ωροσκοπος: η μοναδική σου προσωπικοτητα

astrologia-problepseis-oroskopia-ζωδια-ωροσκοπος-zwdia-zodia

ωροσκοπος: η μοναδική σου προσωπικοτητα

Όταν κάποιος σε ρωτάει τι ζωδιο είσαι, αυτό που σε ρωτάει στην πραγματικότητα είναι σε ποιο ζωδιο ήταν ο ήλιος την ημέρα που γεννήθηκες. Όμως, υπάρχει και ο ωροσκοπος, που είναι το ίδιο σημαντικό σημείο στον χάρτη σου. Ο ωροσκοπος σηματοδοτεί το πώς αλληλεπιδράς με τους άλλους ανθρώπους και αντιπροσωπεύει την μάσκα που βλέπουν οι άλλοι πριν γνωρίσουν τον πραγματικό σου εαυτό. Επίσης έχει τεράστια σημασία για την εξωτερική σου εμφάνιση.

Ενώ ο ηλιος χρειάζεται έναν μήνα για να διανύσει ένα ζωδιο, η περιστροφή της γης υποδηλώνει πως ο ωροσκοπος αλλάζει κάθε δύο ωρες. Έτσι, ο ωροσκοπος καθορίζεται από την ωρα και το μέρος που γεννήθηκες, και εξηγεί το λόγο που κάποιοι, ενώ γεννήθηκαν την ίδια μέρα του ίδιου χρόνου, μπορεί να είναι τόσο διαφορετικοί.

Ο ωροσκοπος, επηρεάζει την ερωτική σου ζωή αι δείχνει γιατί υπάρχει έλξη με τόσο ασύμβατα ηλιακά ζωδια! Μάθε ποιος είναι ο ωροσκοπος σου και ύστερα μάθε πως επηρεάζει το ηλιακό σου ζωδιο και τις σχέσεις.

zodia-zvdia-22

ωροσκοπος κριος

Παρορμητική και γενναία, είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από όλους. Έχεις ισχυρό αίσθημα δικαιοσύνης αλλά στην προσπάθειά σου να πετύχεις την δικαιοσύνη σου λείπει το τακτ. Όμως, υπάρχει κάτι το παιδικό στον αυθορμητισμό σου, το οποίο τους αφοπλίζει όλους. Συνήθως νιώθεις έλξη για ζυγους, λέοντες και τοξοτες.

ωροσκοπος ταυρος

Ενώ είσαι ευγενική και παθητική, είσαι ταυτόχρονα απίστευτα πεισματάρα. Χάνεις την ψυχραιμία σου όταν κάποιος απειλεί την ασφάλειά σου. Συνήθως είσαι όμορφη με μελωδική φωνή και απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες. Όμως θέλεις να έχεις τον έλεγχο, πράγμα που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν μέχρι να είναι πια αργά! Βρίσκεις κοινό έδαφος με τον σκορπιο, την παρθενο και τον αιγοκερω.

ωροσκοπος διδυμος

Τα κινητά εφευρέθηκαν για εσένα, καθώς λατρεύεις να κουβεντιάζεις. Μπορείς να μιλάς ταυτόχρονα με αρκετούς ανθρώπους χωρίς κανένα πρόβλημα. Βαριέσαι εύκολα και για να μείνεις συγκεντρωμένη πάνω σε ένα αντικείμενο πρέπει να υπάρξει αρκετή πειθαρχία. Αυτός ο ωροσκοπος εξασφαλίζει νεανική εμφάνιση. Λατρεύεις να μοιράζεσαι ιδέες με τον τοξοτη, τον ζυγο και τον υδροχοο.

ωροσκοπος καρκινος

Έχεις μία μεγάλη ανάγκη να φροντίζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, και κάνεις τα πάντα για να αποφύγεις την απόρριψη. Συμπονάς τους άλλους, αλλά είσαι κυκλοθυμική, ειδικά στην νεα σεληνη και την πανσεληνο. Υπάρχει κάτι το απαλό στην εμφάνισή σου, αλλά δίνεις μάχη για να φροντίσεις τη γραμμή της μέσης σου. Λατρεύεις τον τρόπο που σε φροντίζει ο αιγοκερως και ταιριάζεις με τον σκορπιο και τον ιχθυ.

zwdia

ωροσκοπιος λεων

Η εντυπωσιακή σου παρουσία φωτίζει το περιβάλλον και αν αποδεχτείς πως δεν βρίσκεσαι πάντα στο επίκεντρο, μπορείς να χαλαρώσεις. Είσαι πιστή, αλά πρέπει να δουλέψεις αρκετά πάνω στα θέματα της συμπόνιας. Τα μαλλιά σου ξεχωρίζουν τις περισσότερες φορές. Σου αρέσουν οι υδροχοοι, καθώς τολμούν να σου αντιμιλήσουν. Ο κριος και ο τοξοτης είναι επίσης άτομα που σου ταιριάζουν.

ωροσκοπος παρθενος

Είσαι τόσο περίπλοκη που ακόμα και το πιο ασήμαντο περιστατικό μπορεί να σε κρατήσει ξύπνια για εβδομάδες. Είσαι σκληρή με τον εαυτό σου, καθώς δεν ανταποκρίνεσαι ποτέ στα υψηλά σου ιδανικά. Όμως, το θετικό είναι πως είσαι πρακτική και πάντα δείχνεις πιο μικρή από όσο είσαι στην πραγματικότητα. Οι ιχθυες σου μαθαίνουν το βαθύτερο νοημα και πώς να χαλαρώνεις. Οι αιγοκεροι και οι ταυροι, είναι επίσης συμβατοί.

ωροσκοπος ζυγος

Γοητευτική και δίκαιη, θέλεις πάντα να υπάρχει ισορροπία στα πάντα. Το διοχετεύεις αυτό στην εργασία σου και στην προσωπική σου ζωή, για να αποφεύγεις τις θυελλώδεις σχέσεις ή την μη ύπαρξή τους, καθώς μισείς να είσαι μόνη. Οι υδροχοοι και οι δίδυμοι σε διεγείρουν, ενώ οι κριοι αποτελούν άλλη μία καλή επιλογή.

ωροσκοπιος σκορπιος

Είσαι μυστικοπαθής και δεν θες να αποκαλύπτεις τίποτα. Οι άλλοι χάνονται στα βαθιά σου μάτια, αλλά αυτό δεν σου δίνει κάποια ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Μόλις ερωτευτείς, τα δίνεις όλα. Η συναισθηματική ασφάλεια είναι αρκετά σημαντική για εσένα, όπως και ο τραπεζικός σου λογαριασμός. Ο ταυρος καταλαβαίνει τις ανάγκες σου, καθώς και ο καρκινος. Ερωτεύεσαι επίσης ιχθύες, αν και σε τρελαίνουν στο τέλος.

zwdia

ωροσκοπος τοξοτης

Είσαι τόσο φιλική και ανοιχτή, αλλά και επιρρεπής σε ατυχήματα. Με τα μάτια σου καρφωμένα στον ορίζοντα, πολλές φορές αγνοείς αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου. Ενδιαφέρεσαι για τα πάντα, αρκεί να μην σε περιορίζει. Πολλές φορές σκέφτεσαι να μπεις σε ένα αεροπλάνο με άγνωστο προορισμό. Ο διδυμος σε συναρπάαζει, ενώ ο λεων και ο κριος έχουν την ίδια έμπνευση με εσένα όσον αφορά τη ζωή.

ωροσκοπος αιγοκερως

Φαίνεσαι σοβαρή, αλλά το χιούμορ σου κερδίζει τους άλλους. Είσαι ξεροκέφαλη όσον αφορά τα χρήματα και τις υποχρεώσεις, καθώς παίρνεις τις δεσμεύσεις σου αρκετά σοβαρά. Πολλές φορές νιώθεις εκτός τόπου όταν είσαι μικρή, αλλά σταθεροποιήσει μετά τα 30. Για αυτό μην δυσκολεύεις τον εαυτό σου. Οι καρκίνοι εκτιμούν την τάση σου να τους προστατεύεις, ενώ ο ταυρος και η παρθενος επηρεάζουν τον αισθησιασμό σου.

ωροσκοπος υδροχοος

Είσαι άνθρωπος της παρέας, αλλά επειδή νιώθεις πως όλοι είναι ίσοι κάτω από τον ήλιο, μερικές φορές παραμελείς τα κοντινά σου πρόσωπα. Είσαι χαρισματική και προσελκύεις ασυνήθιστους ανθρώπους και αναπάντεχες περιπέτειες, ακριβώς όπως σου αρέσει. Σου ταιριάζει ο λεων, οι διδυμοι και φυσικά ο ζυγος.

ωροσκοπος ιχθυς

Είσαι ευαίσθητη και συμπονετική, αλλά συμπεριφέρεσαι σαν σφουγγάρι, καθώς ρουφάς οτιδήποτε βρίσκεται στην συναισθηματική ατμόσφαιρα. Σιχαίνεσαι την απογοήτευση και την αντιμετώπιση, έτσι όταν δεν σου φέρονται σωστά, εξαφανίζεσαι. Έχεις πολλές πιθανότητες σχέσης με έναν παρθενο, καθώς σου αρέσει να σου φέρονται σαν να είσαι παιδί. Ο καρκινος και ο σκορπιος, έχουν τα ίδια ρομαντικά ιδανικά με εσένα.

zwdia