Νέα Σεληνη 09/01 Ανωτερες Φιλοδοξιες

zwdio-tayros

Η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους ενθαρρύνει την φιλοδοξία

Κάθε Νέα Σελήνη σηματοδοτεί την αρχή ενός συναισθηματικού κύκλου και παρέχει ακόμη ώθηση για ανάπτυξη. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 9 Ιανουαρίου 2016 είναι ακόμα πιο ισχυρή επειδή είναι η πρώτη Νέα Σελήνη στο ετήσιο ημερολόγιο και υποδεικνύει το τι πρόκειται να ακολουθήσει το έτος αυτό .

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της Γης και μας ευλογεί με δύναμη και αποφασιστικότητα ώστε να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας. Μπορούμε να θέσουμε άμεσα την ενέργεια της Νέας αυτής Σελήνης με το αρχίσουμε την υλοποίηση των στόχων που θέσαμε την Πρωτοχρονιά. Το να θέσουμε λογικούς στόχους και να ακολουθήσουμε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο είναι μια πιο πετυχημένη τεχνική πραγματοποίησης των στόχων μας από το να εξαντλήσουμε τον εαυτό σας σε μικρής διάρκειας αλλά έντονης δυναμικής εκρήξεις παραγωγικότητας ανά τακτά διαστήματα.

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω εστιάζει την προσοχή μας στους στόχους μας. Μας διδάσκει να παίρνουμε τις επαγγελματικές και προσωπικές μας υποσχέσεις στα σοβαρά.

Παρόλο που πρόκειται να έρθουμε αντιμέτωποι με απροσδόκητες καταστάσεις που είναι το αποτέλεσμα της όψης τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης και του άστατου πλανήτη Ουρανού, η σύνδεση της με τον Πλούτωνα μας δίνει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε τις εργασίες που έχουμε γράψει στην ατζέντα μας.

Η σύνδεση της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα μας δίνει την δύναμη να ξεπεράσουμε τις όποιες αμφιβολίες έχουμε για τον εαυτό μας και να αναλάβουμε δράση απέναντι στις προκλήσεις της ζωής. Η σκληρή δουλειά μας δίνει την δυνατότητα να ανέβουμε την σκάλα της επιτυχίας δίχως να εξαντλήσουμε τις πηγές ενέργειας που διαθέτουμε μέσα μας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

κριός
Με το να συμπεριφέρεστε σαν αφεντικό στα άτομα που στέκουν δίπλα σας, αυτομάτως δεν κερδίζετε και το δικαίωμα να κατευθύνετε τις ενέργειες των έργων πάνω στα οποία εργάζεστε με τον τρόπο που επιθυμείτε εσείς. Αν και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ενισχύει τον 10οίκο του Στάτους σας, οι άνθρωποι είναι πιθανότερο να σας ακολουθήσουν όταν εσείς θα ενεργείτε σύμφωνα με την αλήθεια σας παρά όταν θα γυρίζετε τριγύρω φωνάζοντας εντολές στον καθένα τους.

Ειρωνικό μεν αλλά είναι αλήθεια πως αν υιοθετήσετε ένα πιο ευγενικό τρόπο αλληλεπίδρασης με τους άλλους τότε θα καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε εσείς, δηλαδή να κάνετε κουμάντο σε όλες τις καταστάσεις και τομείς της καθημερινότητας σας. Στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεται να πράξετε είναι απλά να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας και να ευχηθείτε να κάνουν και οι υπόλοιποι το ίδιο.

ταύρος
Μπορεί να νομίζετε ότι ξέρετε πως θα εξελιχθεί η ημέρα σας , όμως κάποιο απροσδόκητο γεγονός ίσως σας αναγκάσει να αλλάξετε τα σχέδια σας. Η γεμάτη σιγουριά Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω βρίσκεται στον 9ο οίκο των Μεγάλων Ιδεών αλλά ο σχηματισμός όψης τετραγώνου που θα κάνει με τον Ουρανό θα επιφέρει μια κάποια σύγχυση στην ατμόσφαιρα.

Δυστυχώς με το να υπέρ αντιδράσετε , το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χειροτερέψει η κατάσταση. Η καλύτερη σας επίλυση είναι οι καλό εξεταζόμενες τροποποιήσεις ακόμα και αν τα αποτελέσματα τους καθυστερήσουν λιγάκι να φανούν. Μπορείτε ακόμα να επιτύχετε τους στόχους σας αρκεί να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες, να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ξαναδείτε όλα τα δεδομένα υπό μία ευρύτερη προοπτική.

zwdia-tarw-1

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

δίδυμοι
Ενδέχεται να βιώσετε μία έντονη κλειστή ημέρα γεμάτη από προσωπικές αμφιβολίες σε περίπτωση που η γενική εικόνα της ημέρας σας αποκλίνει κατά πολύ από την εικόνα που είχατε σχηματίσει αρχικά στο μυαλό σας. Μπορεί ακόμα και να φτάσετε στο σημείο να θεωρήσετε πως ότι κάνατε τις προηγούμενες εβδομάδες ήταν μάταιο εντελώς τελικά. Όμως πριν καταλήξετε σε αυτή την θεώρηση μάθετε ότι η αλλαγή είναι αργή και σταθερή μιας και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω βρίσκεται στον 8ο οίκο της Μεταμόρφωσης στο ζώδιο σας.

Η λέξη κλειδί για την επιτυχία σας την περίοδο αυτή είναι η λέξη υπομονή. Θα είναι μεγάλο λάθος από την μεριά σας να δράσετε απερίσκεπτα μόνο και μόνο επειδή σας νευριάζει η έλλειψη πρόοδου στους τομείς που προσπαθείτε τόσο πολύ. Να παραμείνετε επίμονοι και όταν τελικά λάβετε τα πρώτα αποτελέσματα από τις προσπάθειες που ήδη έχετε καταβάλει τότε θα νιώσετε αρκετά πιο αισιόδοξοι και πιο παραγωγικοί μονομιάς.

καρκίνος
Πιθανότατα να είστε συναισθηματικά στρεσαρισμένοι με μία ερωτική ή φιλική σχέση σας, μιας και όποια προσπάθεια προσέγγισης κάνατε τελικά κατέληξε σε διαμάχη ή σε καυγά μεταξύ σας μέχρι στιγμής. Και μιας και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω βρίσκεται στον 7ο οίκο των διαπροσωπικών σας σχέσεων σας είναι και τρομερά δύσκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με τόση ευκολία.

Πάλι καλά που η συνέπεια σας θα επιβραβευτεί και η επιθυμία σας να φανερώσετε την αδυναμία σας στα μάτια του άλλου όσο αφορά το γεγονός αυτό, τελικά θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με το εν λόγω άτομο. Ακόμα και αν αρχικά μια συζήτηση φαίνεται να είναι τεταμένη, το να επιμείνετε σε αυτή τελικά θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

zwdia

λέων
Η τυπική σας ρουτίνα του Σαββατοκύριακου μπορεί πραγματικά να γυρίσει ανάποδα, μιας και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα βρεθεί στον 6ο οίκο των Λεπτομερειών. Δεν σας αρέσει να κάνετε τις δραστηριότητες διαφορετικά από όπως τις κάνετε, οπότε αρχικά η αλλαγή ταχύτητας εκτέλεσης των δραστηριοτήτων αυτών θα σας επιφέρει δυσφορία. Ωστόσο αυτό το ταρακούνημα στον τομέα των συνηθειών σας θα αποκαλύψουν και κάποιες δραστηριότητες σας οι οποίες χρήζουν αλλαγής. Μην χάσετε όμως αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο σας αναπολώντας τα παλιά: λίγα θα κερδίσετε με το να σκέφτεστε το παρελθόν σας ίσως από μια γεύση πικρίας. Αντί αυτού λοιπόν δημιουργήστε το μέλλον που επιθυμείτε με το να τροποποιήσετε τον τρόπο που αντιδράτε στις καταστάσεις του παρόντος.

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

παρθένος
Αν περιμένατε την ιδανική στιγμή να πείτε κάτι σοβαρό ή να μοιραστείτε κάτι με κάποιο άτομο που έχετε πολύ κοντά στην καρδιά σας, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Η υπολογιστική Νέα Σελήνη του Αιγόκερω βρίσκετε στον 5ο οίκο της αυτοέκφρασης με αποτέλεσμα να σας δώσει την δύναμη και την ώθηση που έχετε ανάγκη ώστε να αποκαλύψετε αυτό που θέλετε στο άτομο αυτό. Έπειτα από αρκετή και ώριμη σκέψη είστε επιτέλους έτοιμοι να αποκαλύψετε τα χαρτιά σας. Να έχετε υπόψη ότι με το να κρατάτε πολλά μυστικά αποτρέπεται το γεγονός του να έχετε μία ευκαιρία στην επιτυχία, για αυτό να είστε ειλικρινείς και θα μετατρέψετε έτσι την στιγμή αυτή ως την ιδανική σας ευκαιρία για να λάβετε την επιτυχία και την ευτυχία που σας αξίζει στην πραγματικότητα.

ζυγός
Η προσωπική σας ζωή δεν ξεδιπλώνετε με τον τρόπο που εσείς θέλετε, όμως κάντε λίγο υπομονή διότι τελικά θα γίνει αυτό που επιθυμείτε. Αν και κατά μήκος της διαδρομής σας θα εμφανιστούν μερικά απροσδόκητα εμπόδια τελικά θα καταφέρετε να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε αφού η φιλόδοξη Νέα Σελήνη του Αιγόκερω, θα σας οδηγήσει την σταθερότητα καθώς ενεργοποιεί τον 4ο οίκο του ζωδίου σας που σχετίζεται με τα Ιδρύματα και τις Οργανώσεις.

Να έχετε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας συνεχώς την πληροφορία πως ίσως αργήσει κάπως να έρθει το τελικό αποτέλεσμα μιας και αυτή την στιγμή φτιάχνετε τις σταθερές βάσεις πάνω στις οποίες πρόκειται να χτίσετε αρκετούς από τους στόχους της ζωής σας. Τέλος κατά ειρωνικό κάπως τρόπο, όσο περισσότερο περιμένετε για έναν αποτέλεσμα να φανεί, τόσο περισσότερο θα εκτιμήσετε και το αποτέλεσμα αυτό

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

σκορπιός
Έφτασε η στιγμή να ξεκινήσετε μία αρκετά μεγάλης σημασίας συζήτηση για ένα θέμα αυτή την στιγμή, ιδίως αν νιώθετε πως η ουσία των πραγμάτων έχει ήδη αρχίσει να βράζει κάτω από την επιφάνεια του ζητήματος αυτού. Αποφεύγοντας την συζήτηση μόνο εντείνει τις ήδη τεταμένες δυναμικές της σχέσης σας αυτής.

Ευτυχώς η γήινη Νέα Σελήνη του Αιγόκερω σταθεροποιεί τον 3ο οίκο της Επικοινωνίας, και σας δίνει την δυνατότητα να σημειώσετε πραγματική πρόοδο με το να βρείτε κοινό έδαφος με την άλλη μεριά. Όμως από την άλλη δεν είναι σοφό να δώσετε ένα τέλος στην υπόθεση αυτή ακόμα. Καλύτερα να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή και να περιμένετε να κατευνάσουν εντελώς τα πνεύματα ώστε η λύση που θα δοθεί να ευχαριστεί τελικά όλους τους εμπλεκόμενους.

zwdia

τοξότης
Το να εκφράσετε το πως νιώθετε σας είναι πολύ δυσκολότερο από ότι συνήθως, όμως είστε σε μία τελική ευθεία όπου επιτέλους η ένταση αυτή που νιώθετε μέσα σας είναι σχεδόν έτοιμη να διαλυθεί εντελώς. Ευτυχώς η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω βρίσκεται στον 2ο οίκο της Αυτοεκτίμησης σας και από ότι δείχνουν τα πράγματα η τύχη σας αρχίζει και βελτιώνεται τώρα πια. Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα αυτό είναι περισσότερο το αποτέλεσμα της σκληρής εργασίας που κάνατε όλο το προηγούμενο διάστημα. Θα γευτείτε σύντομα τους καρπούς της εργασίας σας όμως μην περιμένετε να λάβετε πολλά και μάλιστα σύντομα μιας και ακόμα βρίσκεστε υπό την διαδικασία κτίσης των επιτευγμάτων σας.

