδιαιτέρως γλυκά για αυτή σας την αποκάλυψη αργότερα.

 

Τοξότης

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλό θα σας κάνει να βρεθείτε τριγυρισμένοι από τα φιλαράκια σας. Θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους και ακόμα περισσότερα ώστε να τονώσουν και να ωθήσουν την εμπιστοσύνη σας. Αυτή η ώθηση θα σας κρατήσει δυνατούς τις επόμενες ημέρες καθώς θα βρεθείτε στη θέση όπου θα χρειαστεί να κλείσετε τα μάτια σας και κάντε κάποια άλματα εμπιστοσύνης στον ερωτικό τομέα της ζωής σας. Επειδή η εν λόγω σχέση αξίζει τον κόπο αυτό, μη κάνετε πίσω αλλά προχωρήστε μπροστά. Κάντε τα άλματα αυτά. Εάν είστε μόνος ή μόνη, το Σαββατοκύριακο αυτό σας ευνοεί ερωτικά οπότε αξιοποιήστε το στο έπακρο. Πάρτε τα πόδια σας και μη καθίσετε λεπτό στο σπίτι. Βγείτε έξω σε πολυσύχναστα μέρη ή στέκια και που ξέρετε ίσως τελικά συναντήσετε την επόμενη σχέση σας. Αν δεν νιώθετε άνετα με την ιδέα του να βγείτε μόνος, τότε ζητήστε από τον καλύτερο φιλο/φίλη σας ή ολόκληρη την παρέα σας να σας συνοδέψουν πχ για ένα γεύμα σε κάποια παραλιακή ταβερνούλα. Τόσο το Σάββατο αλλά ιδίως την Κυριακή το πρωί, θα διαπιστώσετε πως νιώθετε τα πόδια σας τόσο μα τόσο βαριά που δεν θέλετε καν να αλλάξετε τις πυτζάμες που φοράτε. Γιατί λοιπόν δεν δοκιμάζετε το εξής;: ζητήστε από κάποιο άτομο για το οποίο έχετε κρυφά ερωτικά αισθήματα να περάσει από το σπίτι σας την Κυριακή το πρωί , για καφέ και διάβασμα των Κυριακάτικων Εφημερίδων.

 

Αιγόκερως

Υπάρχει ένα παλαιό ρητό που λέει τα εξής: “όπως έστρωσες θα κοιμηθείς” Οπότε τι σας απασχολεί η άποψη που έχουν οι φίλοι σας σχετικά με τις επιλογές που κάνετε στον τομέα των ερωτικών σας; Από την στιγμή που ξέρετε ακριβώς τι ζητάτε και θέλετε από τον ή την άλλη , γιατί πρέπει να υποβιβάσετε τον εαυτό σας και να δεχθείτε κάτι λιγότερο από ότι σας αξίζει; Όλη την εβδομάδα λοιπόν θα χαρακτηρίζεστε ακριβώς από τη στάση σας αυτή και δεν πρόκειται μάλιστα και να συμβιβαστείτε , όπως οι φίλοι σας ζητούν να πράξετε . Το μονοπάτι αυτό στο οποίο θα περπατάτε, θα σας οδηγήσει στην επιλογή λιγότερο φασαριόζικων καταστάσεων μεσοβδόμαδα, δηλαδή να πάτε στο σινεμά ή σε κάποιο εστιατόριο για φαΐ , ηρεμώντας τον εαυτό σας και επανεξετάζοντας τις προτεραίοτητες σας ενώ παράλληλα θα διαλέγετε και τις ερωτικές μάχες που είστε διατεθειμένοι να δώσετε. Προσοχή όμως να μην το παρακάνετε και χαθείτε εντελώς στον ονειρικό και φανταστικό σας κόσμο , σκεπτόμενοι το τέλειο ταίρι και χάσετε επαφή με την πραγματικότητα. Δεν θα ήταν κρίμα, μετά από όλη αυτή την περισυλλογή τελικά να χαθείτε στη σφαίρα του φανταστικού και να χάσετε την ευκαιρία του να γνωρίσετε την υπέροχη ύπαρξη που στέκεται ακριβώς δίπλα σας όλο το Σαββατοκύριακο; Κρίμα δεν είναι;

 

