Αστρολογία 02-08/07 Παθιασμένα Συναισθήματα

σχεσεις-zwdia-ωροσκοπιο-αστρολογια-zodia

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07

Πολεμιστές, τα άστρα σας συνιστούν να απομακρυνθείτε από τα όπλα μαζικής καταστροφής.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τη μάχη…

Σημαίνει μόνο ότι πρέπει να στραφείτε σε άλλες στρατηγικές, που θα έχουν ρεαλιστικά αποτελέσματα!

zodia-zvdia-22

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου, ο Χείρων θα κάνει αναστροφή στην πορεία του και θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Στις 7 Απριλίου ο Κένταυρος και επουλωτής των πληγών, βγήκε από τους Ιχθύες και πέρασε στον Κριό – για πρώτη φορά μετά το 1970. Πρόκειται για μια μετάβαση με ουσιαστικές επιδράσεις.

Ο Χείρων ήταν στους Ιχθύες από τον Απρίλιο του 2010, απ’ όπου ενίσχυσε τους πάντες στη διαδρομή τους για ίαση μέσω του υποσυνείδητου και της ονειροπόλησης. Έκτοτε, ο διαλογισμός έγινε ευρύτερα γνωστός και αποδεκτός. Οι τεχνικές εναλλακτικής θεραπείας και τα βότανα δεν είναι πλέον στο περιθώριο. Όλο και περισσότεροι στρέφονται στη συναίσθηση και διευρύνουν τις πνευματικές τους δυνατότητες, καθώς μαθαίνουν τα ευεργετικά αποτελέσματα της χαλάρωσης. Όλα αυτά αποτελούν το βασίλειο των Ιχθύων!

zwdia - love

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07

Όσο ο Χείρων θα διαμένει στον ορμητικό και επικεντρωμένο Κριό – από τις 17 Απριλίου 2018 μέχρι τις 24 Απριλίου 2017 – ο πλανήτης μας θα έχει να επουλώσει μια καινούργια πληγή, που αφορά τις ηγεσίες και την επίλυση συγκρούσεων. Στις ανώτερες δονήσεις της, η ενέργεια του Κριού είναι μεγαλόψυχη και καινοτόμα, γνήσια και προωθητική. Ωστόσο, η έλλειψη εξισορρόπησης της ενίοτε, μπορεί να την κάνει επιθετική και πολεμοκάπηλη, βίαιη και απερίσκεπτη.

Ας είμαστε ειλικρινείς: από τις αιματηρές επιθέσεις σε σχολεία, μέχρι την κατάλυση της οικογένειας αλλά και την κατάρρευση καίριων συμμαχιών ανά το παγκόσμιο, το 2018 έχει αυξηθεί η αγωνία και έχει μειωθεί η εκτόνωση πιέσεων. Πώς να μην κατακλύζει τους πάντες η οργή, με τόση ανισότητα που επικρατεί;

taro-tarw

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07

Ο ρόλος του Χείρωνα είναι να διασφαλίσει, ότι δεν θα φτάσει κανείς στο σημείο να απολέσει όλο το απόθεμα της προσωπικής του δύναμης. Για παράδειγμα, πόσοι δεν έχετε χαραμίσει ώρες από τη ζωή σας σε «αντιδικίες» στα μέσα μαζικής δικτύωσης – ακόμα και για θέματα που ουσιαστικά δεν σας αφορούν, με ανθρώπους που ουσιαστικά δεν ξέρετε; Όση «δικαίωση» κι αν σας δίνει όλο αυτό προσωρινά, είναι βέβαιο ότι καμία επίδραση έχει στην καθημερινότητα των πάντων!

Η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα, έχει τη δυναμική να σας ωθήσει όλους να πάτε πιο βαθιά… Ακόμα και να σκαλίσετε την κάθε πληγή, προκειμένου ο πόνος να γίνει αισθητός και να ξυπνήσει τις μάζες που είναι σε λήθαργο. Με τον πύρινο Άρη που κυβερνά τον Κριό, να κινείται επίσης ανάδρομος μέχρι τις 27 Αυγούστου, αυτό καθίσταται πλέον απαραίτητο!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07

 

Η θηλυκή θεϊκή δύναμη θα έχει τη δική της επικράτηση μέσα σε αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος θα χορεύει μέσα στον Καρκίνο και θα σχηματίσει δύο αρμονικά τρίγωνα. Το πρώτο θα είναι με τον γενναιόδωρο Δία, που βρίσκεται στον μυστικιστικό και αλχημιστή Σκορπιό. Πρόκειται για μια όψη που θα αποτελέσει μια ευχάριστη

υπενθύμιση, για τον δυναμικό ρόλο που είναι προορισμένες να παίξουν οι γυναίκες στο μέλλον.

Με αυτούς τους δύο πλανήτες σε ζώδια του στοιχείου του Νερού, τα συναισθήματα θα είναι βαθιά και παθιασμένα. Μην συγκρατηθείτε καθόλου αν έχετε να εκφράσετε αισθήματα… Ο δίκαιος Δίας θα κινείται επίσης ανάδρομος μέχρι την επόμενη Τρίτη, που υποδηλώνει ότι θέλετε να τα βγάλετε στην επιφάνεια εδώ και καιρό!

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07

Η ατμόσφαιρα του σαββατοκύριακου αναμένεται να είναι ονειρική και παραμυθένια, με έμφαση στην Κυριακή 8 Ιουλίου. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο, θα συνευρεθεί με τον πνευματικό Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Ο συμπονετικός θεός των υδάτων κινείται επίσης ανάδρομος, γεγονός που θα σας επιτρέψει να επανορθώσετε προς όσους ασκήσατε σκληρή κριτική ή φερθήκατε με τραχύτητα αντί να δώσετε μια τρυφερή αγκαλιά!

Απολαύστε αυτές τις ένθερμες δονήσεις, για να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. Περάστε χρόνο μαζί τους κοντά στο υδάτινο στοιχείο (το βασίλειο του Ποσειδώνα), βουτήξτε στα νερά για να εξαγνίσετε το πνεύμα και το σώμα σας, ετοιμάστε και ένα περιποιημένο πικνίκ… Με τον λιχούδη Ήλιο από τον Καρκίνο στο προσκήνιο, πολλά μπορούν να προκύψουν πάνω στις νωπές πετσέτες στην παραλία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra