Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 30/3 έως 5/4

evdomadiaies-5-11-5

Κριός

Η δύσκολη σεληνιακή έκλειψη στον τομέα των σχέσεών σας αυτό το Σάββατο ίσως οδηγήσει σε μία ημέρα εκτίμησης ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ σας, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Οποιαδήποτε προσπάθεια να το αποφύγετε, απλά θα φέρει τη ρήξη της σχέσεις. Αν θέλετε η σχέση αυτή να κρατήσει, θα χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε μικρό. Διαλέξτε τις μάχες σας με προσοχή. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 30/3 έως 5/4.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η ερωτική σας ζωή θα είναι καταπληκτική αυτή την εβδομάδα! Την Δευτέρα θα νιώσετε πως η αγάπη μπορεί να τα κατακτήσει όλα, ειδικά με τον σύντροφό σας. Αν έχετε τη θέληση να αποκαλύψετε τον βαθύτερό σας εαυτό, να περιμένετε μόνο ανταμοιβές στον ερωτικό τομέα. Ύστερα, την Τρίτη, ο αρης θα περάσει στο ζωδιο του ταυρου και θα γίνετε ακαταμάχητοι. Μέχρι τις 11 Μαΐου θα μπορέσετε να κυνηγήσετε οτιδήποτε και οποιονδήποτε θέλετε χωρίς προβλήματα. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 30/3 έως 5/4.

 

Δίδυμοι

Το κύριο θέμα για εσάς αυτές τις ημέρες θα είναι να διατηρήσετε την ερωτική σας ζωή πίσω από κλειστές πόρτες. Μήπως βγαίνετε με κάποιον και νιώθετε πως οι άλλοι δεν τον εγκρίνουν; Ίσως συνδεθήκατε πρόσφατα με έναν πρώην που λατρεύετε αλλά δεν ξέρετε αν είναι καλό για εσάς. Οι φίλοι και η οικογένεια ίσως να μην σας υποστηρίξουν αν το μάθουν, έτσι θα αποφασίσετε να το κρατήσετε κρυφό. Όποιες και αν είναι οι λεπτομέρειες της ερωτικής σας ζωής, τα γεγονότα του Σαββάτου θα οδηγήσουν σε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 30/3 έως 5/4.

 

Καρκίνος

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι τόσο πολυάσχολη αυτή την εβδομάδα που ίσως χρειαστείτε προσωπικό βοηθό για να την διανύσετε! Ευτυχώς, θα έχετε τη θέληση να παρευρεθείτε σε οτιδήποτε σας προσκαλέσουν. Αυτή την Δευτέρα, αν είστε σε σχέση, θα απολαύσετε ιδιαίτερα με τον σύντροφό σας ένα κοινωνικό γεγονός. Την Κυριακή, κάποια οικογενειακά προβλήματα ίσως σας χαλάσουν την ειρήνη της σχέσης. Μην επιτρέψετε στην κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 30/3 έως 5/4.

 

Λέων

Μία άβολη αλλά απαραίτητη συζήτηση με τον σύντροφό σας θα λάβει χώρα αυτή την εβδομάδα. Αν, για παράδειγμα, σκέφτεστε τον γάμο, ίσως αποφασίσετε πως θέλετε να υπογράψετε προγαμιαίο συμβόλαιο. Αυτή η συζήτηση θα είναι αρκετά άβολη. Ωστόσο, αν δεν προσέξετε, σίγουρα θα βρεθείτε σε μία καταιγίδα παρεξηγήσεων. Όποια μεγάλη απόφαση ή συζήτηση πρέπει να κάνετε με τον αγαπημένο σας, να ξέρετε πως δεν μπορεί να αγνοηθεί άλλο. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 30/3 έως 5/4.

 

Παρθένος

Το ρομάντζο θα είναι αρκετά αισιόδοξο για εσάς αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα μαζί με τον αγαπημένο σας, ίσως αποφασίσετε να προγραμματίσετε τις ονειρικές διακοπές που πάντα θέλατε να κάνετε. Μία άλλη πιθανότητα είναι να ξεκινήσετε ένα πνευματικό ταξίδι που θα ενισχύσει απίστευτα τον δεσμό σας. Η πίστη σας για τις πιθανότητες της ζωής σας μαζί του θα εκτοξευθεί. Ετοιμαστείτε για μία βόλτα με μαγικό χαλί! Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 30/3 έως 5/4.

 

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα αν θελήσετε ερωτικές απολαύσεις, σίγουρα θα τις έχετε. Την Δευτέρα, μαζί με τον σύντροφό σας θα απολαύσετε μία αρκετά αισθησιακή και σέξι συνάντηση. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα με την πάροδο της εβδομάδας. Την Τρίτη, ο σέξι άρης θα περάσει στον όγδοο οίκο σας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Μαΐου. Η επαφή με τον σύντροφό σας σε σωματικό επίπεδο θα σας ενώσει και σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 30/3 έως 5/4.

 

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα να περιμένετε ευλογία στη σχέση σας! Την Δευτέρα θα υπάρξει ένας διάλογος με τον σύντροφό σας, που θα σας αφήσει χωρίς ανάσα –με τη καλή έννοια. Ύστερα, την Τρίτη, ίσως ξεκινήσετε μαζί κάποιο πρότζεκτ, που αν και θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, έχει την ικανότητα να σας φέρει απίστευτες ανταμοιβές. Να θυμάστε πως είστε στην ίδια ομάδα και πως και οι δύο θέλετε το καλύτερο για την σχέση σας. Με αυτό στο μυαλό σας δεν θα αποτύχετε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 30/3 έως 5/4.

 

Τοξότης

Ένα ρομάντζο στην εργασία σας ίσως προοδεύσει από αθώο φλερτ σε πάθος και ερωτισμό αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα, ίσως αποφασίσετε πως δεν μπορείτε να αρνείστε άλλο αυτή την σέξι ερωτική επαφή. Ύστερα, μετά την Τρίτη, είναι πιθανό να κυνηγήσετε ο ένας τον άλλον χωρίς φόβο απόρριψης ή κουτσομπολιού. Τα συναισθήματά σας θα είναι τόσο ισχυρά που δεν θα ασχοληθείτε με τις συνέπειες. Ακόμα και έτσι, κρατήστε τους φίλους σας μακριά από αυτή τη σχέση το Σάββατο. Ίσως μετατρέψουν την ευτυχία σας σε δυστυχία. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 30/3 έως 5/4.

 

Αιγόκερως

Κάθε κύτταρο του οργανισμού σας θα εστιάσει στα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα θα απολαύσετε μία υπέροχη επαφή με τον σύντροφό σας. Ύστερα, την Τρίτη, ο άρης θα περάσει στον τομέα της πραγματικής σας αγάπης, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Μαΐου. Για τις επόμενες εβδομάδες θα κυνηγήσετε απολαύσεις όλων των ειδών –ειδικά σεξουαλικές! Ευτυχώς για εσάς, φαίνεται πως το σύμπαν θέλει να διασκεδάσετε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 30/3 έως 5/4.

 

Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή θα περιλάβει οικογενειακά θέματα αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα, είναι πιθανό ο σύντροφος να σας βοηθήσει να λύσετε μία οικογενειακή κατάσταση με ηρεμία, πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν θα θελήσει κάτι για αντάλλαγμα. Την Πέμπτη θα πάρετε μία απόφαση μαζί του που θα ωφελεί και τους δυο σας. Ό, τι και αν αποφασίσετε, θα το φτάσετε μέχρι τέλους. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 30/3 έως 5/4.

 

Ιχθύες

Είναι καλή ιδέα να μιλήσετε στους φίλους σας για την ερωτική σας ζωή. Την Δευτέρα υπάρχουν πολλές ενδείξεις πως ένας από αυτούς θα σας δώσει καταπληκτικές συμβουλές για μία κατάσταση που σας απασχολεί. Στην πραγματικότητα θα τον ευγνωμονείτε για την πρακτική και σταθερή του προοπτική. Μερικές φορές, η φωνή της λογικής μπορεί να ακουστεί μόνο από κάποιον που βρίσκεται έξω από την κατάσταση. Αν είστε παντρεμένοι, διατηρήστε την ψυχραιμία σας το Σάββατο. Ίσως ακούσετε δύσκολα νέα για το εισόδημα του συζύγου σας ή για μία επένδυση. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 30/3 έως 5/4.

 

zwdia-zodia-tarw