Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 23/2 έως 1/3

Κριός

Είστε σε αξιοζήλευτη θέση όσον αφορά τον ερωτα. Με την αφροδιτη και τον αρη να βρίσκονται στο ζωδιο σας, κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Την Τρίτη, η αφροδιτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον κρονο και την Τετάρτη, ο αρης θα σχηματίσει τρίγωνο με τον κρονο. Το γεγονός πως οι εραστές του σύμπαντος σχηματίζουν υπέροχες όψεις με τον πλανήτη της σταθερότητας και της δέσμευσης, υποδηλώνει πως ό, τι συμβεί τώρα στην ερωτική σας ζωή θα έχει διάρκεια. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομαδας 23/2 έως 1/3.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η πίστη σας στον ερωτα θα είναι ακλόνητη αυτή την εβδομάδα. Ακόμα και αν δεν έχετε βρει «τον ένα» μέχρι τώρα, θα ξέρετε πως είναι εκεί έξω. Θα συνειδητοποιήσετε πως όταν έρθει η σωστή στιγμή, το άτομο που πρέπει θα έρθει δίπλα σας. Αν είστε σε σχέση, θα περάσετε αρκετό χρόνο με τον σύντροφο σας μιλώντας για πίστη. Θα σιγουρευτείτε πως τα πιστεύω σας, κάνουν τη σχέση ακόμα πιο δυνατή. Να περιμένετε συμβατότητα. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομαδας 23/2 έως 1/3.

 

Δίδυμοι

Μία υγιής, σταθερή κοινωνική ζωή, θα σταθεροποιήσει την ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα. Με τον σύντροφο σας θα λάβετε συμμετοχή σε μία νέα ομάδα ή κάποιο οργανισμό. Ίσως υπάρχει ένα θέμα που ενδιαφέρει και τους δύο και αποφασίσετε να το εξερευνήσετε σαν ζευγάρι. Είναι υπέροχη στιγμή για να το κάνετε! Θα γνωρίσετε ζευγάρια που είναι σαν εσάς και θα κάνετε φιλίες που θα διαρκέσουν μια ζωή. Υπάρχει επίσης κάτι στην κοινωνική σας ζωή που θα ενισχύσει την σεξουαλική σας ζωή. Θα συνειδητοποιήσετε πόσο τυχεροί είστε που έχετε ο ένας τον άλλον. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομαδας 23/2 έως 1/3.

 

Καρκίνος

Θα είστε τόσο επικεντρωμένοι στα οικονομικά ζητήματα με τον αγαπημένο σας που το ρομάντζο θα έρθει δεύτερο. Θα υπάρξει μία συζήτηση που είστε έτοιμοι να κάνετε μέχρι την Κυριακή, η οποία περιλαμβάνει τα κοινά σας οικονομικά. Ίσως είστε έτοιμοι να πάρετε μία απόφαση που περιλαμβάνει ένα τεράστιο οικονομικό βήμα, με έναν τρόπο που δεν γινόταν στο παρελθόν. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το άνοιγμα ενός κοινού λογαριασμού μέχρι μία σοβαρή επένδυση. Ευτυχώς, νιώθετε αισιοδοξία. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομαδας 23/2 έως 1/3.

 

Λέων

Η ερωτική σας ζωή είναι φωτιά αυτές τις ημέρες. Τα καλά νέα είναι πως δεν είναι η απρόβλεπτη φλόγα που θα καίγεται εκτός ελέγχου ή που θα σβήσει γρήγορα. Όχι, αυτή τη φορά είναι αργή, σταθερή και μπορεί να ζεστάνει την καρδιά σας. Απολαύστε το που βρίσκεστε με τον αγαπημένο σας στην σχέση. Αναγνωρίστε πως δεν είναι το ίδιο ρομάντζο που βιώσατε σε πιο ανέμελες ημέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλό. Είναι καλύτερο. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομαδας 23/2 έως 1/3.

 

Παρθένος

Την Δευτέρα, ίσως υπάρξει κάποια διαφωνία για ένα οικογενειακό ζήτημα με τον αγαπημένο σας. Η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη με πολλούς τρόπους, και για αυτό το λόγο δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις. Μην το κάνετε αν είναι εφικτό –θα έχετε περισσότερη διαύγεια στο τέλος της εβδομάδας. Στην πραγματικότητα, την Τετάρτη θα νιώσετε απίστευτη πνευματική σύνδεση με τον σύντροφο σας και θα είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε ενωμένοι το οτιδήποτε. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομαδας 23/2 έως 1/3.

 

Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή είναι σε καλό σημείο αυτές τις ημέρες. Είναι σταθερή, με όσο ενθουσιασμό χρειάζεστε, και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μπει εμπόδιο στη σχέση σας. Μην σπαταλήσετε χρόνο δημιουργώντας προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Θα είναι μία υπέροχη εβδομάδα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις με τον αγαπημένο σας, οι οποίες θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες στη σχέση. Να είστε σίγουροι πως θα πάρετε τις σωστές. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομαδας 23/2 έως 1/3.

 

Σκορπιός

Δεν θα είναι η πιο ρομαντική εβδομάδα για εσάς, αλλά σίγουρα θα είναι μία από τις πιο δομημένες που έχετε βιώσει με τον σύντροφο σας. Θα ασχοληθείτε έντονα με ένα πρότζεκτ που απαιτεί και από τους δύο να είστε οργανωμένοι και παραγωγικοί. Ό, τι και αν είναι αυτό, το θέλετε και οι δύο, για αυτό μην το βλέπετε σαν κάτι βαρετό. Αποδεχτείτε την ενέργεια που θα έχετε για να τακτοποιήσετε την δουλειά μαζί και απολαύστε τα συναισθήματα που θα βιώσετε. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομαδας 23/2 έως 1/3.

 

Τοξότης

Είστε σίγουρα ένα από τα τυχερά zwdia αυτή την εβδομάδα! Με την αφροδιτη και τον αρη να βρίσκονται στον οίκο της πραγματικής σας αγάπης, τίποτα δεν θα είναι βαρετό! Αυτό που θα κάνει την συγκεκριμένη εβδομάδα ακόμα καλύτερη, είναι πως οι εραστές του σύμπαντος θα ενωθούν με τον κρονο που βρίσκεται στο ζωδιο σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις πιθανότητες για επιφανειακές σχέσεις, και θα μετατρέψει κάθε ρομαντική δραστηριότητα σε κάτι που έχει πραγματικές πιθανότητες επιβίωσης. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομαδας 23/2 έως 1/3.

 

Αιγόκερως

Θα υπάρξει κάποιο οικογενειακό ζήτημα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με τον σύντροφο σας αυτή την εβδομάδα. Ίσως ένας από τους συγγενείς σας χρειάζεται βοήθεια και αποφασίσετε μαζί μα τον βοηθήσετε με διακριτικότητα. Ή, είναι πιθανό, να σκέφτεστε την συμβίωση και δεν είστε έτοιμοι να το αποκαλύψετε στους άλλους. Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα αυτή για να δείτε σπίτια ή διαμερίσματα. Θα το ευχαριστηθείτε. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομαδας 23/2 έως 1/3.

 

Υδροχόος

Όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα στον καυτό συνδυασμό της αφροδιτης και του άρη που κινούνται στον επικοινωνιακό σας οίκο, και τον ερμή που βρίσκεται στο ζωδιο σας, σίγουρα θα υπάρξει μία αξιοσημείωτη περίοδος συζητήσεων με τον αγαπημένο σας. Να περιμένετε μία σημαντική απόφαση που θα πάρετε μαζί την Τετάρτη ή την Πέμπτη, η οποία θα έχει να κάνει με την κοινωνική σας ζωή ή με το κυνήγι ενός μεγάλου ονείρου. Την Κυριακή, θα είστε αρκετά ενθουσιώδεις για να μιλήσετε στον σύντροφο σας που θα ξεχάσετε να ακούσετε. Προσοχή! Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομαδας 23/2 έως 1/3.

 

Ιχθύες

Αν δυσκολεύεστε να πάρετε μία απόφαση που έχει να κάνει με τη καριέρα σας, είναι καλή εβδομάδα για να ζητήσετε την συμβουλή του συντρόφου σας. Την Δευτέρα, θα είστε αρκετά μπερδεμένοι για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Μιλήστε με τον αγαπημένο σας έτσι ώστε να σας υπενθυμίσει ακριβώς τι είναι αυτό που αξίζει και αυτό που παρέχετε στη σχέση. Αυτή η συζήτηση θα σας δώσει το θάρρος που χρειάζεστε για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να πάρετε αυτό που ξέρετε πως σας αξίζει, χωρίς περιττές κινήσεις. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομαδας 23/2 έως 1/3.

 

zvdia-zwdia-tarw