Αριθμολογία Οκτωβρίου, Αισθηματικά – Εργασία

kyrioi-arithmoi-zwdia

Αριθμολογία Οκτωβρίου, Αισθηματικά – Εργασία

Ο δέκατος μήνας είναι εδώ, και αποδίδει ευκαιρίες σε όλους. Αισθηματικά και οικονομικά έχουν την τιμητική τους. Οι σχέσεις που παραπαίουν μεταξύ φθοράς και επανασύνδεσης, θα πάρουν ένα τέλος. Υποθέσεις εργασίας – οικονομικών θα οδεύσουν προς την επίλυση τους.

Για όλους:

 

Κριός: Το 08 – Δύση
Αισθηματικά: Το στυλ σας το ζηλεύουν πολλοί. Είσαστε στο επίκεντρο πολλών ματιών και καρδιών αυτό το διάστημα… και συνεχίζει έτσι όλος ο μήνας.
Οικονομικά: Σε εργασία – σπουδές σας θα έχετε μια σημαντική επιτυχία – εξέλιξη. Το παρασκήνιο καλά κρατεί, αλλά δεν σας ακουμπάει. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό.

zodia-taro-45

Ταύρος: Το 09 – Ανατολή
Αισθηματικά: Γίνεται και το ξέρετε, σιγά – σιγά αυτό που επιθυμείτε. Μπορεί να κινείται με αργούς ρυθμούς, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες το άτομο που σας απασχολεί, θα ενδώσει.
Οικονομικά: Υποθέσεις οικονομικών και εργασιακών, θα έρθουν στο φωτεινό προσκήνιο και θα σας δικαιώσουν… για την παρατεταμένη σας υπομονή.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Το 07 – Ανατολή
Αισθηματικά: Ευνοϊκή προς εσάς θα είναι η μεταστροφή του συντρόφου σας. Ίσως κάποιες μικρές ακόμη λεπτομέρειες – συζητήσεις, και θα είστε και πάλι μαζί και καλά.
Οικονομικά: Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να ανησυχείτε πολύ. Έχει έρθει πια το σωστό χρονικό σημείο, που λεφτά και αναγνώριση θα προσγειωθούν στα πόδια σας.

Καρκίνος: Το 10 – Νότος
Αισθηματικά: Έχετε πια παντρέψει την εμπειρία και τα θέλω σας, και αυτός είναι ο πλοηγός σας για να διεκδικήσετε την καρδιά και την ζωή του ατόμου που σας ενδιαφέρει.
Οικονομικά: Ανανέωση σας περιμένει και γρήγορα. Χρήμα, τύχη και ευκαιρίες σας αποδίδονται και κάνουν τους στόχους σας… πράξη.

Λέων: Το 02 – Νότος
Αισθηματικά: Είσαστε σκεπτικοί με τα δείγματα της συμπεριφοράς του ανθρώπου σας. Αν τελικά αυτό και το επόμενο χρονικό διάστημα, συνεχιστεί… πάρτε τις αποφάσεις σας.
Οικονομικά: Μπορείτε να απολαύσετε τις επόμενες ημέρες, καθώς χρήμα και άνεση θα έρθουν και θα σας ανοίξουν το δρόμο προς τη ζωή που επιθυμείτε εσείς.

Παρθένος: Το 04 – Βορράς
Αισθηματικά: Γρήγορες εξελίξεις στα θέματα που είχαν κολλήσει, και όχι από δικός σας λάθος. Το ισχυρό άτομο που σας έχει παιδέψει. έρχεται άμεσα με διάθεση σμιξίματος.
Οικονομικά: Λίγη ακόμη υπομονή, και θα δείτε ότι τα οικονομικά – εργασιακά σας είναι προς μόνιμη επίλυση. Η τύχη σας αυτή την εποχή εξαπλώνεται παντού.

Ζυγός: Το 08 – Δύση
Αισθηματικά: Οι ευκαιρίες θα σας δοθούν, προκειμένου να λύσετε κάποιες επικοινωνιακές διαφορές με τον άνθρωπο σας. Το πρώτο βήμα θα το κάνει αυτός.
Οικονομικά: Κάτι απρόσμενο στα οικονομικά σας θα συμβεί, και θα σας λύσει τα χέρια. Μην μένετε όμως μέχρι τότε παθητικοί. Ψάξτε τι είναι αυτό.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός: Το 06 – Νότος
Αισθηματικά: Μπορεί στο τώρα να είναι λίγο αόριστα τα πράγματα μέσα στην ερωτική σας σχέση, αλλά το ταίρι σας, έστω και με μικρή καθυστέρηση θα σας πλησιάσει.
Οικονομικά: Κρατήστε την εγρήγορση σας. Κάτι μεγάλο και σπουδαίο σας έρχεται και σας αλλάζει την πεζή καθημερινότητα. Χρήμα, νέα καριέρα;!

Τοξότης: Το 03 – Δύση
Αισθηματικά: Μην αφήνεστε μόνο σε αυτά που σας προτείνει η άλλη πλευρά. Έχετε και εσείς την άποψη σας, και το 50% αυτής της σχέσης.
Οικονομικά: Μέσα στο επόμενο 10-15ημερο, θα σας δοθούν κάποιες απαντήσεις που περιμένετε σε επίπεδο σπουδών, εργασίας, αποζημιώσεων.

Αιγόκερως: Το 07 – Ανατολή
Αισθηματικά: Ρυθμίστε από τώρα αυτά που πρέπει με τον σύντροφο σας και βρείτε την χρυσή τομή. Υπάρχουν πειρασμοί γύρω – γύρω και για τους δύο σας.
Οικονομικά: Έχετε περάσει δύσκολα… και αυτό από το επόμενο χρονικό διάστημα αλλάζει κάθετα. Ευκαιρίες για οικονομική άνοδο είναι στην πορεία σας.

Υδροχόος: Το 05 – Δύση
Αισθηματικά: Οι δυσκολίες που περάσατε σαν ζευγάρι, δεν είναι πια εδώ. Ο καινούργιος μήνας θα σας φέρει πιο κοντά, και το μόνο εύκολο θα είναι να λύσετε τις διαφορές σας.
Οικονομικά: Τα πράγματα καλυτερεύουν, και σας δίνουν τις λύσεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Μην λέτε όμως πολλά – πολλά στους γύρω.

Ιχθείς: Το 01 – Νότος
Αισθηματικά: Δεχτείτε την παρούσα κατάσταση και μην κάνετε επικοινωνιακές υπερβολές, μόνο και μόνο για να σας δώσουν σημασία. Χάνετε το κύρος σας.
Οικονομικά: Κινητικότητα παντού. Ευκολίες σε υποθέσεις που είχαν καθυστερήσει, και βοήθεια από ένα άτομο κύρους, που θα σας εκπλήξει.