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αιγόκερως
Μπορεί να πιστεύατε ότι είχατε όλες τις λύσεις για όλα τα ζητήματα, όμως η πραγματικότητα δίνει άλλα δεδομένα τελικά. Η πραγματίστρια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας ενεργοποιεί τον 1ο οίκο σας, του Εαυτού σας και η υπέρ αισιοδοξία σας μπορεί να γυρίσει εναντίον σας αντί για υπέρ σας ιδίως αν επιδείξετε εγωιστική εμπιστοσύνη και τυφλή σιγουριά στο πλάνο σας. Αποφύγετε λοιπόν τις ακραίες αντιδράσεις: και μην χάνετε πολύτιμο χρόνο με το να ενθουσιάζεστε περισσότερο από όσο πρέπει με αυτά που απλώνονται μπροστά σας ή με το να θλίβεστε υπερβολικά για όσα αφήσατε πίσω σας. Αντί αυτού, διατηρήστε μία θετική στάση κατά την διάρκεια αυτής της αυξημένης συναισθηματικά περιόδου και κρατήστε τις σκέψεις σας απασχολημένες στην δημιουργία του μέλλοντος σας.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

υδροχόος
Τα πάντα μπορεί να σας φαίνονται περισσότερο σημαντικά από όσο είναι καθώς διανύετε μία αρκετή σημαντική στιγμή στην ζωή σας. Η δεινή Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω η οποία ενεργοποιεί τον 12ο οίκο του Καρμα σας, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια ατελή ζητήματα από το παρελθόν σας που φοβάστε ότι μπορεί να ματαιώσουν τα σχέδια που κάνατε για το μέλλον σας. Όμως μην ξεχνάτε ότι σας είναι αδύνατον τώρα να θυμάστε με κάθε ακρίβεια τα γεγονότα αυτά που ανήκουν στο παρελθόν σας μιας και η χρονική απόσταση έθεσε χώρο για την φαντασία σας να τρυπώσει και να δημιουργήσει μία διαφορετική εικόνα από εκείνη που πραγματικά υπήρξε τότε. Για αυτό κρατηθείτε από την αλήθεια του παρόντος, στην οποία μπορείτε να βασιστείτε φυσικά, και αναμείνατε την προοπτική σας να επανέλθει στο φυσιολογικό της και πάλι καθώς οι ημέρες θα περνούν

ιχθείς
Είναι λες και βρίσκεστε πάνω στην κορυφή του βουνού, όπου η ορατότητα σας είναι ολοκάθαρη και βλέποντας από πάνω προς τα κάτω σκέφτεστε ποια διαδρομή επιστροφής να επιλέξετε τελικά. Μπορείτε να δείτε καθαρά προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς η έξυπνη Νέα Σελήνη του Αιγόκερω βρίσκεται στον 11ο οίκο των Μακροχρόνιων Στόχων σας. Αν και κανονικά θα επιστρατεύατε την φαντασία σας σε αυτό το σημείο για να οραματιστείτε την διαδρομή της επιστροφής σας, αυτή την φορά η πραγματικότητα είναι πολύ πιο καθαρή από την φαντασία σας. Συχνά εμπνέεστε από τα οράματα σας αλλά την συγκεκριμένη φορά είναι καλύτερα να κρατηθείτε από την κοινή λογική μιας και αυτή πρόκειται τελικά να σας οδηγήσει στην επιτυχία που ονειρεύεστε και όχι η διαίσθηση σας όπως έχετε συνηθίσει να συμβαίνει κυρίως στην ζωή σας.Όπως είπε άλλωστε και ο Βολτέρος -η κοινή λογική μόνο κοινή δεν είναι-

zodia-astra-tarot