zwdia: Ερωτικό Σαββατόβραδο- 1/11

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

zwdia: Ερωτικό Σαββατόβραδο- 1/11

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia-Κριός:

Οι  ερωτικές σας υποθέσεις (όλες όμως), θα πρέπει από σήμερα να ιεραρχηθούν, και να αποφασίσετε ποια αξίζει τελικά να βρίσκετε στο πλευρό σας. Μια θετική ημέρα που θα δώσει την σειρά της σε μια άκρως ενδιαφέρουσα νύχτα με πικάντικες αποχρώσεις.

 

ζωδια-Ταύρος:

Ιδανική ημέρα για να απομακρυνθείτε από κακές συνήθειες και εξαρτήσεις με ευκολία και οριστικά. Το βράδυ προμηνύετε ερωτικό με το συντροφικό σας ταίρι. Για τους ελεύθερους…ίσως διασταυρωθείτε με κάτι από το παρελθόν σας. Ψυχραιμία!

 

ζωδια-Δίδυμοι:

Αερικά του κόσμου τούτου, σήμερα δεν πιάνεστε. Από το πρωί θα χτυπάνε τα τηλέφωνα με προσκλήσεις, για όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Συνεργάτες, φιλίες αλλά και ξεχασμένοι έρωτες τυχόν να εμφανιστούν στο διάβα σας…ως γνωστόν, βάλτε τα όλα σε ένα τσουβάλι, και αρχίστε την εκκαθάριση.

zodia-taro-45

 

ζωδια-Καρκίνος:

Η μέρα προβλέπεται γεμάτη από συναναστροφές και μετακινήσεις. Μετά τις 20:00 το βράδυ, θα έχετε ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις από το συντροφικό σας ταίρι, και ιδίως εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 12 Ιουλίου, θα σας προσφερθούν και υλικά δώρα ή και εξυπηρετήσεις.

 

 

ζωδια-Λέων:

Οι επόμενες ώρες θα σας βρουν  ανάμεσα σε παρόν και παρελθόν. Μην ακούσετε μόνο την  καρδία σας…δηλαδή να τα κρατήσετε όλα ‘κάτω από την μασχάλη’…σκεφτείτε το τι σας κάνει ευτυχισμένο…και απορρίψτε ευγενικά. Οι ελεύθεροι θα περάσουν καλά με καινούργιες γνωριμίες.

 

ζωδια-Παρθένος:

Ευχάριστη η διάθεση σας από το μεσημέρι και μετά, που οι προτάσεις για έξοδο και ψυχαγωγία θα πέφτουν βροχή. Κρατήστε την πιο ενδιαφέρουσα, πάρτε το ταίρι σας και απολαύστε το βράδυ…!

ζωδια-Ζυγός:

Ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπλήξεις, μιας και άτομο που έκρυβε  μέχρι και τώρα τον έρωτα –ενδιαφέρον του για εσάς, θα σας ανοιχτεί…και θα σας προκαλέσει ανοιχτά. Το ζητάγατε καιρό από το σύμπαν, να σας φανερωθεί κάτι τέτοιο. Καλά ξεμπλέγματα!

 

ζωδια-Σκορπιός:

Ότι και να πούμε για εσάς για απόψε θα είναι ελάχιστο. Είσαστε μέσα στον ζωδιακό σας μήνα, και όλα τα διαπλανητικά φαινόμενα σας χαμογελούν…τι άλλο θέλετε?  Κάτι ενδιαφέρον, που έχετε την προσοχή του εδώ και καιρό θα σας μιλήσει. Καλή επιτυχία.

 

ζωδια-Τοξότης:

Σε περίπτωση που αυτήν την εποχή ζείτε έναν νέο έρωτα, απόψε θα σας γίνει ερωτική εξομολόγηση και θα βιώσετε μια κτητική συμπεριφορά. Τυχερούληδες. Για τα ελεύθερα παιδιά, πολλές και νέες γνωριμίες σήμερα θα εισέλθουν στον οπτικό σας ορίζοντα. Διαλέχτε το καλύτερο!

 

ζωδια-Αιγόκερως:

Πολλές ψυχές θα σας αναζητήσουν σήμερα για να βρεθούν μαζί σας. Δείτε τι τραβάει η όρεξη σας για απόψε, και επιλέξτε το καλύτερο. Για τους γεννημένους του 2ου δεκαήμερου, να έχουν μια προσοχή παραπάνω…απώλειες αντικειμένων. Που είναι το μυαλό σας?!

 

ζωδια-Υδροχόος:

Μια χαλαρή ημέρα ανάμεσα σε φίλους, συνεργάτες και γνωστούς. Τις νυχτερινές ώρες θα ανέβει το ερωτικό θερμόμετρο, και αυτοί που είναι σε σχέση θα βρεθούν σε πελάγη συναισθηματικής ευτυχίας, και οι αδέσμευτοι σε νέες περιπέτειες. Όπως και να έχει…να περάσετε καλά!

 

ζωδια-Ιχθύς:

Προσέξτε να μην ασκήσετε πίεση στον άνθρωπο σας, για το τι θα κάνετε απόψε, γιατί θα έχετε προστριβές μεταξύ σας. Βγάλτε μπροστά το χιούμορ σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο το κλίμα…και προτείνετε του να βγείτε μία χαλαρή βόλτα για να ξεσκάσετε._

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ένας νέος μήνας που είναι φημισμένος για τα ερωτικά πάθη. Ότι συναισθηματικό δημιουργηθεί…θα είναι μοιραίο! Τολμήστε επανασυνδέσεις! Ταιριάζουν στο ζωδιο του μήνα!

Τηλ. Προβλέψεων 875-876-8024

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia