ζωδια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 15-16/08 Β’

teleia-syntrofos

ζωδια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 15-16 Αυγουστου  β μέρος

διαβαστε εδω το : α μέρος του ερωτικου σαββατοκυριακου

ζυγός

zodia-taro-45

Χαμηλώστε λίγο τους ρυθμούς σας αυτό το σαββατοκύριακο. Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και θα λάβει θέση επιρροής του 12ου σας οίκου, που σχετίζεται με τα ζητήματα της λήξης θεμάτων καθώς και της ξεκούρασης. Γεγονός που θα ισχύει μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας που έρχεται. Ίσως έχετε κάποιες ατελείωτες δουλειές που να τρέχουν το διήμερο αυτό, αλλά ακόμα και εάν είναι έτσι η κατάσταση, θα πρέπει να φροντίσετε ώστε να επιλύσετε το πρόβλημα αυτό δίχως όμως να κουραστείτε , διαφορετικά θα πάθετε υπερκόπωση στα σίγουρα. Στόχος σας αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να είναι ένα δίχως πρόβλημα ρευστό και χαλαρό διήμερο (καλό θα ήταν να είστε και αντίστοιχα ντυμένος πχ φορώντας κάτι χαλαρό και άνετο ώστε να εγκλιματιστείτε απόλυτα).

Το Σάββατο η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον σοφό Ερμή, κάνοντας την ημέρα αυτή ιδανική για την άσκηση γιόγκα μετά τις υποδείξεις κάποιου που κατέχει ανώτατο βαθμό. Μία πνευματικής φύσεως ή συναισθηματικής επίτευγμα μπορεί να συμβεί πάνω σας μεταμορφώνοντας σας ολοκληρωτικά αρκεί να κοιτάξετε περισσότερο τι έχει να σας πει ο εσώτερος εαυτός σας παρά η λογική σας. Την Κυριακή η Σελήνη συναντά τον Ερμή, έναν πλανήτη ενεργό ισχυρά σε ψυχικές δυνάμεις, δίνοντας στην ημέρα έναν τρομερά δημιουργικό χαρακτήρα. Αυτή η Κυριακή επομένως είναι η τέλεια μέρα για δημιουργική σκέψη, για αυτοσχέδιες κατασκευές ακόμα και για συγγραφή ενός συγκλονιστικά ερωτικού μυθιστορήματος. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο Ερμής επίσης σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα ακριβώς πάνω στο τομέα της οικογένειας.

Μία συζήτηση ξεκάθαρη και ειλικρινέστατη πιθανότατα να πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε εσάς και κάποιον συγγενής , βάζοντας τέρμα στις όποιες μικρό διαφορές υπήρχαν ανά διαστήματα αναπτυχθεί στην μεταξύ σας δυναμική. Κλείνοντας την πρόβλεψη μας εδώ, αναφέρουμε ότι σίγουρα πάντως η ψυχή σας θα ελαφρύνει και θα ηρεμήσει κατά πολύ , επειδή αφιερώσατε αυτό το χρονικό διάστημα αποκλειστικά και μόνο στην οικογένεια σας.

 

σκορπίος

Το μότο αυτού του Σαββατοκύριακου για εσάς Σκορπιοί είναι “Μη κάνετε τίποτα μόνοι σας”. Όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αυτού η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και ιδιαίτερα για εσάς στον 11ο οίκο σας που έχει να κάνει με την φιλία και τον τομέα της συνεργασίας. Εάν και ο Σκορπιός δεν γίνεται εκ ζωδιακής προέλευσης ποτέ του να γίνει ηγέτης, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι αρχηγός μιας ομάδας, απεναντίας ακριβώς αυτό δύναται να είναι. Έχετε ήδη επιμεληθεί μίας πολύ ενδιαφέρουσας λίστας με δραστηριότητες για αυτό το διήμερο , οπότε μοιραστείτε και χαρείτε τις με την παρέα σας, και πιστέψτε όταν σας λέω… ότι αυτή είναι η στιγμή σας να λάμψε τε και να ξεχωρίσετε των υπολοίπων της παρέας σας.

