ζωδια ωροσκοπιο ημερας 05/01 Τριτη

filia-pneymatiki-anaptyksi

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 05 Ιανουαριου

Πάρτε λίγο χρόνο ώστε να αναπνεύσετε βαθιά μιας και η σημερινή ημέρα είναι αντάξια μίας βόλτας σε roller coaster .

Μετα την αλλαγή της τροχιάς του Ερμή από ορθή σε ανάδρομη πορεία στην 2 μοιρα του Υδροχόου (15.07 μ.μ) έχουμε την εμφάνιση σχηματισμού τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Ερμή (14.01 μ.μ) καθώς επίσης και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα- επίσης σχηματισμός όψης τετραγώνου – (16.34 μ.μ).

 

Αρκετοί τομείς της ζωής κινούνται πάνω σε αντιθετικά ρεύματα και η ατμόσφαιρα είναι κάπως αταίριαστη αντί να είναι υποστηρικτική, ενώ η Σελήνη στο ισχυρό ζώδιο του Σκορπιού ενισχύει και άλλο την κατάσταση αυτή με την έναρξη ενός κενού σεληνιακού κύκλου διάρκειας 13 ωρών , ο οποίος αρχίζει στις 19.49 μ.μ και τερματίζει την στιγμή πουι η Σελήνη περναει στον Τοξότη στις 08.57 αύριο το πρωί.

zodia-taro-45

Στο δυναμικό αυτό χάος τέλος προστίθεται και η ετήσια σύνοδος του Ηλίου με τον εξτρεμιστή και κυβερνητη του υποκόσμου πλανήτη Πλούτωνα στις 05.29 τα ξημερώματα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-3-zodia

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 Α

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 Β

Όσο αφορά τώρα την αλλαγή της πορείας του πλανήτη Αγγελιοφόρου των Θεών Ερμή, από ορθή σε ανάδρομη, να περιμένετε όξυνση όλων των τομέων που σχετίζονται με αυτόν δηλαδή: επικοινωνία- μάθηση και πρωτοβάθμια εκπαίδευση- λέξεις και γλώσσα- την μεταφορά και τα ταξιδιωτικά προγράμματα- τις επιχειρήσεις και το εμπόριο- τα μηνύματα και την γραφειοκρατία- την υγεία και ιατρικές ανησυχίες – τις πέντε αισθήσεις- τον αέρα και την αναπνοή- τον άνεμο και τις αλλαγές της θερμοκρασίας- καθώς επίσης πράξεις φαινομενικής μαγείας- ταχυδακτυλουργία και κλοπή. Τέλος φροντίστε να μην πέσετε θύματα στρατηγικής του μάρκετινγκ και διαφόρων τεχνασμάτων πωλήσεων αγαθών και μην προβείτε στην υπογραφή κάποιου συμβολαίου που στο τέλος θα μετανιώσετε πικρά.

zwdia

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

Την στιγμή τώρα που η Σελήνη θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη , μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης (φαινόμενο που υπολογίζεται να συμβεί κατά τις 08,57 αύριο το πρωί). Τέλος αν και αρκετές από αυτές τις ασύμφωνες δυναμικές ενέργειες θα είναι ακόμα σε ισχύ ως και την Τετάρτη, σιγά σιγά η συσσώρευση αυτή των έντονων ψυχικών εντάσεων θα ξεκινήσει να διαλύεται , με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να χαμογελάμε ολοένα και πιο συχνά.

zwdia