zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 3-5/10

zwdia-gi-glwssa-erwta

zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 3-5/10

 

zwdia: η σεληνη θα βρίσκεται στο πρωτοποριακό ζωδιο του υδροχοου από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή το πρωί, έτσι ο ερωτας θα είναι περισσότερο αποστασιοποιημένος και κοινωνικός. Ακριβώς όπως είναι και το ζωδιο του υδροχοου δηλαδή.

 

Με τον υδροχοο, η συναισθηματική ώθηση της ατμόσφαιρας είναι να αναμορφώσουμε και όχι να συμβαδίσουμε. Σαν αποτέλεσμα, δεν θα είναι κύριο μέλημά μας να αγκαλιαστούμε και να περάσουμε ρομαντικές στιγμές με τον συντροφο μας. Θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε κάτι το διασκεδαστικό μαζί, το οποίο όμως θα περιλαμβάνει ομάδες φίλων ή κάποιον κοινωνικό σκοπό.

 

Το Σάββατο, όμως, ο ξεκινά η ανάδρομη πορεία του ερμή στο ζωδιο του σκορπιου, και ίσως έχουμε κάποιες αμφιβολίες για αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας, τα οποία έχουν άμεση σχέση με τα ερωτικά μας.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

Την Κυριακή, με την σεληνη να περνάει στο ζωδιο των ιχθυων, αυτές οι σκέψεις θα μας αγγίξουν σε μεγάλο βάθος… Καλό θα ήταν να τις αφήσετε να κάνουν τον κύκλο τους και να μην αντισταθείτε. Επιτρέψτε στην ενέργεια να έρθει σε απόλυτο συγχρονισμό με την ψυχή σας.

 

Κανένα από τα δώδεκα ζωδια δεν είναι ιδιαίτερα ευνοημένο αυτό το ερωτικο σαββατοκύριακο. Όμως κάποια είναι περισσότερο τυχερά από κάποια άλλα. Έτσι, το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχόου θα έχουν σχετική τύχη στον ερωτα. Αντίθετα, το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του σκορπιου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων, σίγουρα έχουν περάσει και πιο παθιασμένα σαββατοκύριακα.