Υδροχόος

Όλη αυτή την εβδομάδα , άτομα θα μπαινοβγαίνουν μέσα και έξω από το σπίτι , από την ζέστη στη δροσιά του κλιματιστικού σας, ζητώντας σας να τους βοηθήσετε στο ένα ζήτημα ή στο άλλο ή να μοιραστείτε μαζί τους τις γνώσεις σας και να τους χαρίσετε τις συμβουλές σας. Μην σας πιάνει τρόμος, τουλάχιστον τη Δευτέρα και την Τρίτη έχετε άπλετο χρόνο , και έτσι θα μπορέσετε να συναντήσετε όλους σας του φίλους είτε για καφέ, δείπνο, ή ακόμα και μεσημεριανό και να τους χαρίσετε αυτό που σας ζητάνε. Εκτός βεβαίως των φίλων τις δυο αυτές ημέρες έχετε άπλετο χρόνο να πράξετε το ίδιο και για περισσότερα από ένα άτομα τα οποία κατέχουν πιο ερωτικό ρόλο τη ζωή σας. Σίγουρα είναι πολύ ωραίο το να είστε επιθυμητός και να βλέπετε ότι οι άλλοι σας χρειάζονται , αλλά θα πρέπει να προσέξετε ώστε να κρατήσετε δυνάμεις και για εσάς τους ίδιους πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο αυτό. Οπότε φροντίστε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να συνδέεστε ανά τακτά διαστήματα με την ιδιαίτερα πνευματική πηγή ενεργοποίησης του είναι σας, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είστε σε πλήρη ετοιμότητα. Φροντίστε μονάχα εκτός από τον προσωπικό σας τρόπο ενεργοποίησης των δυνάμεων σας να έρθετε σε άμεση διαπροσωπική΄επαφή με αυτόν/αυτήν τον ιδιαίτερο κάποιον , που είναι ο/η μόνος ικανός να φορτίζει τις μπαταρίες με μια ματιά του και μόνο. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε ανανεώσει πλήρως τις μπαταρίες σας και θα είστε πλήρη ετοιμότητα για δράση.

 

Ιχθείς

Το πρώτο μέρος της εβδομάδας αυτής θα αφορά την εργασίας αποκλειστικά, και όταν λέμε εργασία εννοούμε την αληθινή σας δουλειά που κάνετε, και όχι ρομαντικού είδους εργασία. Θα περάσετε απεριόριστο χρόνο με το να φέρετε εργασιακά αποτελέσματα στο τραπέζι τα οποία θα αναδείξουν μεν το αφεντικό σας, το οποίο όμως θα φανεί αχάριστο ως προς εσάς αφού δεν θα σας πει ούτε καν ένα ευχαριστώ για όλη τη σκληρή δουλειά που ρίξατε για να φανεί αυτός ή αυτή σημαντικός. Και φυσικά το γεγονός αυτό θα σας σπάσει κανονικότατα τα νεύρα. Πάλι καλά που το αρνητικό αυτό κλίμα θα εξισορροπηθεί από την παρουσία και την αύρα ενός εκτός του εργασιακού σας περιβάλλοντος, ατόμου , το οποίο την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή θα σας χαρίσει στιγμές γεμάτες γέλιο, ανακούφιση, καλοπέραση, ενδιαφέρον και με το οποίο θα απολαύσετε πάνω από όλα μία βαθύτερη πνευματική ένωση. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου , τόσο οι φίλοι σας όσο και ο/η σύντροφος σας θα χρειαστούν την συνεισφορά σας. Δώστε τους τον χρόνο και την προσοχή που σας ζητάνε ως όμως το απόγευμα του Σαββάτου. Έπειτα φροντίστε , να πάψετε την παροχή εξυπηρέτησης και βοηθείας προς τους άλλους και να αφιερώσετε το χρόνο και την ενέργεια σας αποκλειστικά στο δικό σας εαυτό. Άλλωστε εάν το Σάββατο το βράδυ ή την Κυριακή επιλέξετε να την περάσετε μαζί με εκείνο το άτομο που μεσοβδόμαδα έγινε ο σωτήρας σας, και με τον/την οποία μοιραστήκατε αυτή την βαθιά και μοναδική πνευματική ένωση, κανένας δεν θα μπορέσει να σας κατηγορήσει.

 

zwdia