ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/03-01/04 B

zwdia-aytokinita

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/03-01/04 B

ζώδια Ζυγός

Είναι δύσκολο ερώτημα: Πόσο πρέπει να δώσετε και πόσο να πάρετε; Αν το σκεφτείτε, ωστόσο, θα διαπιστώσετε ότι έχετε μπόλικη γνώση για να βρείτε την ισορροπία καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Ξεχάστε τους αμήχανους συμβιβασμούς στο μέσο της εβδομάδας, καθώς θα μιλάτε με τόση χάρη που οι άλλοι θα συμφωνούν με ότι κι αν προτείνετε. Χρησιμοποιείστε αυτό το υποστηρικτικό περιβάλλον για να εξερευνήσετε ιδέες και να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή μπορεί να σας βρουν περιορισμένους και να προσπαθείτε να ανακτήσετε την ελευθερία σας –από το παρελθόν σας και από φιγούρες εξουσίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, δοκιμάστε κάτι νέο (και περιμένετε να περάσετε πολύ καλά κάνοντας το).

zodia-taro-45

 

ζώδια Σκορπιός

Τι είναι αυτό το έντονο, φλογερό φως που έχει τυφλώσει τους πάντες; Δεν είναι ο ήλιος –εσείς είστε! Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σας έχει ζαλίσει τους πάντες καθώς ξεκινά η εβδομάδα, γι’ αυτό μην είστε ντροπαλοί. Καθίστε στο κέντρο της σκηνής και εξουσιάστε το κοινό σας. Πιθανότατα, οι προοπτικές για έρωτα θα είναι εμφανείς. Ακόμα, όμως, και το δικό σας μεγαλείο δεν θα είναι αρκετό για να κρατήσει την προσοχή σας στο μέσο της εβδομάδας –θα είστε πολύ απασχολημένοι στην προσπάθειά σας να αποφασίσετε αν πρέπει να πάρετε ένα ρίσκο.

Σε αυτή την περίπτωση, εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας. Αν κάτι μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, πιθανότατα δεν είναι. Προς το τέλος της εβδομάδας, η έξυπνη αντίληψή σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνδιαλλαγές –ή σε οτιδήποτε περιλαμβάνει τις φιλοδοξίες και τις επικοινωνιακές ικανότητες σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μείνετε ευέλικτοι, ειδικά όταν ασχολείστε με θέματα του σπιτιού.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Νιώθετε κακοδιάθετοι; Μπορεί να χαθείτε στις σκέψεις σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα και μπορεί να γίνετε λίγο συναισθηματικοί. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας την Δευτέρα, ξεκουραστείτε και σκεφτείτε –έχετε μια γεμάτη εβδομάδα μπροστά σας. Η Τρίτη και η Τετάρτη σας βρίσκουν κοινωνικά στα καλύτερα σας, διαπρέποντας στα πάντα. Είναι η ιδανική στιγμή για νέες σχέσεις και καινοτόμες ιδέες. Δεχτείτε το απροσδόκητο με αυτοπεποίθηση.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Ακόμα κι αν το πορτοφόλι σας είναι γεμάτο αυτή τη στιγμή, είναι η κατάλληλες ημέρες για να επανεξετάσετε τις προτεραιότητές σας –και να εξοικονομήσετε αναλόγως. Αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν μπορείτε να μην εντυπωσιάσετε. Νέες γνωριμίες θα εντυπωσιαστούν με τη δημιουργικότητα και την εξυπνάδα σας.

ζώδια Αιγόκερως

Είστε πιο προσεκτικοί από τους περισσότερους όταν παίρνετε αποφάσεις και αυτό ισχύει διπλά τη Δευτέρα. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επιδείξετε την αποστασιοποίηση και τις ανώτερες ικανότητες σας στην αξιολόγηση. Η έμφαση που δίνετε στην λεπτομέρεια θα σας οδηγήσει σε σοφές επιλογές. Θα συνεχίσετε να ασχολείστε με σχέδια και στρατηγικές μέχρι την Τρίτη και την Τετάρτη και δεν υπάρχει λόγος να περιοριστείτε –να είστε φιλόδοξοι και να παίρνετε με θάρρος αποφάσεις.

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, τα σχέδιά σας θα αποδώσουν με καταπληκτικό, επεκτατικό τρόπο. Θα επιτύχετε τους αξιοθαύμαστους στόχους σας και οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν. Αυτό το Σαββατοκύριακο, σκεφτείτε το διπλά πριν ξεκινήσετε κάτι νέο.

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Υδροχόος

Νιώθετε ντροπαλοί; Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, έχετε πολλά στο μυαλό σας και η ανάγκη σας για απομόνωση είναι πολύ σημαντική. Μείνετε εκτός τη Δευτέρα για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Μέχρι την Τρίτη και την Τετάρτη θα επιστρέψετε στον κλασικό, επεκτατικό, επικοινωνιακό εαυτό σας –μαζέψτε τους φίλους σας και κάντε κάτι διασκεδαστικό. Κάθε σχέδιό σας θα έχει επιτυχία, ειδικά αν καλέσετε μερικά νέα και φιλικά πρόσωπα.

Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, δείξτε πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση αν θέλετε να καταφέρετε κάτι. Χαλαρώστε, ωστόσο, το Σαββατοκύριακο, είστε γεμάτοι γοητεία και οι άλλοι θα ζητούν την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας.

ζώδια Ιχθύες

Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας! Καθώς ξεκινά η εβδομάδα κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας καταπατήσουν, γι’ αυτό προετοιμαστείτε για σύγκρουση. Είτε αυτό είτε προετοιμαστείτε να εξαφανιστείτε. Μέχρι την Τρίτη και την Τετάρτη, ο κίνδυνος θα έχει περάσει και η τύχη θα είναι και πάλι με το μέρος σας. Χρησιμοποιείστε την καλή σας τύχη για έναν καλό σκοπό (όπως το να βοηθήσετε κάποιον, ίσως;), αλλά μην περιμένετε η τύχη σας να σας βοηθήσει να κερδίσετε τον μουντρούχο προϊστάμενό σας (ή κάποια άλλη φιγούρα εξουσίας).

Πάρτε τα ηνία την Πέμπτη και την Παρασκευή και βοηθήστε τους άλλους να γίνουν ομάδα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, χαθείτε στην φαντασία σας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να φαντασιωθείτε το μέλλον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65