Μεγάλο ερωτικο Ταρω σκοπιο Οκτωβρίου

tarw-kosmos

Μεγάλο ερωτικο Ταρω σκοπιο Οκτωβρίου

Ενιαία Αρκανα

 

ζωδια  –  Κριός:

ταρω  κάρτα: Το Δέκα των Πεντάκτινων

zodia-taro-45

Ιδιαίτερα ερωτική περίοδος και με την εύνοια της Αφροδίτης στην νέα της θέση στις 08/10 πολλά είναι τα καυτά θέματα που θα τεθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Όσοι έχουν χωρίσει θα μπορέσουν με καρμικές ευκαιρίες να πλησιάσουν το άτομο που τους απασχολεί και να ξανα – προσπαθήσουν την επανένωση που θα είναι και πιο εύκολη από κάθε άλλη φορά.

 

ζωδια – Ταύρος:

ταρω  κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Ενδοοικογενειακές  διενέξεις και ερωτικοί καυγάδες θα ξεσπάσουν από τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Οι όψεις Άρη και ανάδρομου Ερμή  βγάζουν στην επιφάνεια τα άσχημα του παρελθόντος τα οποία πια έχουν γιγαντωθεί.  Η ένταση θα υποχωρήσει από τις 10 Οκτωβρίου και ύστερα που τα αστρολογικά κάνουν καλύτερες όψεις.

 

 

ζωδια –  Δίδυμοι:

ταρω  κάρτα: Οι Εραστές

Η κυκλοθυμία σας δεν βοηθάει στην εξέλιξη των αισθηματικών σας σχέσεων όλων των Διδύμων. Οι σχέσεις που έχουν διαλυθεί θα έχουν την ευκαιρία τους μετά τις 11 του Οκτωβρίου για επαναδιαπραγματεύσεις. Οι αδέσμευτοι που επιθυμούν να κάνουν το ένα βήμα παραπέρα στην ερωτική τους ζωή, θα έχουν μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο επαφές που θα τους ενθουσιάσουν.

 

 

ζωδια – Καρκίνος:

ταρω  κάρτα: Ο Άσος των Ράβδων

Θα πάρετε ‘το αίμα σας πίσω’!!! Ένας καταπληκτικός μήνας για όλους τους Καρκίνους ελεύθερους και χωρισμένους που θα τους δικαιώσει σε όλα επίπεδα. Οι χωρισμένοι ακόμα και μηνών.. θα δουν την άλλη πλευρά  να τους πλησιάζει και να ζητάει ευκαιρίες. Για τους μόνους κάτι από τις 11/10 και ύστερα θα βρεθείς την πορεία σας που θα σας γοητεύσει.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια –  Λέων:

ταρω  κάρτα: Το Οχτώ των Κυπέλλων

Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα ξεπεραστούν. Αυτοί που έχουν προγραμματίσει ή σκέφτονται σοβαρά για γάμο ή συμβίωση… από τις 12 του Οκτωβρίου θα μπορέσουν να ξαναδούν τα πάντα με πιο σοβαρή ματιά. Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και σε αυτούς που έχουν πιαστεί στα δίκτυα δύσκολου έρωτα και ζητούν εξέλιξη…θα την έχουν.

 

 

ζωδια  – Παρθένος:

ταρω  κάρτα: Ο Τροχός της Τύχης

 

Οι δύσκολες καταστάσεις και τα πισωγυρίσματα μέσα σε ερωτικές χέσεις μέχρι τις 09 του Οκτωβρίου θα τερματιστούν. Οι μέρες που πλησιάζουν θα σας δώσουν αστρολογική εύνοια έτσι ώστε να πείσετε για τις προθέσεις σας και να κατακτήσετε όλους τους ερωτικούς σας στόχους.

 

ζωδια – Ζυγός:

ταρω  κάρτα: Το Δύο των Κυπέλλων

Τα σταθερά σας βήματα είναι αξιοζήλευτα. Ο Ήλιος προστάτης πάνω στις σκέψεις και τις σοβαρές σας προθέσεις. Αυτοί που έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή μέχρι τα μέσα του μήνα θα επανασυνδεθούν με παλιά τους εκκρεμή αγάπη.. που ποτέ δεν έσβησε. Οι Ζυγοί που ψάχνουν.. θα έχουν ποικιλία προτάσεων. Είναι ο μήνας σας…εκμεταλλευτείτε το!

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Σκορπιός:

ταρω  κάρτα: Το Πέντε των Ράβδων

Απολαύστε την συντροφιά που σας δίνετε απλόχερα του ανθρώπου σας. Μέχρι τις 20/10 θα έχετε και περισσότερες σοβαρές προτάσεις για το κοινό σας μέλλον. Αυτοί που βιώνουν μοναξιά ή χωρισμό, θα καταφέρουν μέσω διπλωματικών διαλόγων να παρουσιάσουν προτάσεις που θα πείσουν για επανασύνδεση και σε ταχείς ρυθμούς.

 

 

ζωδια  – Τοξότης:

ταρω  κάρτα: : Ο Ήλιος

Αργά η γρήγορα θα δικαιωθείτε. Είσαστε το πιο επιβαρημένο ζωδιο του κύκλου. Σαφώς και ο Κρόνος δεν χαρίζεται…. αλλά οι θετικές του όψεις με τον Ερμή μέχρι τις 18/10 θα σας δώσουν την πολύτιμη ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας την πορεία της σχέσης… ίσως και το τερματισμό. Αυτοί που έχουν σχέση σε απόσταση θα βρουν τον τρόπο για συνάντηση προσεχώς.

 

ζωδια  – Αιγόκερως:

ταρω  κάρτα: Το Δέκα των Σπαθιών

Οι ερωτικές σας σχέσεις και λοιπές σχετικές γνωριμίες σας κάνουν νερά και το έχετε αντιληφθεί εδώ και αρκετό καιρό. Μην δώσετε περισσότερο χρόνο σε κάτι που δεν αξίζει πια. Όσοι Αιγόκεροι κοιτούν με σοβαρή σκέψη για επανασύνδεση το πρόσφατο παρελθόντος,  θα δεχτούν ίσως και μια ευχάριστη είδηση που θα τους ξεκλειδώσει τις όποιες δράσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια  – Υδροχόος:

ταρω  κάρτα: Το Αστέρι

Καταπληκτικές οι ημέρες ακόμα και με τον ανάδρομο Ερμή να προκαλεί ευθέως όλα τα ζωδια τους αέρα. Όσοι ήδη έχουν βρει το κατάλληλο άτομο θα δεχτούν πρόταση για κάτι περισσότερο για το επόμενο έτος 2016. Πριν απαντήσετε … κοιτάξτε και την πρακτική – υλική πλευρά του θέματος. Οι ελεύθεροι θα δοκιμαστούν μεταξύ πολλών πειρασμών μέσα από χώρους διασκέδασης και όχι μόνο!

 

 

ζωδια – Ιχθείς:  Είστε οι τυχεροί των ημερών. Δεν σας ακουμπάει καμία άσχημη αστρολογική όψη. Αυτό σημαίνει ότι έχετε χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τα όποια δύσκολα με τον άνθρωπο σας αλλά και να πλησιάσετε περισσότερο αυτούς που θέλετε την ερωτική προσοχή τους. Ο μήνας θα χρειαστεί μια μικρή προσοχή στις 13 με την νέα σελήνη να επηρεάζει τα νεύρα όλων των υδάτινων ζωδίων.

ταρω  κάρτα: Ο Αρχιερέας