Το Σάββατο η σύζευξη μεταξύ της Σελήνης και του Δία σας κάνει ιδιαιτέρως διαχυτικούς και γενναιόδωρους , τόσο που περνάτε ακόμα και στο να φιλοξενήσετε στο σπίτι σας μία ολόκληρη ορδή ατόμων… Εάν δεν κάνετε το σπίτι σας , οίκο συγκέντρωσης των φίλων σας , τότε πιθανότατα να πάτε μια ολοήμερη εκδρομή στην παραλία ή να διοργανώσετε μια ημερήσια απόδραση με τροχόσπιτο. Δώστε στον κάθε φίλο σας από έναν φακό τσέπης, αναθέστε τους από μία εργασία ξέχωρη και διαφορετική για τον καθένα και ξεκινήστε όλοι μαζί για την ομαδική σας ημερήσια περιπέτεια προς το άγνωστο. Αυτή η έντονη ελευθερία πνεύματος που απλώνεται ολόγυρα σας θα συνεχιστεί και την Κυριακή το πρωί. Το πιθανότερο είναι να περάσετε την ώρα του πρωινού σας σε ένα αυτοσχέδιο σαλόνι όπου θα ακολουθήσουν σειρά συζητήσεων ξεκινώντας από την πολιτική κατάσταση της χώρας και καταλήγοντας στα τελευταία πικάντικα νέα που αφορούν τις ζωές γνωστών προσώπων όπως ηθοποιοί τραγουδιστές κλπ.

Καθώς η ώρα θα περνά και ο Ερμής θα αρχίζει τον σχηματισμό μίας ευνοϊκής όψης τριγώνου με τον πλανήτη Πλούτωνα, η συζήτηση θα γίνει πιο έντονη σε επίπεδο φιλοσοφίας ζωής και γνώσεων και η συζήτηση θα μετατραπεί σε μία σοβαρή ίσως ακόμα και μεταφυσική συζήτηση με θέματα όπως το νόημα της ζωής , της ύπαρξης μας κλπ. Εάν η Κυριακή σας βρει εντός των ορίων της πόλης ή σε κάποιο χωριό (πάντως όχι στην ύπαιθρο), τότε το πιο πιθανό είναι να πέσετε επάνω σε πολύ ενδιαφέροντες και βαθυστόχαστους χαρακτήρες , με τους οποίους θα αρχίσετε μια γνωριμία φιλίας. Ετοιμαστείτε λοιπόν να γνωρίσετε συναρπαστικά άτομα την ημέρα αυτή.

zvdia-zwdia-tarw

 

τοξότης

Καμία ξεκούραση στον ορίζοντα; Το Σαββατοκύριακο μόνο ήρεμο και ξεκούραστο δεν προβλέπεται να είναι για εσάς. Ο πολεμιστής που κρύβεται μέσα σας θα είναι σε πλήρη εγρήγορση καθώς η Σελήνη θα διελαύνει στο ζώδιο της Παρθένου ενώ ταυτόχρονα θα σταματήσει στον 10ο οίκο σας, δηλαδή τον οίκο των μελλοντικών σας σχεδίων και φιλοδοξιών. Αυτού του τύπου επίδραση της Σελήνης θα είναι παρούσα επάνω σας και το Σάββατο αλλά και την Κυριακή οπότε ακόμα και εάν δεν φέρετε δουλειά από το γραφείο στο σπίτι ή εάν δεν πάτε στο γραφείο τις δυο ημέρες αυτές, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσετε κιόλας να σκέφτεστε ασταμάτητα τα ζητήματα που αφορούν την εργασία σας- η αλήθεια είναι ότι βασικά θα κάνετε ακριβώς και μόνο αυτό όλο το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο η Σελήνη θα κάνει σύζευξη με τον κυβερνήτη πλανήτη σας τον Δία, ο οποίος θα σας δώσει υπό την μορφή οράματος και την γενικότερη εικόνα που αναζητάτε πάνω στο εργασιακό τομέα της ζωής σας που σας απορροφά πλήρως αυτό το διάστημα.

Έτσι εάν κάπου είχατε κολλήσει και δεν μπορούσατε να βρείτε την όποια επίλυση για να ξεπεράσετε εμπόδια που σταματούσαν την πορεία της εργασίας σας, ο Δίας θα φέρει τον δυναμισμό και τις λύσεις που σας είναι τόσο αναγκαίες και επιτέλους όλο σας το έργο θα καταφέρει να προχωρήσει για τα καλά. Εάν πάντως το Σάββατο δεν το περάσετε ασχολούμενοι με τη δουλειά σας, τότε πρόκειται να περάσετε όλη την ημέρα σας κάνοντας όνειρα για το επόμενο επιχειρηματικό σας πρότζεκτ ή για τις επόμενες εργασιακές σας κινήσεις , ή ακόμα και να τολμήσετε να γραφτείτε σε εκείνο το μάθημα που βρήκατε στο ίντερνετ και που θα σας προσφέρει εκείνες τις γνώσεις που επιθυμείτε να αποκτήσετε ώστε να πάτε ακόμα πιο υψηλά στον τομέα σπουδών και εργασίας σας. Αυτή η έντονη δίψα για γνώση συνεχίζει να υπάρχει και την Κυριακή , καθώς η Σελήνη θα ευθυγραμμιστεί με τον εγκεφαλικό Ερμή. Ενημερωθείτε διαβάζοντας τα πρόσφατα άρθρα που θα βρείτε στα αντίστοιχα περιοδικά ή πηγαίνετε στην Έκθεση που αφορά την διακόσμηση ή τη νέα δομή μορφή της οικίας η οποία διεξάγεται την Κυριακή αυτή στην πόλη σας.

Η τριγωνική όψη μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα θα επηρεάσει άμεσα τον τομέα των οικονομικών σας , με χαρακτηριστικό την ύπαρξη ανά διαστήματα κάποιων αναποδιών. Για αυτό , καλό θα ήταν προτού προβείτε στην υλοποίηση της όποιας εργασίας έχει να κάνει με τον τομέα των οικονομικών σας, να πείτε μια πνευματιστικής φύσεως πρόταση ή προσευχή έτσι ώστε να υλοποιηθούν θετικά για εσάς. (χωρίς μικρές αναποδιές δηλαδή). Ο εξορθολογισμός σας αυτό είναι μάλιστα πολύ πιθανόν να φέρει την έκχυση μετρητών χρημάτων ή το να σας προτείνουν μια νέα θέση εργασία της ερχόμενη εβδομάδα. Δείτε το σαν ανταμοιβή για την πράξη σας αυτή. Δηλαδή για τη χρησιμοποίηση της μυστικής πίστης και την ζήτηση βοήθειας πνευματικού επιπέδου για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που συνεχώς πετάγονταν μπροστά σας την Κυριακή.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

αιγόκερως

Ξετρυπώστε επιτέλους το κεφάλι σας που έχετε χωμένο μέσα βαθιά στην άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο επιτέλους Αιγόκεροι. Ιδίως αυτό το Σαββατοκύριακο το μόνο που απαγορεύεται για εσάς συμπαντικό είναι να πράξετε ακριβώς αυτό. Η Σελήνη θα περάσει το διήμερο στο ζώδιο της Παρθένου και θα στέκεται στον 9ο οίκο σας , και θα σας βοηθήσει να διευρύνεται γενικότερα τους ορίζοντες όλης της ύπαρξης σας. Το Σάββατο, ο ερωτιάρης και κάπως τρελούτσικος Δίας θα κάνει σύζευξη με τη Σελήνη, φαινόμενο που θα γεννήσει μέσα σας την έντονη επιθυμία να φτιάξετε ένα σάκο και να εγκαταλείψετε αμέσως την πόλη σας. Ακόμα και μια ημερήσια εκδρομή δύναται να κατευνάσει το πνεύμα σας. Προσοχή, μη κάνετε το λάθος της ζωής σας και στην εκδρομή αυτή προσκαλέσετε φίλους που έχουν την τάση να βλέπουν το ποτήρι της ζωής μισό άδειο και που χρειάζονται συνεχώς ντάντεμα. Για κανένα λόγο, άτομο ή ακόμα ούτε για εσάς τους ίδιους μην βρεθείτε αυτό το Σαββατοκύριακο δίπλα σε ενεργειακά σκιώδες και πεσιμιστικά άτομα.

Απεναντίας έχετε χρέος πρώτα από όλα σε εσάς και έπειτα στην ίδια σας την ύπαρξη ταυτοχρόνως με το Σύμπαν και το εσωτερικό σας αιώνιο είναι , να αποφύγετε σαν το διάολο το λιβάνι τα άτομα αυτά και να περάσετε το διήμερο σας , κοντά σε θετικής ενέργειας και ελεύθερης σκέψης πνεύματος και δημιουργικότητας όντα. Σε περίπτωση που δυστυχώς δεν βρίσκετε κανέναν από τους φίλους ή γνωστούς σας των οποίων η αύρα να εκπέμπει αγάπη και θετικότητα, αντί του να καταλήξετε με πεσιμιστικά όντα, που σας απαγορεύει το ίδιο το Σύμπαν πια, καλύτερα να ξεκινήσετε το ταξίδι αυτό μόνοι σας. Ναι αυτό που διαβάσετε. Ταξιδέψετε παρέα με τον εαυτό σας. Άλλωστε όλη αυτή η έντονη ανάγκη που έχετε εσωτερικά για ελευθερία και αυτονομία, σας κάνει επίσης να επαναστατείτε αυτόματα σε ότι ή όποιον επιβάλλεται επάνω σας. Επομένως αφού θα σας είναι αδύνατον να συγκρατήσετε τον εαυτό σας και να ακολουθήσετε το πρόγραμμα ταξιδιού κάποιου άλλου , γιατί να μην απολαύσετε την ελευθερία της μοναξιάς σας.

Την Κυριακή , η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον πλανήτη Ερμή, και σας δίνει την ικανότητα να δύνασθε να εμπνέεστε από ότι υπάρχει και βλέπετε στο τοπίο γύρω σας , δηλαδή στον τόπου που θα βρίσκεστε εκείνη την ημέρα, ή …. στα τοπία που υπάρχουν στον εσωτερικό κόσμο της συμπαντικής σας φαντασίας. Περιπλανηθείτε μέσα σε ένα βιβλιοπωλείο, επισκεφθείτε το έκθεμα που υπάρχει στο κεντρικό σημείο της πόλης σας αυτό το διάστημα για το κοινό να επισκεφτεί,. Εντρυφήστε γενικότερα λίγο περισσότερο στον τομέα της κουλτούρας που όλο το προηγούμενο διάστημα δεν προλαβαίνατε να ασχοληθείτε. Επιπρόσθετα με τον Ερμή να κάνει τριγωνική όψη με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, είναι τρομερά πιθανό να δεχθείτε την ενέργεια της φώτισης από αυτόν την ώρα που εσείς θα βρίσκεστε εν το μέσο της σημερινής σας ταξιδιωτικής εξερεύνησης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σαστίσετε μπροστά σε αυτές τις ουράνιες αποκαλύψεις που θα ξετυλιχτούν μπροστά στα μάτια σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

διαβαστε εδω το : α μέρος του ερωτικου σαββατοκυριακου

 

υδροχόος

Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι αγαπητοί μου Υδροχόοι. Το Σαββατοκύριακο αυτό που η Σελήνη γλιστράει μέσα στην Παρθένο και επηρεάζει τον 8ο οίκο σας, κατά τη διάρκεια όλου του διημέρου, θα έχετε έντονη απαίτηση αλλά και ανάγκη να επιλέξετε με ποια άτομα θα θελήσετε να περάσετε τελικά τις ημέρες αυτές μαζί. Το Σάββατο που η Σελήνη θα κάνει σύζευξη με τον Δία, μία συγκεκριμένη σχέση θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας καθώς και θα βρεθεί στο προσκήνιο και τις 24ώρες της ημέρας αυτής. Ίσως ήρθε η στιγμή να γνωριστείτε με τον σύντροφο σας σε βαθύτερα επίπεδα ή να ενισχύσετε τους ήδη υπάρχοντες μεταξύ δεσμούς σας μέσω της ανταλλαγής μεταξύ σας προσωπικών πληροφοριών που δεν είχατε μοιραστεί πριν.

Εξερευνώντας την ερωτική σας χημεία επίσης είναι μέρος της όλης διαδικασίας που αρχίσαμε να σας λέμε νωρίτερα. Σύμφωνα με τα άστρα η συζήτηση είναι η αρχή , και μετά περνάτε σε ολοένα και πιο ιδιαίτερους και προσωπικούς τρόπους ερωτικής και συναισθηματικής έκφρασης της αγάπης που τρέφετε για τον σύντροφο σας. Εάν μάλιστα είστε ακόμα νέοι σε ηλικία, με τον Δία να ενισχύει συνεχώς την τρέλα και ελευθερία σας … μπορεί ακόμα και να κλείσετε ένα όμορφο δωμάτιο σε ένα απομακρυσμένο πανδοχείο κοντά στην φύση και κάτω από τον έναστρο ουρανό για μια αξέχαστη βραδιά. Την Κυριακή με τη Σελήνη σε σύζευξη με τον Ερμή και τον Ερμή σε τριγωνική όψη με τον Πλούτωνα, η ψυχική μαντική σας ικανότητα θα είναι σε αύξηση, ενώ θα βρεθείτε μπλεγμένοι άξαφνα να κουβεντιάζετε με τον σύντροφο σας με θέμα , το τι τελικά είναι αυτό που τραβάει εσάς σε εκείνον ή εκείνη και το αντίστροφο σε τέτοιο βαθμό που δεν δύνασθε να ξεκολλήσετε ο ένας από τον άλλο τελικά.

Τα από κοινού οικονομικά σας και υποχρεώσεις σας επίσης είναι ένα ζήτημα που έρχεται αναγκαστικά στο προσκήνιο λόγω της ύπαρξης κάποιων προς πληρωμή λογαριασμών που αφορούν και τους δυο σας. Οπότε γιατί δεν αξιοποιείτε την Κυριακή ώστε να κάνετε έναν προγραμματισμό και γιατί δεν αποφασίζετε τελικά να ενώσετε τις δυνάμεις σας όσο αφορά τα οικονομικά σας αντί ο καθένας να είναι υπεύθυνος για τα δικά του μερίσματα; άλλωστε είστε όσο ταλαντούχοι και έξυπνοι και οι δυο που η μεταξύ σας συνεργασία μόνο σε καλό μπορεί να σας οδηγήσει ως αποτέλεσμα.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

διαβαστε εδω το : α μέρος του ερωτικου σαββατοκυριακου

 

ιχθείς

Βάλτε αυτό το Σαββατοκύριακο στην λίστα των καλύτερων περιόδων της ζωή σας Ιχθείς μου. Η Σελήνη περνάει και τις δυο ημέρες στο ζώδιο της Παρθένου και πάνω στον οίκο της συντροφικότητας για εσάς. Εάν είστε αδέσμευτοι , έχετε τα μάτια σας ανοιχτά , καθώς είναι απίστευτα πιθανό αυτό το διήμερο να γνωρίσετε κάποιον που θα σας αρέσει και που τελικά εάν αναπτύξετε σχέση μεταξύ σας θα μείνει μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το φαινόμενο σύζευξης της Σελήνης με τον Δία, σας γεμίζουν ενέργεια με αποτέλεσμα το Σάββατο το βράδυ να θέλετε οπωσδήποτε να βγείτε έξω για διασκέδαση.

Το γέλιο σας, η ελευθερία του λόγου σας καθώς και η ανάδειξη της προσωπικότητας σας θα λειτουργήσουν ως ισχυρότατοι μαγνήτες το Σάββατο το βράδυ με αποτέλεσμα είτε να αποκτήσετε νέους θαυμαστές , είτε εάν έχετε σύντροφο να βάλετε φωτιά στο ταίρι σας εκείνη την βραδιά. Καθώς ο Δίας διακατέχεται επίσης και από το χαρακτηριστικό εύνοιας των εξ’ αποστάσεων συμμαχιών, ίσως γνωρίσετε κάποιο άτομο από άλλη χώρα ή ίσως βρεθείτε σε κάποιο μακρινό αλλά οικείο μέρος του παρελθόντος καθώς θα βρεθείτε ξανά με έναν έρωτα από τα παλιά. Το αφροδισιακό σας την Κυριακή αυτή θα είναι η συζήτηση.

Η ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Ερμή, και η κατάδυση του Ερμή στον Πλούτωνα θα σας οδηγήσουν σε μία ημέρα όπου θα ξεκινάτε το ένα θέμα συζήτησης μετά το άλλο. Όσο αφορά τον σύντροφο σας , στον αέρα θα υπάρχει μια αύρα κτητικότητας από την μεριά του. Κάτι που όμως από ότι φαίνεται εσάς δεν νομίζω να σας ενοχλήσει ούτε στο ελάχιστο. Απεναντίας θα νιώσετε μια αισθαντικότητα με αυτή την κτητικότητα να σας θυμίζει ότι ανήκετε σε κάποιον, και μεταξύ σας ο ερωτισμός θα είναι αρκετά έντονος. Τόσο ώστε να γίνει αντιληπτός από τον όποιον παρευρισκόμενο θα βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ίδιο χώρο με εσάς.

 

διαβαστε εδω το : α μέρος του ερωτικου σαββατοκυριακου

 

zodia-zvdia-yy